PDA

View Full Version : Request Software Disini - 2



Pages : [1] 2

D2H
11-10-06, 01:58 PM
Sila request software2 yang anda cari disini. Bantuan daripada geng2 yang lain amatlah diperlukan. Terima kasih.




D2H
Supreme Council Member

Kimie
16-10-06, 10:40 PM
Request software Video Editing, kalo boley yg paling mudah
skali nak guna kalo leh skalik ngan serial number ngan activation
code ler..ekekekeeke......tq.

hantu_keras
17-10-06, 10:12 AM
ader tak software yg leh convert .rm @ .ram ke mp3...

manja69
22-10-06, 06:21 AM
dah puas aku cari, semua kena bayar, setakat trial version mmg free, tp kalau nak dia punya output yg dia repair kena beli full version. mahal lak tu.
ada sesape tahu mana buleh dpt free? thanks.

bluebell
25-10-06, 01:10 PM
does anyone tahu mana I buleh dapat software untuk crack rar file. Untuk crack rar file yang ada password. Yang download version untuk rar tak leh pakai punya. Dah coba.

Thanks

rancidd
02-11-06, 09:24 PM
aku nak tanya ..
betul ker kalau nak beli Microsoft Windows 2003 Data Center kena beli dengan hardware dia sekali .. ada tak sesiapa yang kompeni dia jual menalah nie??? PM aku laaaa

said_sogo
03-11-06, 11:02 AM
sahabatku Door2Heaven
sudilah kiranya tuan hamba bagi saya satu software utk lockfolder. kerna pc saya ini sudah menjadi tempat melempiaskan nafsu serakah bebudak opis saya.

sekian, terima kasih.

p/s: geli lak aku panggil camtu....

D2H
03-11-06, 05:35 PM
sahabatku Door2Heaven
sudilah kiranya tuan hamba bagi saya satu software utk lockfolder. kerna pc saya ini sudah menjadi tempat melempiaskan nafsu serakah bebudak opis saya.

sekian, terima kasih.

p/s: geli lak aku panggil camtu....

saudara al-said sogo al-kohol,

disini saya sertakan bersama link software Folder Lock utk kegunaan saudara. rapidshare.com/files/1785600/FolderLock.zip.html

Ingin saya bertanya disini, kenapa pc saudara menjadi tempat melempias nafsu? adakah kerana saudara tokan atau bapak ayam bagi aktiviti menyalurkan koleksi video terlarang? dan kenapa perlu folder lock utk mengelakkan mereka menggunakan pc saudara? adakah saudara nak "makan sorang?". minta saudara menjelaskan kemusykilan saya ini. terima kasih.

Kimie
03-11-06, 08:04 PM
sahabatku Door2Heaven
sudilah kiranya tuan hamba bagi saya satu software utk lockfolder. kerna pc saya ini sudah menjadi tempat melempiaskan nafsu serakah bebudak opis saya.

sekian, terima kasih.

p/s: geli lak aku panggil camtu....

Tuan Said Sogo,

Sungguh bertuah kengkawan ofis anda kerna dapat melempiaskan
nafsu memasing di PC anda. Boley ker saya tuan hamba tumpang
dua kaki untuk kegiatan yg sama? Jika YA! dimanakah ofis tuan hamba?

P/s D, Folderlock nih camner kegunaannya? adakah ia
sama dgn software nama UnLocker?

D2H
03-11-06, 09:13 PM
P/s D, Folderlock nih camner kegunaannya? adakah ia
sama dgn software nama UnLocker?

Unlocker tu tak lock folder. FolderLock ni dia lock mana2 folder yg korang nak protect/hide/unaccessable. Unlocker plak software utk error2 mcm takleh delete file atau file in use kan? lain tuu..

c_ruzs
14-11-06, 10:27 AM
hlo...bro.2 semua slmt ari raya...
aku nak request sikit ler.....
leh tak ko org tlg up load kan software utk movie maker yg baik punyer ngan
3gp converter (3gp ke mpeg,mp4,avi etc)....
coz aku bru nak belajaq wat video sendiri ler....
kejesama anda amat dihargai....
tq....

vyruz
14-11-06, 06:40 PM
tapi folder lock ini x berguna pada orang yang menguna AD. mcm kat opis ke siapa yang ada username sendiri ......

popoyfunk
16-11-06, 12:34 PM
nak software nero burning tlg yek

endstand
18-11-06, 01:55 AM
nak tanya sapa tau laman web hacker kat malaysia nie..

thesculpture
21-11-06, 05:39 PM
aku nk software yg lh hilangkan spyware n yg seangkatan dengannya
skg tgh guna mcafee
tp mak aih...
bg pc slow gile

pas2 aku guna cccleaner
utk hlgkan cookies, etc

ada x yg lg sempoi?

D2H
21-11-06, 08:13 PM
hlo...bro.2 semua slmt ari raya...
aku nak request sikit ler.....
leh tak ko org tlg up load kan software utk movie maker yg baik punyer ngan
3gp converter (3gp ke mpeg,mp4,avi etc)....
coz aku bru nak belajaq wat video sendiri ler....
kejesama anda amat dihargai....
tq....

bro, try guna Total Video Converter. software ni bleh convert any type of movie file mcm 3gp, mp4, avi, mpg dsb. audio pun bleh gak.

screenshot:
22211

donlod disini:
rapidshare.com/files/4246789/Total.Video.Converter.rar.html

D2H
21-11-06, 08:25 PM
nak software nero burning tlg yek

ok bro,

since Nero 7 ni beso saiznya, aku malas nak re-upload. ko download dari link yang aku bagi ni. dlmnya ada serial no. skali..

NERO 7 7.5.7.0
22213


N-Joy!

D2H
21-11-06, 08:27 PM
nak tanya sapa tau laman web hacker kat malaysia nie..

hacker kat malaysia? aku tak tau la plak. lagipun hackers nak bagitau location diaorang ke? hmm... :-??

D2H
21-11-06, 08:34 PM
aku nk software yg lh hilangkan spyware n yg seangkatan dengannya
skg tgh guna mcafee
tp mak aih...
bg pc slow gile

pas2 aku guna cccleaner
utk hlgkan cookies, etc

ada x yg lg sempoi?


aku guna lavasoft Ad-Aware SE Pro. dia ada real-time scan kalo ada spyware atau malware yg try install kat background. so far dah dekat 2 tahun aku guna. takde problem.

try la. ni aku upload utk ko. fully cracked.

Ad-Aware SE Professional Edition 1.06

rapidshare.com/files/4248731/Ad-Aware_SE_Pro_1.06r1_Full_Cracked.zip.html



N-Joy!

thesculpture
21-11-06, 11:48 PM
help !!!
ada x software yg leh cut lagu?
maksud aku, aku nk lagu time chorus @ beberapa saat ja

tq u guys

Kimie
22-11-06, 11:16 AM
Tuan D2H,

Bro aku tak tahu ler kalo aku dah request ker tidak sebelum,
aku still mencari software Ulead ler Bro..boleh tak tolong up?!

P/s Sofware MPEG Video Wizard DVD tuh mmg mudah nak
digunakan tapi ia lebih mirip ke Windows Movie Maker Bro.
Aku ekceli nak cuba buat video yg kita leh dgr muzik di back
ground masa ada org bercakap..kata member aku Ulead
yg boleh bikin camnih.

neorex
22-11-06, 02:57 PM
bro aku nak tanyer la sesape yg bleh tolong carikan software untuk hilang kan suara dalam lagu macam jadi kan lugu tue jadi minus one many thanks ok

forwhat84
22-11-06, 03:12 PM
somehow i'm interested to make a virtual online pet / community.
just using images, then generator on feeding, moods, color generator, gender, and maybe for breeding, then stages of baby and adults, housing, etc...

sample:
ponyisland, wajas, etc...

anybody can suggest on using what kind of programming can we use?
must be tough, but i'm thinking this for my incoming project paper.
need to have big database right?
have to ask any Senpais in IT. XD

hope u all can help..

D2H
22-11-06, 04:13 PM
help !!!
ada x software yg leh cut lagu?
maksud aku, aku nk lagu time chorus @ beberapa saat ja

tq u guys

ok. ni mp3 editor yg basic. leh cut mana2 lagu format mp3. mostly aku guna software ni nak buat truetone henpon. very easy to use.

MP3 Editor
rapidshare.com/files/4355676/mp3editor.zip.html



N-Joy!

D2H
22-11-06, 04:26 PM
Tuan D2H,

Bro aku tak tahu ler kalo aku dah request ker tidak sebelum,
aku still mencari software Ulead ler Bro..boleh tak tolong up?!

P/s Sofware MPEG Video Wizard DVD tuh mmg mudah nak
digunakan tapi ia lebih mirip ke Windows Movie Maker Bro.
Aku ekceli nak cuba buat video yg kita leh dgr muzik di back
ground masa ada org bercakap..kata member aku Ulead
yg boleh bikin camnih.


hmm...aku kurang jelas la apa yg ko cakap. tapi maksud ko ni yg ko nak letak background music kat video tu ek? betul tak?
kan ada timeline utk music track ngan voice track kat bawah timeline video ngan text tu? hmm.. :icon_beuj:

D2H
22-11-06, 04:36 PM
bro aku nak tanyer la sesape yg bleh tolong carikan software untuk hilang kan suara dalam lagu macam jadi kan lugu tue jadi minus one many thanks ok

ada software tu. tapi tak guna la bro. sbb susunan audio seperti mp3 dan wav adalah mustahil utk kita hilangkan vocal. vocal perlu berada betul2 ditengah2 antara channel kiri dan kanan file lagu dlm format stereo. kalo mono mmg confirm tak jadi. kalo dpt hilangkan pun tak 100%. mungkin 60% je dan kualiti muzik tu nanti pun terjejas. bunyi mcm lagu tu guna wahwah pedal je.
mcm2 software aku guna dulu mcm YoGen, Audacity, AnalogX dsb..tapi tak berhasil.

ko nak gak ke? :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Kimie
22-11-06, 04:44 PM
hmm...aku kurang jelas la apa yg ko cakap. tapi maksud ko ni yg ko nak letak background music kat video tu ek? betul tak?
kan ada timeline utk music track ngan voice track kat bawah timeline video ngan text tu? hmm.. :icon_beuj:

d2h,

Ekceli camni Bro, projek yg aku nak cuba nih termasuk pic ngan movie
jadi ketika pic kuar tuh aku leh ler letak bunyi yg aku suka manakala
ketika movie pun aku nak letakkan bunyi latar belakang..let say ketika
dalam movie ada org bercakap aku nak sore org bercakap tuh kedengaran
dan disamping kedengaran jugak bunyi latar belakang yg boleh kita ejas
bunyi nyer samada kuat ataupun slow lebih kurang mcm tgk filem arr ada
ketika tuh bunyi latar belakang kuat adakala bunyi latar belakang slow
bila actors kat movie tuh bercakap..lebih kurang camnih arr Bro...

P/s Ok ker penerangan aku nih Bro?! (kalao tak ok, nampak gaya
aku nak kena bertemu ngko ler untuk dapatkan ilmu lagik dalam
video editing nih...:icon_biggrin:)

D2H
22-11-06, 05:12 PM
d2h,

Ekceli camni Bro, projek yg aku nak cuba nih termasuk pic ngan movie
jadi ketika pic kuar tuh aku leh ler letak bunyi yg aku suka manakala
ketika movie pun aku nak letakkan bunyi latar belakang..let say ketika
dalam movie ada org bercakap aku nak sore org bercakap tuh kedengaran
dan disamping kedengaran jugak bunyi latar belakang yg boleh kita ejas
bunyi nyer samada kuat ataupun slow lebih kurang mcm tgk filem arr ada
ketika tuh bunyi latar belakang kuat adakala bunyi latar belakang slow
bila actors kat movie tuh bercakap..lebih kurang camnih arr Bro...

P/s Ok ker penerangan aku nih Bro?! (kalao tak ok, nampak gaya
aku nak kena bertemu ngko ler untuk dapatkan ilmu lagik dalam
video editing nih...:icon_biggrin:)


oo..ko nak audio edit skali kat dlm software tu la. ko leh adjust volume tanpa perlu bukak software lain?.. mungkin seperti apa yg aku tau mmg womble ni buat utk mereka yg nak buat DVD on the spot. basic things je dia provide mcm transition, efek yg biasa2.

ulead tu yg mana satu? dvd moviefactory ke videostudio?

forwhat84
23-11-06, 07:47 AM
maaf yer bro d2h ada kah saya salah post? mcm mana yer saya nak dapat kan database mcm ponyisland, wajas, <-- ni kira mcm database untuk pet, jadik apa perlu saya guna ? maaf sekira nyer soalan saya berada di thread yg salah~

Kimie
23-11-06, 08:47 AM
oo..ko nak audio edit skali kat dlm software tu la. ko leh adjust volume tanpa perlu bukak software lain?.. mungkin seperti apa yg aku tau mmg womble ni buat utk mereka yg nak buat DVD on the spot. basic things je dia provide mcm transition, efek yg biasa2.

ulead tu yg mana satu? dvd moviefactory ke videostudio?

Kalo ngko ada kedua2nya sekali elok gak Bro..at least aku leh explore
kedua-duanya...thehehehee..lebih kurang cam ngko explain arr tuh
basically mcm bila kita tgh berlakon masa tuh tgh cakap ngan awek
takkan kita nak bunyi background lagi kuat dari sore kita, so kita leh
ejas bunyi yg kita letak tuh slow skit dari sore2 manja kita bercakap
ngan awek..pastuh bila dah abih cakap kita kasi kuat balik bunyi
background...ekekekekek..mcm tuan director plak aku nih...tq Bro!!

alongeasy
23-11-06, 09:05 AM
yang trial version tu leh bagi software ngan versi tak. kalau dpt aku leh tolong carikan cracknyer.

D2H
23-11-06, 01:09 PM
Kalo ngko ada kedua2nya sekali elok gak Bro..at least aku leh explore
kedua-duanya...thehehehee..lebih kurang cam ngko explain arr tuh
basically mcm bila kita tgh berlakon masa tuh tgh cakap ngan awek
takkan kita nak bunyi background lagi kuat dari sore kita, so kita leh
ejas bunyi yg kita letak tuh slow skit dari sore2 manja kita bercakap
ngan awek..pastuh bila dah abih cakap kita kasi kuat balik bunyi
background...ekekekekek..mcm tuan director plak aku nih...tq Bro!!

kimie.. ko donlod torrent je la. hehe..aku takde koleksi dia. :D

D2H
23-11-06, 01:12 PM
maaf yer bro d2h ada kah saya salah post? mcm mana yer saya nak dapat kan database mcm ponyisland, wajas, <-- ni kira mcm database untuk pet, jadik apa perlu saya guna ? maaf sekira nyer soalan saya berada di thread yg salah~

hmm.. aku tak berapa tau la mana nak dapat database tu. online pet ni pun aku tak main. sesapa yg tau tak kat sini?

thesculpture
23-11-06, 01:40 PM
bro aku nak tanyer la sesape yg bleh tolong carikan software untuk hilang kan suara dalam lagu macam jadi kan lugu tue jadi minus one many thanks ok

try cari mana2 software yg ada kaitan dgn music. ala, software utk compose music. dlm software 2, ko lh adjust music yg ko tgh buat @ music org lain, n.......... HILANGKAN SUARA.

yup, hilangkan suara.
sb yg aku tau la, software utk compose music mmg ada bnda 2...
tp sori ler...aku x igt name software

Kimie
23-11-06, 06:14 PM
kimie.. ko donlod torrent je la. hehe..aku takde koleksi dia. :D

Aiseh Bro, aku ingatkan ngko lagipun aku dah cub adari torrent tapi
takde seeder yg hidup agipun aku try install utorrent pun tak jadi gak
leh ajar aku camner cara nak bagi utorrent lagik power, camner cara
nak setting semer Bro?!..tq..:icon_biggrin:

forwhat84
23-11-06, 11:55 PM
thanks for replyingbro.

yg saya tak paham (not a bright student in programming), macam mana org boleh select dier punya generator untuk mendapatkan warna2 yg diingini.
For example, dier boleh pilih warna dan species parents kepada pony itu then hasilnya, jadilah pony yg kita nak. but selalunya tak akan sama results.

kemudian...baby pony tu akan membesar dlm 20 hari.
dlm masa tu jugak kita boleh buat quests untuk dptkan free credits or bonuspoint untuk dijual or trade utk dptkan subscription.

D2H
24-11-06, 05:26 PM
Aiseh Bro, aku ingatkan ngko lagipun aku dah cub adari torrent tapi
takde seeder yg hidup agipun aku try install utorrent pun tak jadi gak
leh ajar aku camner cara nak bagi utorrent lagik power, camner cara
nak setting semer Bro?!..tq..:icon_biggrin:

tgk kat thread torrent guide tu..aku ada letak setting aku.

thesculpture
26-11-06, 01:44 AM
d2h, ada x software games ps2 4 pc?
emulator ps2 la
jd, dgn software 2, aku lh main game2 ps2 kat pc aku.
lh x carikn utk aku.
sb aku dh lama cari, x jpa

pas2, klu da, lh x gtau aku format n cana nk gunakn emulator 2?
aku pnh dpt dulu, tp skg dh kena "bad sector". so aku kna del.
yg aku x fhm, format dia .ps2 . mende 2? aku x fhm la cara cana nk upload dr cd ps2 2
:(

help me please

thanks a lot man

:)

Kimie
27-11-06, 02:15 PM
kimie.. ko donlod torrent je la. hehe..aku takde koleksi dia. :D

D2H,

Bro! mintak jasa baik kalo ngko leh dapatkan keygen untuk Ulead Video 10
aku dah dapat donlot tapi serial number plak takder alamak katak eh..ekeke

TQ Bro!!

D2H
27-11-06, 10:41 PM
D2H,

Bro! mintak jasa baik kalo ngko leh dapatkan keygen untuk Ulead Video 10
aku dah dapat donlot tapi serial number plak takder alamak katak eh..ekeke

TQ Bro!!

ok.. ko test crack ni. aku tak test lagi. tak tau samada working or not. but worth a try..

donlod ni: mkshare.org/916092

D2H
27-11-06, 10:43 PM
d2h, ada x software games ps2 4 pc?
emulator ps2 la
jd, dgn software 2, aku lh main game2 ps2 kat pc aku.
lh x carikn utk aku.
sb aku dh lama cari, x jpa

pas2, klu da, lh x gtau aku format n cana nk gunakn emulator 2?
aku pnh dpt dulu, tp skg dh kena "bad sector". so aku kna del.
yg aku x fhm, format dia .ps2 . mende 2? aku x fhm la cara cana nk upload dr cd ps2 2
:(

help me please

thanks a lot man

:)


bro, aku tak tau ada ke tak ps2 emulator utk pc. try tanya expert mcm kimie atau lakum. they know more about this console gadgets.. hehe..

Kimie
28-11-06, 11:15 AM
TheSculpture & D,

Aku ada terdengar pasal emulator nih dan aku pon ada gak
dah dapat dari torrent...malangnya aku sendrik pon kantoi
bila aku cuba install emulator tuh tak tahu ler kat mana silapnya
maybe Lakum leh bantu sebab dia lebih arif ngan PS2 nih..tapi
nak kena tungu dia login ler katanya sibok ngan kursus buat
masa nih...bizisss...nanti aku akan cuba reinstall lagi emulator tuh
dan tgk apakah kesannya terhadap PC aku...tunggu yer

D,

Nak request aplikasi ikon2 yg menarik untuk desktop PC ada tak
bosan arr tgk icon desktop nih sama jerk ...muak plak aku nih

P/s Ekceli aku pon tak pasti betul ker Emulator PS2 yg aku donlod?!

nerdy_jack
28-11-06, 04:56 PM
Nak bantuan otai2....:help:

saya selalu guna ms off powerpoint utk buat presentation...
ada tak otai2 software add on yang baik utk menambahkan seri ppt...
(selain flash)...

thesculpture
29-11-06, 12:18 AM
Nak bantuan otai2....:help:

saya selalu guna ms off powerpoint utk buat presentation...
ada tak otai2 software add on yang baik utk menambahkan seri ppt...
(selain flash)...

aku dulu mmg giler la ngn ppt. tiap2 presentation, aku conform guna ppt. ala, suma benda yg ada dlm ppt 2 pun aku leh gerenti korang xkn leh abs xplore, so jgn le nk gatal2 cari add on. sb ppt 2,korang x kn abs xplore suma function. so, guna je pe yg ada. nk add on gk?

microsoft.com

ko cari le, x slh aku la

thesculpture
29-11-06, 12:34 AM
hello,

da x software yg senang utk convert ke 3gp ?
aku guna nie, tp hampeh

mkshare.org/841986

sb aku x fhm

so, please help me

D2H
29-11-06, 01:26 PM
hello,

da x software yg senang utk convert ke 3gp ?
aku guna nie, tp hampeh

mkshare.org/841986

sb aku x fhm

so, please help me

bro, ko guna software aku bagi ni. nama dia Total Video Converter. benda ni leh convert mana2 video file. best oo.. lagipun senang nak gunanya. aku pun guna ni gak.

donlod disini: mkshare.org/271930



N-Joy!

Kimie
29-11-06, 01:33 PM
D2H,

Bro! request aplikasi ikon2 yg menarik untuk desktop PC ada tak?
bosan arr aku tgk icon desktop nih sama jerk...muak plak aku nih
ekekekek..nanti kasi tutorial camner upload ker PC yer

nitz
29-11-06, 02:12 PM
helloo bro,

Aku nak cari sofware recovery untuk image dan video....

sesape ade software tu kat sini..


thanks

D2H
29-11-06, 02:14 PM
helloo bro,

Aku nak cari sofware recovery untuk image dan video....

sesape ade software tu kat sini..


thanks

bro, recovery yg mcmana ni? aku tak berapa paham la..

nerdy_jack
29-11-06, 02:19 PM
aku dulu mmg giler la ngn ppt. tiap2 presentation, aku conform guna ppt. ala, suma benda yg ada dlm ppt 2 pun aku leh gerenti korang xkn leh abs xplore, so jgn le nk gatal2 cari add on. sb ppt 2,korang x kn abs xplore suma function. so, guna je pe yg ada. nk add on gk?

microsoft.com

ko cari le, x slh aku la

thank anyway...
klu takat kat ppt tu memang dah guna dgn sebaik-baiknya.. cuma kalau otai2 sana ada add on utk tambahan jee....
tapi terima kasih sekali lagi laa....

D2H
29-11-06, 02:26 PM
ada add-ons utk powerpoint ni. nama dia PowerPlugs. tapi masalahnya yg downloadable aku tak jumpa la. maksud aku takde yg dah siap crack. hmm..

D2H
29-11-06, 02:26 PM
D2H,

Bro! request aplikasi ikon2 yg menarik untuk desktop PC ada tak?
bosan arr aku tgk icon desktop nih sama jerk...muak plak aku nih
ekekekek..nanti kasi tutorial camner upload ker PC yer

hmm.. pc aku pun tak guna ikon2 nih. hehe..

tapi ko try la software ni.. Iconpackager dari Stardock.

donlod disini : mkshare.org/429122 (with patch)

pastu donlod ikon2 dia dari sini : wincustomize.com/Skins.aspx?LibID=2


kalo taknak guna software, iaitu just download ikon set, ko pegi sini je

iconfactory.com/freeware/icon



N-Joy!

Kimie
30-11-06, 08:40 AM
hmm.. pc aku pun tak guna ikon2 nih. hehe..

tapi ko try la software ni.. Iconpackager dari Stardock.

donlod disini : mkshare.org/429122 (with patch)

pastu donlod ikon2 dia dari sini : wincustomize.com/Skins.aspx?LibID=2


kalo taknak guna software, iaitu just download ikon set, ko pegi sini je

iconfactory.com/freeware/icon



N-Joy!

D2H,

Bro! terima kasih banyak-banyak...sajer bro nak tukar angin skit nak tukar2
ikon yg hari2 aku dok tgk nih...kira pre-celebrate 2007 arr....ekekekeke

forwhat84
02-12-06, 02:53 AM
bro D2H boleh tak bagi tahu mcm mana nak dapat forum mcm mykakis guna ni? vBulletin lak mana nak dapat yer? tu semua kena baya kan? mcm mana yer nak dapat kan forum yg mcm my kakis ni tapi tak nak la phpBB coz dia tak mcm my kakis nyer.. harap boleh bantu yer..

forwhat84
05-12-06, 04:37 PM
ermm tak kan laa tak ada org tak tahu kot? mkportal.it home dia.. tapi kenapa tak boleh download ek? aa tolong !!!

D2H
05-12-06, 10:14 PM
ermm tak kan laa tak ada org tak tahu kot? mkportal.it home dia.. tapi kenapa tak boleh download ek? aa tolong !!!

hmm..sori la bro. aku forum2 ni aku tak tau la. ko try tanya admin. dia tau le. kalo benda lain aku tau le. sori ek?

monteroX
06-12-06, 10:11 AM
D2H,

Ko ada tak software Adobe Acrobat Professional 8?? Aku ada jupe dalam torrent tapi tak leh download lerr... kalu ada kasi up kat sini lerr...

TQ...

Kimie
06-12-06, 12:33 PM
Tuan D2H,

Nak buat permintaan agak2nya dalam simpanan ada tak
koleksi antivirus? kalo boleh nak yg FREE dan leh update
sentiasa dan sentiasa powerful...ekekeekek..kalo dpt
Kaspersky pun cantek(yg nih ada yg free ke?)...tq

kayuman
09-12-06, 11:24 AM
file Adobe Acrobat Professional 8 tu besau bro....aku ader d/load trial dari website dia 263MB tu.kalau ada yg siap crak tu ...pas ler kek sini..

forwhat84
18-12-06, 02:46 PM
sesapa tahu tak kat mana nak dapat vBulletin yg free? atau pass untuk D/L?

gaara_X
19-12-06, 09:54 AM
hallo abg,
ada software quick tim player tak?.....tak leh nak download laa kat laman tue....problem gak nie..nak tengok video pun tak syok..hehehee

mralone76
19-12-06, 10:26 AM
bro DH2,
gua nak dapatkan crack untuk nAV2006... gua suka NAV2006 sbb dia dah ada NT Spyware ...tolon ye...tq in advance

SILAINFO2u
27-12-06, 07:47 PM
sesapa tahu tak kat mana nak dapat vBulletin yg free? atau pass untuk D/L?


You dah ada website? Kalau ada vbulletin software pun tapi kalau takde website takguna jugak. Apa pun I sediakan software vbulletin kat sini.. Software ni tak nulled coz nanti dia akan tanya customer number..My Customer number dah expired. Tp software ni I download dari members area before my licence expired..So enjoy..Kalau nak vbulletin yg premodded ( dah install lebih dari 200 hacks ), I ada. Tapi kena bayar la coz sofware tu nulled and I dah coding kaw - kaw..Software tu skang dah v2 final ( base on vb 3.6.2 platform )..Don't PM me, just E-mail me..Thanks

Download vb 3.6.4 ( not nulled )

w12.easy-share.com/736026.htm

Pass : silainfo.biz
File uploaded On 27 Dec 06 at 7.30pm

thesculpture
28-12-06, 01:10 AM
bro, ko guna software aku bagi ni. nama dia Total Video Converter. benda ni leh convert mana2 video file. best oo.. lagipun senang nak gunanya. aku pun guna ni gak.

donlod disini: mkshare.org/271930



N-Joy!

bro, software 2 mmg best. tp xlh le nk masuk kn pswd @ crack dia 2. lh ajr skit x cana?

bxoc
11-01-07, 10:40 AM
Coolest software sekarang yg selalu aku pakai utk ke mana-mana .
Infact dlm business card pun dah ada "Cordinate off dan hse "
Ada sesiapa yg dpt crack untuk license punya tak ..? kalau nak bayar kena dlm RM800.00 setahun .

Kalau yg bayar nyer , kita dpt latest satelite image ...

wmc2225
12-01-07, 08:40 AM
ello bro...DH2 ada tak sofware yg blh recod klu tengah layan webcam....pasal blh gak aku sumbang kan webcam tu kat sini nanti....ok

kerjasama andan amatlah dihargai , sekian dan salam hormat.

xpmen
15-01-07, 11:09 AM
ello bro...DH2 ada tak sofware yg blh recod klu tengah layan webcam....pasal blh gak aku sumbang kan webcam tu kat sini nanti....ok

kerjasama andan amatlah dihargai , sekian dan salam hormat.

try google, Yintai, atau record yahoo webcam software

wmc2225
15-01-07, 05:12 PM
ello bro yintai aku tau , but nak recod dia punya webcam from Yintai tu ....ada software dia...aku lupa ah dulu aku ada now pc aku format abis lupa nak save.

chris21
17-01-07, 03:09 PM
Tuan DH2 dan tuan2 MK sekalian,

amat berbesar hati hamba sekiranya tuan berikan installer Internet donload manager ...version trial aku dah habis asik keluar 'u register a fake serial no' ..kalau dapat serial no dia pu ok juga ..

xpmen
18-01-07, 04:26 PM
Tuan DH2 dan tuan2 MK sekalian,

amat berbesar hati hamba sekiranya tuan berikan installer Internet donload manager ...version trial aku dah habis asik keluar 'u register a fake serial no' ..kalau dapat serial no dia pu ok juga ..

internet dload manager selalu cepat expired dia punya crack,
cuba try wxw.freedownloadmanager.org, function lebih kurang macam IDM ,tetapi yg ini FREE, bole guna tanpa serial.ok

forwhat84
19-01-07, 02:11 AM
Coolest software sekarang yg selalu aku pakai utk ke mana-mana .
Infact dlm business card pun dah ada "Cordinate off dan hse "
Ada sesiapa yg dpt crack untuk license punya tak ..? kalau nak bayar kena dlm RM800.00 setahun .

Kalau yg bayar nyer , kita dpt latest satelite image ...

Google Earth Pro Final And a tutorial to make it a perfect worki.

hxxp://btjunkie.org/torrent?do=download&id=25639b80128261692d46c30eaf76203df8d024043e69.to rrent

A BitTorrent client like Utorrent is required to download this link.

P/S: aku tak cuba guna.. coz tak tahu nak buat apa ngan Google Earth.. sapa rajin boleh load kat MKshare..dan sapa yg dah test sila info kat kita org yer..

thanks..

xerus_benq
20-01-07, 12:14 AM
sape² bole tlg ako x? ako nak mircosoft office punye software.... ako punye ilang la.. nak beli sen pulak x de...!!! kalo nak download cume ader tutorial je... kalo bole, dalam 2 ari ne... sape ble tlg... thanks!!!

chris21
20-01-07, 12:14 PM
internet dload manager selalu cepat expired dia punya crack,
cuba try wxw.freedownloadmanager.org, function lebih kurang macam IDM ,tetapi yg ini FREE, bole guna tanpa serial.ok

thanks Xpmen... dah donload dan cuba nampaknya elok juga donload manager ni ..

BT
30-01-07, 11:09 AM
Aku carik software camfrog pro yg sudah crack. sape ada hah?

abg_kuss
30-01-07, 06:48 PM
Mohon bantuan dari kawan2 semua. Sesiapa yang ada
perisian Folder Lock 5.3.5 tolong uploadkan untuk saya.
Saya dah kehilangan password untuk buka compress
file yang saya ada.

eypoi
04-02-07, 06:02 PM
saper2 yg ader software free utk photo editing..maksud saya yg boleh potong/cantum gambar..tolong ekk..

wmc2225
15-02-07, 12:13 PM
ok bro sekelian , kat sini siapa ada sofrware yg blh recod klu kita tengah oncam dgn awek kat YM. pasal aku dapat gak bahan2 yg blh dikonsikan di FR potoh atau movie...tetapi tak blh nak buat apa just utk aku sorang aja lah yg blh tengok. so aku harap dapatlah kita berkongsi bersama utk memajukan lagi website MK kita ini.

Sekian terima kasih

rapekakis
08-03-07, 11:51 PM
Wahai geng-geng mk sekalian. ade tak sape-sape yang tau mana nak cari crack untuk cafe123 versi 3.62 atau 3.63? ataupun software cyber cafe versi penuh atau cracked yang mudah utk dipakai?
untuk sedara-sedara sekalian, utk download software-sofware full/cracked, w w w . vastdown.com. di sini ada banyak software siap dengan crack sekali. register utk jadi ahli forum lepas tu baru boleh download software dia. banyak ooo! download sekarang sebelum terlambat atau expire! ade jugak forum yg bagi link rapidshare utk software dan games. try masuk w w w.warez-bb.org. (disbbkan torrent dah jadik susah + slow sekarang ni so rapidshare jadik pilihan ati aku sekarang):Finger_fing22:

pooen
17-03-07, 03:06 AM
kengkawan siapa ada window vista ultimate version. susah ler skrg nk cari cd pirate low yat dah clean. ada sesiapa tau mana lak diaorg pindah? aku ada dengar diaorg bukak kat area pj.

zaimy0492
20-03-07, 04:06 PM
sesape ada software anti virus yg paling baik n ringan...untuk cyber cafe..
kalau ada bg la tau k

eks_are
21-03-07, 12:25 PM
ada add-ons utk powerpoint ni. nama dia PowerPlugs. tapi masalahnya yg downloadable aku tak jumpa la. maksud aku takde yg dah siap crack. hmm..

alo my pren...cuber d/load nih...file nie mungkin included crack kot...aku nak try d/load tp aku punyer line ari nie tak ok laaa...so kalu betul cakap laaa kat aku pasal aku duk cari gak nde nih...





p/s: kenaper aku tak leh nak paste link mcm tuu jee??:-??

eks_are
21-03-07, 12:43 PM
eemm...kalu ader yang nak Kaspersky Internet Security 2007...nie dier...

hxxp://rapidshare.com/files/21880467/KIS_07.rar
(replace xx to tt...jgn luper...hihihi)

vyruz
23-03-07, 06:58 PM
ada x free software network utilization software

antagon
26-03-07, 02:35 PM
kat mana nak download software graphic enhancer yg bagus2?

popeye
27-03-07, 11:30 AM
ada x free software network utilization software

Gunakan MRTG or RRDTools. Edit scripts file dan run. Nanti dia ader kuar graphics network utilization melalui IE.. check this out hxxp://oss.oetiker.ch/rrdtool/, hxxp://oss.oetiker.ch/mrtg/

D2H
27-03-07, 12:41 PM
kat mana nak download software graphic enhancer yg bagus2?

graphic enhancer? maksud ko utk enhance kualiti gambar? mcm brightness, blur, contrast, noise dsb?

aku rekemen mcm Akvis dan DFT(DigitalFilmTools). tapi ia adalah plug-ins utk digunakan bersama2 software induk mcm Adobe Photoshop.

Akvis.com - Akvis Enhancer

Digitalfilmtools.com - 55mm filter (aku guna ni skrang)

vyruz
27-03-07, 05:45 PM
maaf x dapat lah n susah nak install software ini

deicide
29-03-07, 01:20 AM
bro D2H...
nak request camfrog pro 3.81...
dan
software utk capture webcam....kalo boleh nak yang capture sebagai gambar...

jasamudikenang

popeye
29-03-07, 10:09 AM
maaf x dapat lah n susah nak install software ini

Yg mane tak dapat? dan yang mane susah nak install tu? Bole citer sikit?

Xda
03-04-07, 12:15 AM
UBS Accounting Software, siapa ada crack dia??

popeye
03-04-07, 10:25 AM
UBS Accounting Software, siapa ada crack dia??

Salam Bro, saya rasa anda buat permintaan di thread yg tidak tepat. Sila buat permintaan di thread Request Serial no/Key no/Activation code. 10Q

vyruz
03-04-07, 09:55 PM
ada x player dvd yang best sekali

eks_are
05-04-07, 11:43 AM
ada x player dvd yang best sekali

eemm...bagi aku PowerDVD pun dah kire okey...aku pakai yang tu jee...player lain pon banyak skarang...Nero, Jetaudio dan mcm2 lagi...

lordvorlon
05-04-07, 12:40 PM
saudara al-said sogo al-kohol,

disini saya sertakan bersama link software Folder Lock utk kegunaan saudara. rapidshare.com/files/1785600/FolderLock.zip.html

Ingin saya bertanya disini, kenapa pc saudara menjadi tempat melempias nafsu? adakah kerana saudara tokan atau bapak ayam bagi aktiviti menyalurkan koleksi video terlarang? dan kenapa perlu folder lock utk mengelakkan mereka menggunakan pc saudara? adakah saudara nak "makan sorang?". minta saudara menjelaskan kemusykilan saya ini. terima kasih.


bolehkah tuan uploadkan balik software folderlock tu?

pak_gunz
06-04-07, 12:37 PM
ada x player dvd yang best sekali


hang cari laa GOM player..very frenly..try cari kat google ke..free version !!!

percaya
06-04-07, 10:10 PM
Folder Lock is a fast file-security program that can password-protect, lock, hide and encrypt any number of files, folders, drives, pictures and documents in seconds. Protected files are hidden, undeletable, inaccessible and highly secure. It hides files from kids, friends and co-workers, safeguards them from viruses, trojans, worms and spyware, and even protects them from networked PCs, cable users and hackers. Files can also be protected on USB Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW, floppies and notebooks. Protection works even if files are taken from one PC to another on a removable disk, without the need to install any software. It locks files in Windows, DOS and even Safe Modes. Additional Options include Stealth Mode, Hacker Attempt Monitoring, Shred files, AutoLock, Auto Shutdown PC, Lock your PC, Erase PC tracks, 256-bit Blowfish Encryption and Context Menu in Explorer. It is Windows Vista/2003/XP/2000/NT/Me/98/98S compatible and works on all kinds of disk types like FAT16, FAT32, NTFS. Folder Lock is the most downloaded file-security program in the market today.

Download:
Code:

rapidshare.com/files/24499727/Folder_Lock_5.7.0_FULL.rar

password:XXX.daily-warez.org

tukar XXX kepada www

thanks

percaya
06-04-07, 10:21 PM
NI SOFTWARE UNTUK RECORD WEBCAM....

oRipa Yahoo Webcam Recorder is a handy tool to record Yahoo webcam video and audio of chat partner to your PC hard disk so you can replay it in future. Just press the record button as the Yahoo webcam is connected, and the video streams are saved as media files in your preset folder. You can play the recorded videos back at any media player and at any time you like!

Here's why oRipa Yahoo Webcam Recorder is the ultimate webcam recorder for Yahoo Messenger™:

1. Work with Yahoo Messenger 6.0 and the above versions.
2. Real time record Yahoo webcam with optional sound recording (e.g. audio from microphone)---You can record any webcam streams (e.g. the fun movies broadcasted in webcam by your chat partner as well as the video conversations, etc.)
3. Real time compress your recorded videos (DivX compatible) during recording --- use this function to get a smaller file size of your output videos so there is no need to worry your hard disk space is not enough for your video files when you record for a long time!
4. Save recorded videos into AVI format files---you can use any player (e.g. Real, Windows Media Player, etc.) you have to play the recorded video.
5. You can minimize or hide the Yahoo Messenger window while recording.---That means You can browse other web pages and no need to let your Yahoo webcam window always on the front web page.
6. Easy to use!---You just start/stop recording with a click from the icon menu. No need to know about the recording knowledge.
7. Other cool features you would prefer: adjustable FPS and frame size (for you to adjust your output video quality) and user defined save-to directory.

Code:

rapidshare.com/files/20162395/oRipa.Yahoo.Webcam.Recorder.v1.2.3.rar

percaya
06-04-07, 10:33 PM
Recover My Files v3.9.8.5282 + Serial

Deleted or Lost Files? Valuable Data Lost?
Recover Deleted or Lost Files Quickly and Easily!

Recover My Files data recovery software will quickly and easily recover deleted files emptied from the Windows Recycle Bin, or lost due to the format or corruption of a hard drive, virus or trojan infection, unexpected system shutdown or software failure.
*Recover deleted files even if emptied from the Recycle Bin.
*Recover formatted hard drives, even if you have reinstalled Windows.
*Recover your files after a hard disk crash.
*Get back files after a partitioning error.
*Recover documents, photos, videos, music & email.
*Recover from hard drive, camera card, USB, zip, floppy disk or other media.

Download

rapidshare.com/files/24441771/RecoverMyFiles3985282.By.W5A.rar.html

Pw: XXX.w5awarez.com

mcm biasa tukar XXX kepada www

thanks

abgwebcam
08-04-07, 12:45 PM
Salam

Macam mana cara saya nak dapatkan adobe potoshop free ?

NeoCyber
08-04-07, 10:47 PM
Salam

Macam mana cara saya nak dapatkan adobe potoshop free ?

aiyoyoo.. ! ini software manyak musat laa!! (besar)

kalau mau, lu kena cari dekat torrent.

sana boleh download terus.

vyruz
09-04-07, 12:05 PM
Folder Lock is a fast file-security program that can password-protect, lock, hide and

encrypt any number of files, folders, drives, pictures and documents in seconds. Protected

files are hidden, undeletable, inaccessible and highly secure. It hides files from kids,

friends and co-workers, safeguards them from viruses, trojans, worms and spyware, and even

protects them from networked PCs, cable users and hackers. Files can also be protected on

USB Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW, floppies and notebooks. Protection works even if

files are taken from one PC to another on a removable disk, without the need to install any

software. It locks files in Windows, DOS and even Safe Modes. Additional Options include

Stealth Mode, Hacker Attempt Monitoring, Shred files, AutoLock, Auto Shutdown PC, Lock your

PC, Erase PC tracks, 256-bit Blowfish Encryption and Context Menu in Explorer. It is Windows

Vista/2003/XP/2000/NT/Me/98/98S compatible and works on all kinds of disk types like FAT16,

FAT32, NTFS. Folder Lock is the most downloaded file-security program in the market today.

rapidshare.com/files/17989519/Folder_Lock.rar



folder lock ini hanya sesuai utk stay alone pc... kalau jenis pakai AD x ada fucntion pun

ada software dvd cyberLink PowerDVD 7.0 yang ada siap keygen or crack dia

frex73
14-04-07, 07:46 PM
Folder Lock is a fast file-security program that can password-protect, lock, hide and encrypt any number of files, folders, drives, pictures and documents in seconds. Protected files are hidden, undeletable, inaccessible and highly secure. It hides files from kids, friends and co-workers, safeguards them from viruses, trojans, worms and spyware, and even protects them from networked PCs, cable users and hackers. Files can also be protected on USB Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW, floppies and notebooks. Protection works even if files are taken from one PC to another on a removable disk, without the need to install any software. It locks files in Windows, DOS and even Safe Modes. Additional Options include Stealth Mode, Hacker Attempt Monitoring, Shred files, AutoLock, Auto Shutdown PC, Lock your PC, Erase PC tracks, 256-bit Blowfish Encryption and Context Menu in Explorer. It is Windows Vista/2003/XP/2000/NT/Me/98/98S compatible and works on all kinds of disk types like FAT16, FAT32, NTFS. Folder Lock is the most downloaded file-security program in the market today.

Download:
Code:

rapidshare.com/files/24499727/Folder_Lock_5.7.0_FULL.rar

password:XXX.daily-warez.org

tukar XXX kepada www

thanks

Folderlock nah kena delete dari Rapidshare.... Please tolong upload balik dekat tempat lain....

abgwebcam
14-04-07, 09:19 PM
gang.

sapa2 yang tahu kat mana nak dapat adobe photoshop. sekali dgn number serial. plz tolong hamba ok

mantoba
16-04-07, 06:58 PM
gang.

sapa2 yang tahu kat mana nak dapat adobe photoshop. sekali dgn number serial. plz tolong hamba ok

PhotoTune.SkinTune.v2.0.for.Adobe.Photoshop-SCOTCH


Release Notes:

Skin Color Research
Correcting skin color with Adobe Photoshop is one of the most difficult
tasks professional photographers face every day. If you are a wedding,
portrait, or fashion photographer, you know exactly what I mean. The problem
is that the range of acceptable skin color is very, very limited, and it
varies slightly for different races. Additionally, subtle skin color is
difficult to render on a computer monitor, so making accurate adjustments is
tricky.

Unlike other software companies who took shortcuts, we spent years studying
skin color, and collecting thousands of image samples from around the world.
Then, we took precise spectrophotometer measurements and compiled complete
reference databases of acceptable colors for each race. What we discovered
is that skin color represents less than 1% of all available colors, and that
each race has slightly different color characteristics. So, it's no wonder
that correction is such a difficult process, especially when traditional
tools were never designed to handle such a small range of colors.

After collecting and studying color samples, our next step was to construct
complete libraries for different races, including African, Asian, Caucasian,
Latin, and Middle Eastern. Each library contains between 125,000 and 150,000
colors made up of different combinations of hue, brightness, and saturation,
based on the unique characteristics of each race.

Custom Tools
Understanding skin color was only half the battle. It was obvious that we
also needed to create specialized tools designed specifically for skin color
adjustment. One thing you'll notice with SkinTune is that all the
adjustments are totally independent, so adjusting brightness, as an example,
has no effect on hue or saturation. This is important because a small
adjustment can easily result in an out-of-gamut skin color.

Finally, we needed to find a way to increase the precision of SkinTune to
provide maximum control over the skin color spectrum. Our tools are twice as
precise as Photoshop so you can make very subtle adjustments and achieve
life-like results. As you can tell, we worked hard to make your job easy.

Easy, Quick, and Stress-Free
To use SkinTune, alI you do is open an image in Photoshop, and select
PhotoTune SkinTune from the Filter menu. After two clicks of the mouse,
SkinTune instantly finds the nearest acceptable skin color from the selected
library, and automatically corrects your image. After SkinTune does its
magic, you are free to use SkinTune's tools to adjust hue, brightness,
contrast, and saturation. All your adjustments will stay within the
boundaries of the library to insure perfect, lifelike results.

Our Heritage
Like all of our highly-acclaimed plug-ins, SkinTune has a unique and elegant
interface. Corrections are fast, easy, and mistake-free. With SkinTune added
to your Photoshop arsenal, you will spend less time in front of a computer
fixing photos, and more time behind a camera taking photos.




Install/Crack Notes:

1. install
2. use our keygen for a valid serial

link:

hxxp://rapidshare.com/files/16087755/phototune_skintune_v2_0_for_adobe_photoshop_softli nks.eu_.rar

mantoba
16-04-07, 07:04 PM
Folderlock nah kena delete dari Rapidshare.... Please tolong upload balik dekat tempat lain....

nie aku bagi yg lain..

Advanced file lock v5

hxxp://rapidshare.com/files/26282060/advanced_file_lock_v5_0_2650_4055_softlinks.eu_.ra r


Password: softlinks.eu

D2H
17-04-07, 12:55 AM
gang.

sapa2 yang tahu kat mana nak dapat adobe photoshop. sekali dgn number serial. plz tolong hamba ok


ADOBE PHOTOSHOP CS2

download Photoshop CS2 tryout dulu:
ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/cs2/Photoshop_CS2_tryout.zip

pastu guna patch dan keygen dari sini:
mkshare.org/602935


kalo nk test beta version of CS3 atau Photoshop 10 sila donlod dari sini:
28941



N-Joy!

deicide
20-04-07, 08:51 PM
nak request crack

camfrog pro 3.91.22594

semua version lama dah takleh guna dah....

ben2020
29-04-07, 09:10 AM
sapa ada software pirate system mechanic terkini..kalau ada boleh lah pm saya..tq in advance

kal-el
06-05-07, 11:20 AM
NI SOFTWARE UNTUK RECORD WEBCAM....

oRipa Yahoo Webcam Recorder is a handy tool to record Yahoo webcam video and audio of chat partner to your PC hard disk so you can replay it in future. Just press the record button as the Yahoo webcam is connected, and the video streams are saved as media files in your preset folder. You can play the recorded videos back at any media player and at any time you like!

Here's why oRipa Yahoo Webcam Recorder is the ultimate webcam recorder for Yahoo Messenger™:

1. Work with Yahoo Messenger 6.0 and the above versions.
2. Real time record Yahoo webcam with optional sound recording (e.g. audio from microphone)---You can record any webcam streams (e.g. the fun movies broadcasted in webcam by your chat partner as well as the video conversations, etc.)
3. Real time compress your recorded videos (DivX compatible) during recording --- use this function to get a smaller file size of your output videos so there is no need to worry your hard disk space is not enough for your video files when you record for a long time!
4. Save recorded videos into AVI format files---you can use any player (e.g. Real, Windows Media Player, etc.) you have to play the recorded video.
5. You can minimize or hide the Yahoo Messenger window while recording.---That means You can browse other web pages and no need to let your Yahoo webcam window always on the front web page.
6. Easy to use!---You just start/stop recording with a click from the icon menu. No need to know about the recording knowledge.
7. Other cool features you would prefer: adjustable FPS and frame size (for you to adjust your output video quality) and user defined save-to directory.

Code:

rapidshare.com/files/20162395/oRipa.Yahoo.Webcam.Recorder.v1.2.3.rar

Dah install...tapi ni trail version ke....camner nak pakai...aku dah install..pastu aku on ym xde pun option Record???? Please tolong aku yg x jumpa jalan kluar ni:icon_sniff:

alonz69
09-05-07, 04:53 PM
otai2 sekelian..mintak tolong sesapa yg ada program yg membolehkan kita splitkan files video yg besar2..contohnya yg 2GB ke 4 files bersaiz 500mb setiap satu.. kat internet aku carik semua kena bayor ..

timakasih byk2..

Ku2_BiO_X
10-05-07, 01:15 AM
sesape bleh tlg carikkan software sys utilities 2007 yg free..
semua aku cari kena bayar..pm OK!
TQ

Tokans
10-05-07, 11:02 AM
Gi kat Lowyat aaa.... kena pandai ayat geng kat situ.... diorg ade stok pirate lagi.....

brew
14-05-07, 12:54 AM
Gi kat Lowyat aaa.... kena pandai ayat geng kat situ.... diorg ade stok pirate lagi.....
apa punya cara reply daaa.. cam orang tak skolah.


sesape bleh tlg carikkan software sys utilities 2007 yg free..
semua aku cari kena bayar..pm OK!
TQ
bro, ada website kampeni yg produce software ni tak? aku google cam takde jek..ke keyword yg ko kasi tu salah?

brew
14-05-07, 01:15 AM
sesape bleh tlg carikkan software sys utilities 2007 yg free..
semua aku cari kena bayar..pm OK!
TQ
bro aku jumpa nie, tune up utilities 2007

brew
14-05-07, 01:21 AM
Dah install...tapi ni trail version ke....camner nak pakai...aku dah install..pastu aku on ym xde pun option Record???? Please tolong aku yg x jumpa jalan kluar ni:icon_sniff:

download kat bawah nie. aku test link dia ok lagik.

platinum_geckos
16-05-07, 04:24 PM
Bro alonz69, ko boleh cuba guna hjsplit. Download kat freebyte.com/hjsplit/. Freeware.

boyezzzz
25-05-07, 08:26 PM
A'kum. Ade sesiape yg ade software utk running ps game kat komputer.
kot ade mane nak cekau?
TIME KASIH

BT
28-05-07, 03:34 PM
Saya ingin request Folder Lock yg dulu pernah disebut didlm thread ini. Semua link yang telah diberi sudah tidak boleh diguna pakai lagi.

Sekian.

Terima kasih.

blackslayer
29-05-07, 07:27 AM
httx://xxx.mediafire.com/?69tuzjt3j2z

nie Folder Lock version baru.. support Vista

BT
29-05-07, 11:13 AM
Setelah semalaman mencari software folder lock, aku telah terjumpa satu software free yg kegunaan nya sama. According to review pengguna lain software ini amat bagus. Sgt user friendly.

mkshare/264742


Blackslayer,
Adakah software yg awak bagi ini sudah dicrack?

mtoys
30-05-07, 08:59 PM
bro D2H atau member2 lain... sesiapa tau kot2 ada software baru yang leh play game ps2 kat pc...

saya rasa ada mbr yg dah request tp xpasti ada feedback ke x

^-^
01-06-07, 12:10 PM
as`kum..allow kawan ada tak sofware yang boleh kira kertas apabila kita printer melalui komputer sapa ada sofware tu boleh kasi tak sebab aku mau kira kertas dan berape banyak aku print apabila menggunakan ink tu

mtoys
01-06-07, 01:01 PM
as`kum..allow kawan ada tak sofware yang boleh kira kertas apabila kita printer melalui komputer sapa ada sofware tu boleh kasi tak sebab aku mau kira kertas dan berape banyak aku print apabila menggunakan ink tu

aku rasa ko tak yah guna software utk tujuan mcm ni.. aku ada cadangan skit.. ko bli le ketas yang dalam satu peket tu yang dalam dia de seratus lai ketas.. pastu ko tengok blh x ko guna ink ko utk keseluruhan ketas tu.. kalau xsampai ko tlak je..

ini rumus dia..

satu paket ketas ada 100 helai ketas-bilangan ketas yang telah di print menggunakan ink yang ko beli. ko akan dapat jawapan dia.. klu ada software abaikan jela cara ni.. hehehhehe

motherker
01-06-07, 09:36 PM
"sega smash pack 2" ada tak sesiapa yang tahu mana nak download / dapat game ini??

forwhat84
02-06-07, 01:03 AM
sesapa ada cuteFTPmac? yg ada sirial nyer atau yg dah di crak? thanks.. nanti lepas post kat sini PM sekali yer,,

thanks~

aru_jr
02-06-07, 03:03 AM
Nak request software Anti-Virus Kaspersky ngan key dia skali bleh?
Skang ni gune AVG, tapi dgr kate Kaspersky is better...

Tokans
05-06-07, 12:32 PM
Sesapa pakai windoes vista nak dapatkan multilangage arabic kat mana leh dapat?

mtoys
06-06-07, 10:01 AM
sapa-sapa ada software yg mudah digunakan untuk edit video tak.. kalu ada blh bagi tak.. thank

aru_jr
06-06-07, 08:29 PM
Nak request Adobe Photoshop CS3 ngan key dia bleh?
Segala kerjasama ahli2 forum amatlah dihargai...
trimas...

cakar1
07-06-07, 04:30 PM
hi kekawan...ader sesaper yg teror nak create cd movie..maksudnyerr camnih...kiter download tenet movie tuh..pastuh burn dlm cd...pastuh cd tuh bleh play kat kiternyer dvd player kat umah yg herger murah tuh...ermm..agak2 paham tak ayat aku tuh..keh..keh....senang citer nak buat cetak rompak aaa...keh...keh...

DarkClone
07-06-07, 11:50 PM
Nak request software Anti-Virus Kaspersky ngan key dia skali bleh?
Skang ni gune AVG, tapi dgr kate Kaspersky is better...


assalamuaalikum, bro. aku ada .siap ada dengan 3 tahun punyer serial key.pm me

Midnakal
08-06-07, 01:41 AM
hi kekawan...ader sesaper yg teror nak create cd movie..maksudnyerr camnih...kiter download tenet movie tuh..pastuh burn dlm cd...pastuh cd tuh bleh play kat kiternyer dvd player kat umah yg herger murah tuh...ermm..agak2 paham tak ayat aku tuh..keh..keh....senang citer nak buat cetak rompak aaa...keh...keh...

Bro lu download dan install software Nero Burner.....burn pakai software tuh pastuh bleh main kat vcd atau dvd player yg murah murah tuh. Kalau burn tuh jgn lah burn data....buat lah dia jadik movie. Kang lu burn data kang....pc jek bleh baca...kat vcd player tak leh.

Lagi satu lu boleh burn file movie yg *.avi tuh as data kat cd biasa....dan biasanya dvd player mmg boleh main format *.avi tanpa diconvert ke VOB file.

Ddaniell
08-06-07, 08:54 AM
kawan2..der sape2 ader software limewire pro beserta crack nyer?

mtoys
11-06-07, 08:48 AM
kawan2..der sape2 ader software limewire pro beserta crack nyer?

hai broo.. kalau nak software ni leh g amik kat thread kazaa vs limewire.. haritu aku g amik kat sana..

cakar1
11-06-07, 01:44 PM
Bro lu download dan install software Nero Burner.....burn pakai software tuh pastuh bleh main kat vcd atau dvd player yg murah murah tuh. Kalau burn tuh jgn lah burn data....buat lah dia jadik movie. Kang lu burn data kang....pc jek bleh baca...kat vcd player tak leh.

Lagi satu lu boleh burn file movie yg *.avi tuh as data kat cd biasa....dan biasanya dvd player mmg boleh main format *.avi tanpa diconvert ke VOB file.


okeh bro...aku cuber ngan nasihat tuh...mari..mari..marii...

jemaing
13-06-07, 05:02 PM
"Video joiner" rasanya software aku nak mintak ni takde request lagi kat sini..sapa ada yang crack tolong eek..!

xerus_benq
15-06-07, 01:57 PM
halo kawan-kawan..... gua de masalah ckit la... nak cari driver INTEL 82443MX AC' 97 MODEM DEVICE..... kalo sape² leh tolong bagi laman web ke..... pc die de gune driver 2 ke....:cry: gua dah buntu ne.... tolong la...

mtoys
25-06-07, 01:25 PM
sesiapa ada software untuk convertkan file swf ke gif... bolehla mambantu

lututketaq
26-06-07, 10:14 AM
software 'backup data 'please... otomatik backup drive to drive... sesapa ada tak?

john_lanc
27-06-07, 01:17 PM
Bro 'D' dan kenkawan,
Ada tak software yg blih convert file .MPEG-4 @ 3GP dan kita blih play pakai DVD @ VCD player?
TQ

aDiK_KuaT
27-06-07, 03:28 PM
help !!!
ada x software yg leh cut lagu?
maksud aku, aku nk lagu time chorus @ beberapa saat ja

tq u guys

Try diz software.. dlm ni ada crack skali.. heheh..~
ww!.mkshare.org/389021

wmc2225
29-06-07, 09:35 AM
aku pernah tengok satu kedai makan dia siap ada sediakan karaok, and aku tengok sistem yg dia gunakan dalah mengunak kan komputer tidak mengunakan VCD, jadi ada sesiapa blh bantu mcm mana dan apa sistem yg diaorg. gunakan. plzzzz

radicare
30-06-07, 02:05 AM
sape tau camne nak bukak fail rar yang protect dengan password ?

tanjong3
30-06-07, 03:45 AM
bro sesape ade software PORT TRIGGERING ak nk siap crack pny...best software ni..snang nk wat port forward, sesuai untuk kaki torrent..

krak
30-06-07, 11:51 AM
Kalau pakai &#181;Torrent tak payah nak pakai Port Triggering ler bro, cuma pegi kat Test Port (dalam Speed Guide) is Port Correctly Forwarded then tengok jer result dia sama ada engko nyer port open atau tak. Kalau tak open tukar jer port lain. Biasanya guna port 40000 ke atas. Settle masalah......

freakshow
02-07-07, 12:01 AM
incik2 yg otai.. sila ambil perhatian. nak bertanya nih.
ada tak software yg bley hide file/folder? selain folderLock.. folderlock tu bley guna brapa kali je ntah.mmg kena beli software ori punya..

so..dlm kehidupan seharian ni mesti la kita nak kena simpan file2 yg tertentu drpd diskodeng oleh pihak2 tertentu kan..
help me bebeh. tikiu very mush

krak
02-07-07, 01:18 AM
Nah cuba yang ini.

folder lock (full) V.5.7.5. + Cr**k
mkshare.org/929611

freakshow
02-07-07, 01:29 AM
tenkiu bro krakatua... baiknya org2 kat sini. ummm.terharu...

komag
05-07-07, 06:36 PM
nak request AVI-GIF version 2.1 atau apa2 ajer version dengan crack skali.. tq.

vyruz
05-07-07, 08:09 PM
ada x siapa yang software yang boleh remote windows 2000 pro yang boleh kita tgk apa yang dia buat

tanjong3
06-07-07, 03:44 AM
byk software mcm 2.. cth ny RealVNC, Tight VNC, pendek kate sume software yg ade VNC boley wat laa.. tp komp yg kte nk view 2 pn kena ade VNC jgk

Stylos
06-07-07, 11:22 PM
Aku nak software Agile Messenger untuk hp nokia 6630. ada x?

eddie16
07-07-07, 06:08 PM
Aku bukan nak request software tapi..... nak tanya pendapat je. Kalau x boleh, sila delete je msg aku ni MOD.

Most of us use Adobe for PDF creation, tapi ada tak yg guna freeware PDF995 for creating PDF files? Kalau ada, can u please share with us your experinec with this product.

Thanks.

vyruz
10-07-07, 02:30 PM
mmg itu semua kena install kat client... saya nak software yang x perlu install ke client pc ....

Stylos
11-07-07, 01:54 AM
Sapa ada Agile Messenger atau IM+ mobile messenger yg latest serta cra*k sekali tolong pas kat aku.. TQ

palam
18-07-07, 05:45 PM
nak request AVI-GIF version 2.1 atau apa2 ajer version dengan crack skali.. tq.

komag:
nak request AVI-GIF version 2.1 atau apa2 ajer version dengan crack skali.. tq.


AVI-GIF Free Version 2.1

hxxp://xxx.minihttpserver.net/flashgif.zip

Try dulu...harap dapat membantu

palam
18-07-07, 05:59 PM
akum semua brother ada sesape blh tlg bg software player yg blh play semua jenis fail 3gp,avi,mp4 dll

Cuba yg ini..harap dapat membantu :

K-Lite MEGA Codec Pack

mkshare.org/137549

cakman
20-07-07, 09:35 AM
Bro, nak tau saper ader software unutk LOTUS SMARTSUITE..
mmg dah xguna lotus, tapi kat tempat kerja aku guna lagi laa...
tolongggg..............

miniz9797
20-07-07, 04:03 PM
Bro , nak mintak tlg, sapa ada Software ImTOO.3GP.Video.Converter.v2.1.55.1008b Full Version.... yg biasa bleh covert 2mins++ jer..
Tq..

NID
20-07-07, 04:42 PM
sy nak mintak tolong..sesapa ade software photoshop cs3 siap ngan crack nye sekali.....mintak tolong yeee....terima kasih..jasamu akan aku kenang...budi mu tuhan saja yg balas....

akudaramu
20-07-07, 08:59 PM
Nak request software Anti-Virus Kaspersky ngan key dia skali bleh?
Skang ni gune AVG, tapi dgr kate Kaspersky is better...


assalamuaalikum, bro. aku ada .siap ada dengan 3 tahun punyer serial key.pm me
buleh share dgn saya ker???? terima kasih

krak
20-07-07, 10:56 PM
sy nak mintak tolong..sesapa ade software photoshop cs3 siap ngan crack nye sekali.....mintak tolong yeee....terima kasih..jasamu akan aku kenang...budi mu tuhan saja yg balas....

He he saya ada.... File terlalu besar sehingga 500Mb. Mungkin kita boleh berjumpa di mana2 untuk serahan installer tersebut

Adobe.Photoshop.CS3.Extended.With.(SSG)Keygen.ARKT UR_C

Also SSQ keygen included!
100% Virus free!
---------------------
い?Install Notes い?
---------------------


1. Make a new folder named '' Adobe Photoshop CS3 Extended '' -(remember where you made the folder)-
2. Extract all files to: '' Adobe Photoshop CS3 Extended '' folder. From: Adobe.Photoshop.CS3.Extended.With.(SSG)Keygen.ARKT UR_C.rar
3. Go to your folder where you extracted your files and start ''Setup.exe''
4. After Setup turn off all internet connections
5. RESTART computer -(you dont have to but its recommanded)-
6. Start Adobe Photoshop CS3 and they will ask for serial key. Follow step ..
7. Use the KEYGEN.exe and generate a serial number -(you will find KEYGEN.exe at KEYGEN folder.)-
8. Copy/Paste the serial number from KEYGEN.exe into Adobe Photoshop CS3
9. Finish! Now they will only ask for registration... Just click Later or something..

!!!!!! REMEMBER DO NOT DOWNLOAD UPDATES !!!!!!


This is original PROPER-SWAMP's upload, but i made some few changes and took away virus and
made it alot easier to understand! This is also the real EXTENDED verison of PS CS3.

PROPER-SWAP's upload was original a fake EXTENDED... That means that you get STANDARD verison isted of EXTENDED.

krak
20-07-07, 11:59 PM
Bro , nak mintak tlg, sapa ada Software ImTOO.3GP.Video.Converter.v2.1.55.1008b Full Version.... yg biasa bleh covert 2mins++ jer..
Tq..


Alamak, saya cuma ada ver 3.1. Cuba jer lah........

Link dia mkshare.org/341797

cybergal
23-07-07, 09:58 PM
nak request adobe premier ngan adobe after effects version 7,plzz urgent sgt nak buat esaimen .huwaaaaaaaa

kat mane still ade jual software pirate...kat the mines ade lagi tak?sape tau ?

krak
23-07-07, 10:14 PM
nak request adobe premier ngan adobe after effects version 7,plzz urgent sgt nak buat esaimen .huwaaaaaaaa

Nvmd, saya ada installer dia. Size sebesar 1.19Gb (DVD). pm saya untuk serahan........ Saya bukan penjual software pirate tapi sekadar membantu bagi yg memerlukannya......

palam
24-07-07, 05:44 PM
buleh share dgn saya ker???? terima kasih

AV Kaspersky with 3 Years Keygen:

mkshare.org/281643

Cara Crack :
Selepas Install Kasperskey..utk activatekan pergi ke folder KSKY(yg telah diextractkan)..selepas itu ke folder Personal..dan selepas itu ke Folder 2009 kai 2010..dan extract file "kps_3y_000F8F26"...itu shj!
Boley tahan sampai 3 tahun...:Finger_fing22:

palam
24-07-07, 06:07 PM
Berita Baik!!!:Finger_fing22:
Sesiapa yg hendak Adobe Photoshop CS3 Portable???
Mudah...boleh install di mana2 pc..cuma double klik dan klik run di tajuk Adobe Photoshop CS3 tue...

Rapidshare version:
//rapidshare.com/files/35132731/Adobe.Photoshop.CS3.eng.rar

MK Share version:
sorry!!!--->The file you uploaded is too large.
(57.2MB):disgust:.....dah try...x de rezeki di MK Share

akudaramu
24-07-07, 09:45 PM
Kepada member kakis sekelian,
terima kasih di atas pertolongan anda semua, dapat diinstall dgn jayanya.
terima kasih.

cybergal
27-07-07, 01:23 PM
nak request 3d studio max 7 plzzzz........urgent

lord_raven
28-07-07, 01:34 AM
guys.....aku punyer permintaan nih pelik skit kot. ader tak program yang nak convert mp3 to rm??...kalau ada...mekasih bebanyak in advance...

p/s annual dinner sempat lagi nak register....

Ku2_BiO_X
28-07-07, 09:45 PM
lord_raven : Tukar file mp3 kepada format .rm
ADA ---->
hxxp://rapidshare.com/files/40497935/dBpoweramp.Music.Convert.v12.2.rar
tukar hxxp kepada http
pas2 ko kena masuk official site dia untuk dload rm codec, kecik je saiz dia...
all da best man...

lord_raven
02-08-07, 09:10 AM
mekasih mr Ku2 Bio X....tried the site. cuma bila convert kan, always jadi 'ra' punya format and the size is about the same as mp3. tried both the real audio codecs (helix and lossless). i dunno what i did wrong...for your info, i do not use real player.

p/s should i manage to convert the mp3 to rm file...the size would still be the same or reduced??

melantun
02-08-07, 02:24 PM
aku mencari software utk lock pendrive,xnk bg org guna aku punya personal pendrive,ada sesapa bole tolong....

akudaramu
02-08-07, 08:09 PM
Capa2 ada license KIV ver7.... mohon bantuan. Kalu buleh PM ler ke saya...

palam
03-08-07, 10:08 PM
mekasih mr Ku2 Bio X....tried the site. cuma bila convert kan, always jadi 'ra' punya format and the size is about the same as mp3. tried both the real audio codecs (helix and lossless). i dunno what i did wrong...for your info, i do not use real player.

p/s should i manage to convert the mp3 to rm file...the size would still be the same or reduced??

Try this:
hxxp://rs125.rapidshare.com/files/34746798/Mp3.to.RM.Converter.1.0.WinALL.Cracked-NoPE.rar
1. install prog.
2. copy patch to install folder.
3. apply
4. use any name and any sn for reg.
5. enjoy

palam
03-08-07, 10:41 PM
aku mencari software utk lock pendrive,xnk bg org guna aku punya personal pendrive,ada sesapa bole tolong....


USB Lock AP Ver 2.5

xxx.megaupload.com/?d=3SU870BE
depositfiles.com/files/1388760

Cuba mana2 salah satu di atas..harap dapat membantu

higher
05-08-07, 02:04 AM
boleh dapatkan software yang buat theme untuk nokia tak

kelubi2003
06-08-07, 10:39 PM
sape ada limewire? tolong deyyy

akudaramu
07-08-07, 11:56 AM
Nak minta tolong dapatkan full installation for Autokrypt 7.34. Lesen utk free trial dah abish!!!
Jutaan ratus ribu terima kasih.

biulj2
15-08-07, 01:43 PM
salam semua geng...aku nk request kalu ada la..
wireless WEP password recovery ngan spotmau passwor recovery..

TQ

lord_raven
16-08-07, 03:09 PM
assalamualaikum tokeyyyy...!!!!!!!!!!! (bukan totey daaaa.....)

ader sesaper leh bagi mp3 to ringtone gold tak?? ngan password/key gen skali?? aku dapati ia boleh mengecilkan saiz mp3. yang aku aku cuma demo aje. dari 5000 leh tinggal 800 aje. takder la makan space bnyk sgt....

kalau ada...mekasih bebanyak in advance...

p/s bukan nak bukak kedai tpon daaa....tpon aku zaman jahiliyah punyer...zaman tanam anak sendiri wooo...

holywreckerz
18-08-07, 11:39 AM
semekom... kat sini aku nak request Kaspersky Antivirus 7.0 yang latest punya sekali ngan registry key... kot kot laa korang ada yang 3 tahun punya key ke..

mantoba
18-08-07, 11:48 AM
assalamualaikum tokeyyyy...!!!!!!!!!!! (bukan totey daaaa.....)

ader sesaper leh bagi mp3 to ringtone gold tak?? ngan password/key gen skali?? aku dapati ia boleh mengecilkan saiz mp3. yang aku aku cuma demo aje. dari 5000 leh tinggal 800 aje. takder la makan space bnyk sgt....

kalau ada...mekasih bebanyak in advance...

p/s bukan nak bukak kedai tpon daaa....tpon aku zaman jahiliyah punyer...zaman tanam anak sendiri wooo...


hehehe...bro nie aku bagi kat ko ringtone gold...

link:

rapidshare.com/files/33629212/MP3_to_Ringtone_Gold_v_5.03.rar


nie aku bagi yg lain jugak kalau ko nak lah...hehehehe

ringtone maker 3.0v

link:

rapidshare.com/files/7790436/The_Ringtone_Maker_v3.0.0.zip

pw: g4all

:kissass:

mantoba
18-08-07, 11:51 AM
semekom... kat sini aku nak request Kaspersky Antivirus 7.0 yang latest punya sekali ngan registry key... kot kot laa korang ada yang 3 tahun punya key ke..


aku tak pasti tapi yg nie ke yg ko nak??



Kaspersky® Internet Security 7.0 is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, i ncluding viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware.
Today, th reats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cybe r criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer en ough to fully protect your PC. Kaspersky Internet Security combines re active detection methods with the latest proactive technologies, prote cting your PC from viruses, hacker attacks, spam and spyware. Seamless integration of all product components eliminates system conflicts and provides fast performance.

Advantages:
- Integrated protection fr om all Internet threats
- Cutting-edge antivirus technologies
- Pers onal firewall
- Protection from spam and phishing
- Automatic databa se updates using the instant update technology
- Free technical suppo rt

Key Features:
- Real-time monitoring of all data streams, inclu ding email, Internet traffic and network connections
- Protection fro m viruses, Trojans and worms
- Protection from spyware, adware and ot her potentially hostile programs
- Proactive defense against new mali cious programs
- Protection from network attacks and system hijacking
- Blocking of popup windows and banners
- Rollback of changes made by malicious programs on your computer
- Blocking of links to phishin g websites
- Trainable spam filtration system

Protection from viru ses:
* Email protection. The program scans email traffic for viruses according to the protocol via which it is sent (POP3, IMAP and NNTP fo r incoming mail and SMTP for outgoing mail) on any mail program. We al so offer plug-ins and treatment for viruses in Microsoft Outlook and M icrosoft Outlook Express mail databases.
* Scanning of Internet traff ic. All HTTP Internet traffic is scanned for viruses in real-time, ens uring that infected objects are not saved to the computer’s hard dis k. Statistics about harmful scripts can be accessed using a plug-in fo r Microsoft Internet Explorer.
* File system protection. Individual f iles, catalogues and disks can be designated for antivirus scanning. U sers can limit antivirus scanning to critical areas of the operating s ystem and startup objects to ensure that attention is focused on the m ost vulnerable areas of the system.
* Proactive protection. Kaspersky Internet Security monitors program activity and all processes launche d in RAM. It notifies users of dangerous, suspicious or hidden process es (that is, rootkits), prevents harmful changes to the file system an d restores the system after malicious activity.

Protection from spy ware:
* Secures confidential information. The program prevents confid ential information (such as passwords, bank account numbers and credit card details) being stolen from your computer. It detects phishing me ssages and disables links to phishing sites.
* Safe Internet surfing. The program prevents dangerous scripts from being launched on website s, and blocks popup windows and advertising banners.
* Blocks automat ic dial up programs. Any unauthorized attempts to dial up premium-rate telephone services from your modem are blocked.

Protection from ha ckers:
* Blocks network attacks. Intrusion detection system monitors any network activity that has the characteristics of a hacker attack. The program prevents hacker attacks by blocking connections from the h acker’s computer.
* Full control over network activity. The program controls all requests from applications to websites, in accordance wi th the program rules that have been set, and tracks all incoming and o utgoing data packages.
* Safety on all networks. When a computer conn ects to a network, the program asks you to specify the type of network (a trusted network, Intranet or the Internet), so that the firewall c an choose how strict the rules should be.
* Stealth mode. This techno logy makes the computer invisible to outside users, effectively preven ting all types of DoS (Denial of Service) attacks.

Protection from spam:
* Integrated protection from spam. Several methods are used in combination to ensure the highest possible level of spam detection, in cluding blacklists and whitelists of IP addresses and word combination s typical of spam together with self-learning algorithms. The program also scans graphic images for spam attributes.
* Support for common m ail programs. An expansion module, specifically designed for Microsoft Outlook and Microsoft Outlook Express, enables you to set processing rules for messages according to their post-analysis status.
* Prelimi nary analysis of messages. To economize time and network traffic, the Mail Manager conducts preliminary analyses of message headings in all incoming email before downloading them from the mail server. This also reduces the risk of spam and viruses being downloaded to your compute r.

Kaspersky Internet Security 7.0 offers new cutting-edge technolo gies with integrated solution that protects users from all types of on line threats. The seventh-generation products has a powerful heuristic analyzer that, with the help of the existing proactive defense module , detects and removes unknown malicious programs based on their behavi or. The new product also feature an even more user-friend interface an d a number of improvements that greatly enhance its functionality and protection capabilities.
The new Parental Control module, which inclu des a linguistic analyzer blacklists forbidden web addresses, The Priv acy Control module, which protects confidential data, prevents the the ft of potentially lucrative personal information, including email addr esses, passwords, bank details and credit card numbers.

link:

rapidshare.com/files/46117002/kis7.0.0.125en.rar

no pass

p/s lord nie yg baru punya aku baru tukar...2.55pm (18.08.07)

lord_raven
18-08-07, 01:17 PM
encek man....itu kaspersky punya program dia cakap ada kurap. tak leh bukak.....hehehe.

yang ringtone gold tu...mekasih bnyk2 tapi apsal bila aku guna BIG MP3 to SMALL, saiz dia jadik makin besar plak??

p/s len kali kita men saide betting aje laaaaa.....kenyang sgt kene pau nih!

lord_raven
18-08-07, 03:08 PM
satu lagik...! satu lagik!...hehehehhe....saper ader latest punya directx?? program nak tgk gambar dari satellite tuh mintak latest punya directx....

p/s jaga-jaga....nanti aku skodeng dari langit....hehehehe

zahid_5105
19-08-07, 01:50 AM
sape ada software yg leh convert movie jd 3gp..

cruztasia
19-08-07, 09:28 AM
satu lagik...! satu lagik!...hehehehhe....saper ader latest punya directx?? program nak tgk gambar dari satellite tuh mintak latest punya directx....

p/s jaga-jaga....nanti aku skodeng dari langit....hehehehe

Err, bro lord_raven.. leh bg info skit x sal program tgk tv dari satellite tuh.. cam pelik jekk..

lord_raven
19-08-07, 01:16 PM
Err, bro lord_raven.. leh bg info skit x sal program tgk tv dari satellite tuh.. cam pelik jekk..


bro cruztasia....aku tak ingat donlod dari maner arituh tapi bukan tengok tv guna satellite. nama dia 'wind1.3'. mcm yg dalam google tu la kot gamaknya..tangkap gambar tempat atau kawasan kat bumi ni gunakan satellite...ader ke?? iyer ke??

p/s iyer tak iyer la gak....aku pun dah tak konpiden aje skang nih....hehehe

lord_raven
19-08-07, 01:23 PM
aku tak pasti tapi yg nie ke yg ko nak??


link:

rapidshare.com/files/46117002/kis7.0.0.125en.rar

no pass

p/s lord nie yg baru punya aku baru tukar...2.55pm (18.08.07)

aku ingat ko kene request panau salap cap gajah kot....yang nih pun ader kurap la man. aku tak leh bukak file .exe nya.....dia cakap ader kurap....hehehhe....

p/s atau mungkin kah pc aku yang ader kurap??

mantoba
19-08-07, 01:28 PM
sape ada software yg leh convert movie jd 3gp..

ko try guna yg nie..


Allok Video to 3GP Converter is a powerful and handy video converter
for mobile phone and PDA. It can convert almost all video format,e.g. DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM,RMVB, MOV, MOD, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, VOB to 3GP, 3GP2, MP4, AVI Video format. Integrated world class H263 XviD MPEG4 encoder bringsyou amazing video quality with super fast conversion speed, And the output video supports multifarious resolution (QCIF, SQCIF, CIF, VGA,QVGA, etc.). Allok Video to 3GP Converter give you everything youneed to turn your mobile phone, PDA into a portable media center,watch TVs, movies, home videos on the go, share with family and friends. It's so easy that anyone can use it, works in just a few quick steps and takes only minutes, even seconds!

1. Install program as normal.
2. Use supplied serial into Serial.txt to register.

link:

rapidshare.com/files/45890599/allok_video_to_3gp_converter_v4_2_0608_LinksTree.c om_.rar

Password: LinksTree.com

p/s loard nanti lah aku cari yg lain dulu...

lord_raven
20-08-07, 04:10 AM
encek man....itu kaspersky suda settled. aku dah taruk minyak gamat bnyk2. yang mp3 to ringtone gold tu...tak reti aku nak apply crack. mcm maner ek?? asyik dpt 5 sekens punya trial aje....hangen satu badan dah aku....nak kene pegi massage nih ( ali maner?? lama tak nampak....)

p/s donlod tgk gambau bogel tersangatlah reti nya aku...

mantoba
20-08-07, 11:48 AM
encek man....itu kaspersky suda settled. aku dah taruk minyak gamat bnyk2. yang mp3 to ringtone gold tu...tak reti aku nak apply crack. mcm maner ek?? asyik dpt 5 sekens punya trial aje....hangen satu badan dah aku....nak kene pegi massage nih ( ali maner?? lama tak nampak....)

p/s donlod tgk gambau bogel tersangatlah reti nya aku...

lord biasa nya dalam winar tu dorang ada attachkan sekali dia punya crack..ko try buka kemudian masukkan no code yg dorang bagi kat dalam tempat register punya ruangan kat bahagian atas sebelah kanan...


p/s entah aku tulis nie ko paham ke tdak aku..hahahaha

melantun
20-08-07, 10:34 PM
ko bole guna ImToo Mpeg conveter,kt dlm software ni bole convert mp3 ke mp3 pro,ubahkn bitrate dr 128kb ke 96kb@80kb@64kb,so saiz mp3 akan jd kecil,bole taruk ktdlm hset@kt mana2 yg ptt......

selamt mencuba...

lord_raven
21-08-07, 05:01 AM
encek melantun....aku dah cuba dah aper yang ko cadangkan tuh. memang melantun gler ah....bnyk space aku dpt save. dari 16mb tinggal 5 mb aje....quality tak ader kurang. bayang kan baper bnyk space dapat saved dari 4gb punya koleksi....

p/s jom 'ngeteh'...aku blanjer!!..aper??? tak payah??....ok laaaa...dah itu kata ko

unprotected
26-08-07, 10:54 PM
nak 3d studio max latest version + crack
google sketchup pro + crack

cruztasia
27-08-07, 12:42 AM
bro cruztasia....aku tak ingat donlod dari maner arituh tapi bukan tengok tv guna satellite. nama dia 'wind1.3'. mcm yg dalam google tu la kot gamaknya..tangkap gambar tempat atau kawasan kat bumi ni gunakan satellite...ader ke?? iyer ke??

p/s iyer tak iyer la gak....aku pun dah tak konpiden aje skang nih....hehehe

bro lord_raven,
ooOo gitu ekk.. slah pemahaman.. hehe
software cm tu ade.. tapi yang wind 1.3 tu nama penuhnya ialah Nasa World Wind. Cam Google Earth gak ngupenye.. Tapi lg 3D hehe..

Kalu yg penuh and direct feed dr sattelite.. tu prob sket.. sbb kena ade decoder and dish untuk feed dr satellite.. dan set langitud longitud.. bru leh feed..

lord_raven
27-08-07, 07:39 PM
bro lord_raven,
ooOo gitu ekk.. slah pemahaman.. hehe
software cm tu ade.. tapi yang wind 1.3 tu nama penuhnya ialah Nasa World Wind. Cam Google Earth gak ngupenye.. Tapi lg 3D hehe..

Kalu yg penuh and direct feed dr sattelite.. tu prob sket.. sbb kena ade decoder and dish untuk feed dr satellite.. dan set langitud longitud.. bru leh feed..

haaaa....yang tuh la namanya...tapi aku tak leh run gak sebab dia mintak latest punya directX...but then kalau mengikut dari aper yang ko cakapkan....kira tak guna la gak aku ader mender nih ek??

p/s hamper giler aku.....tak dapat nak skodeng korang.....hehehehe

lieypa_jepun
28-08-07, 02:23 AM
ada tak software yang boleh lock pendrive????

kalau boleh..bagi software yang boleh digunakan untuk download video ke, movie ke....

lord_raven
28-08-07, 12:44 PM
encek mantoba.....itu mp3 to ringtone gold sudah ok. aku dah leh guna....rupanya work station aku yang problem. aku pun tak tau apsal. masuk kat lap top aku...hokeh aje. abeh dah 2000 lagu aku kecik kan.....hehehehehe

p/s member jeles dengar ringtone aku....mekaseeeeyyyyyyy!!!!!!!!!!!

radicare
29-08-07, 01:19 AM
salam ..
software apa erk utk edit youtube dan kita save lam pc kita?

mantoba
29-08-07, 11:25 AM
nak 3d studio max latest version + crack
google sketchup pro + crack


3D World Studio


3D World Studio is the map editor of choice for use with
DarkBasic Pro, Torque Game Engine, Blitz3D, and other 3D
engines. The program is ideal for game environments, 3D
presentations and other commercial applications.

View a list of features
Visit the user gallery

Build Worlds With 3D World Studio
3D World Studio was designed with the philosophy that
ease-of-use and power are not antagonistic. No other modeler
automates processes like UV mapping and light calculation, yet
still allows low-level access to all elements of a scene. This
is a tool designed for the mass production of media, using the
fewest number of mouseclicks possible to generate the
high-quality results you need.

Powerful New Features
Terrain. Referenced map meshes. The new features in version 5
will take your environment design to new levels of
professionalism. 3D World Studio features lightmapping,
constructive solid geometry, vertex manipulation, translucent
and masked shadow effects, and an improved entity system. New
tools include slice, extrude face, and arch primitives.


A Growing Library of Resources
We've made our collection of high-quality meshes and textures
available to users who order the 3D World Studio CD. Our
meshes are designed as modular building blocks, and come with
static shadow maps. Take advantage of our professionally
produced media to get the most out of 3D World Studio.


5.47
-fixed mesh subobject selection crash
-fixed memory leak in lightmapper
-added support for .smf file format (for engine, faster loading)

link:

rapidshare.com/files/49524075/3d_world_studio_v5_47_LinksTree.com_.rar

Password: LinksTree.com

boeing
31-08-07, 10:20 AM
halo geng. wa nak request software untuk interior design. yang user friendly dan senang utk operate. aku ni bukannya pandai sgt nak design. kalau bole yg 3D sebab aku nak present utk customer. tq.

mantoba
31-08-07, 11:36 AM
halo geng. wa nak request software untuk interior design. yang user friendly dan senang utk operate. aku ni bukannya pandai sgt nak design. kalau bole yg 3D sebab aku nak present utk customer. tq.


ko bagi aku nama software tu nanti aku akan cuba carikan...

p/s 3d world tuu ko try lah dulu...

boeing
31-08-07, 09:52 PM
ko bagi aku nama software tu nanti aku akan cuba carikan...

p/s 3d world tuu ko try lah dulu...3D spacer ke, smart draw ke, janji software tu dah ada default design tingkap, pintu, toilet, dan segala barang2 dalam rumah. ada ke??

mantoba
01-09-07, 11:26 AM
3D spacer ke, smart draw ke, janji software tu dah ada default design tingkap, pintu, toilet, dan segala barang2 dalam rumah. ada ke??


Smart Draw

The SmartDraw Suite Edition helps you draw professional flowcharts, or g charts, Gantt charts, mechanical and software diagrams, floor plans, calendars—any kind of business drawing, chart, or diagram—in just a few minutes. We created it to be easy-to-use, but powerful enough t o always deliver eye-catching, effective, expert results.



The S martDraw Suite Edition includes more than 60,000 ready-made graphics a nd templates, wizards for creating your drawings, automatic chart buil ders, and so much more. SmartDraw runs on your PC, and provides immedi ate benefits to both individual users and entire organizations.

link:

rapidshare.com/files/24514676/SmartDraw.Suite.Edition.2007.v8.16.zip

no pass

melantun
11-09-07, 03:44 PM
aku nk request ckit kot2 ada sesiapa tau software apa yg paling simple&senang utk create flash animation & software utk membina website utk kelab,harap dpt bantuan semua....aku baru je berjinak2 dlm hal ni

k_sh1n
15-09-07, 04:02 PM
Mintak tolong .... setelah aku berusaha mencari software yang boleh mengecilkan file video (contohnya dari apa2 jenis file ke rmvb) tapi sume nye tak jadik .. asyik dapat trial n dia convert separuh n saiz dia makin besar ..... mintak tolong carikan software untuk kecilkan size video dengan kadar kejatuhan kualitinya paling minimum ... tq :P

melantun
17-09-07, 07:35 AM
aku rasa ko cuba try ImToo Mpeg Encoder yg terbaru,kalu nk file video yg kecil,ko convert ke 3gp ke@ flv format ke,pasti dpr kecil@ko zip je fail video tu abis citer.....:cowboy::icon_flak:

unprotected
17-09-07, 12:54 PM
aku donload google youtube grabber..tp jumpe trial version jerk..ade yg terbaru x???atau installer lain..xpun die punye crack version

Alauz
19-09-07, 11:05 PM
Anybody have any idea hw to get the dummies question for oracle cert..n mcse as well...

popeye
20-09-07, 12:08 PM
Anybody have any idea hw to get the dummies question for oracle cert..n mcse as well...

Bro, this thread only for request software. If u would like to get as what u requested, u can visit to braindumps.com or .net.. 10q

mantoba
22-09-07, 01:09 PM
Mintak tolong .... setelah aku berusaha mencari software yang boleh mengecilkan file video (contohnya dari apa2 jenis file ke rmvb) tapi sume nye tak jadik .. asyik dapat trial n dia convert separuh n saiz dia makin besar ..... mintak tolong carikan software untuk kecilkan size video dengan kadar kejatuhan kualitinya paling minimum ... tq :P

maaf lambat sikit... nie ko try yg nie...:kid:

link:

rapidshare.com/files/54927752/imtoo_avi_mpeg_converter_v3_1_40_0824b_LinksTree.c om_.rar

pass : LinksTree.com

mantoba
22-09-07, 01:22 PM
aku donload google youtube grabber..tp jumpe trial version jerk..ade yg terbaru x???atau installer lain..xpun die punye crack version

Aku biasa download kat keepvid.com lebih mudah bagi aku....tapi kalau ko nak software aku bagi ko yg kat bawah nie ko trylah... :kid:


Description:
TubeHunter downloads videos from YouTube, MySpace, Metacafe, Pornotube , Dailymotion, Break.com and more, and saves them on your computer or directly to your iPOD. All downloaded videos can be converted by TubeH unter to other video formats including MPEG, MPEG4 AVI, iPOD MP4, MOV, Flash SWF, M4A, PSP, MP3, WAV, OGG, 3GP and 3G2.

Besides, 4 extra major features of TubeHunter:
1. Convert video file to iPOD/ PSP/ Mo bile/ Zune
2. Convert video file between all popular video formats
3 . Convert your favorite DVD movie to all most popular video/audio form ats, or to iPOD/ PSP/ Mobile/ Zune.
4. Convert videos from LimeWire/ BearFlix/ BearShare to iPOD/ PSP/ Mobile/ Zune or to other video forma ts

TubeHunter does not have any spyware or adware. No personal info rmation is collected, stored, or transmitted by TubeHunter. Tubehunter does not modify your web browser or registry. It does not install any browser plugins or hijackers.

link :

rapidshare.com/files/50307120/TH9.7.rar

no pass

mantoba
22-09-07, 01:32 PM
aku nk request ckit kot2 ada sesiapa tau software apa yg paling simple&senang utk create flash animation & software utk membina website utk kelab,harap dpt bantuan semua....aku baru je berjinak2 dlm hal ni


aku tak pasti yg nie ke yg ko nak....???

Description:

The work flow of the ProAnimator resembles video editing more than it does traditional 3D animating. Animation clips are spliced, arranged, and trimmed to create a story. As you progress through the edit, clips can be added, deleted, rearranged, lengthened, shortened and duplicated. During this process the 3D objects are automatically adjusted to handle the changes. The user never touches a keyframe. This keeps the user focused on the art direction without having to worry about the technical details.

link:

rapidshare.com/files/57156873/zaxwerks_proanimator_v4_3_1_LinksTree.com_.rar

pass : LinksTree.com

ureoldfriend
24-09-07, 12:22 PM
ini dia youtube converter...
ini merupakan sumbangan pertama aku

dah di upload di mkshare...

hxxp://xxx.mkshare.org/219354

ureoldfriend
24-09-07, 12:29 PM
ini pulak satu lagi Video Converter untuk kasi kecik format cideo korang

harap korang happy yer


Total Solution for your Media Conversion

Convert all video files to 3gp,mp4,psp,iPod,swf,flv,DVD,VCD... !

Total Video Converter is a total solution for video conversion which supports reading, playing lots of video and audio formats and converting them to popular video formats. Total Video Converter includes a powerful media conversion engine internally so that you can convert media files with very fast speed.

¡¡

Total Video Converter V3.01 beta New Features:


1 Photos slide show
Photos slide show turns your photos into slideshows and music with more than 300 photos special transition effect that help you easily make amazing picture-in-picture entertaining photo slideshows.Then output your video to disc, the Internet, iPod, PSP, Smartphones, PDAs and other mobile devices or even burns it to standard DVD players. Copy-saving & Watching & sharing your slideshows anywhere anytime.

2 Importing lots of subtitle file formats, including .srt . sub .ssa .ass .smi .psb .tex .idx etc;

3 Importing WINAMP plugins audio

4 Supports generating ASF,WMV(for ZUNE,XBOX360),WMA video and audio formats;

5 Supports generating Sony Ericsson mobile video formats;

6 Unique feature: Supports generating some kinds of digital camera formats,such as KODAK DC, Samsung L55W, Casio Z600;

7 Supports generating MPEG TS stream subtitle files formats ;

Main Features of Total Video Converter:

* Convert all kinds of videos to mobile videos or audios (mp4, 3gp, xvid, divx mpeg4 avi, amr audio) which are used by cell-phone, PDA, PSP, iPod;
* Photos slide show combines multi-photos and musics with more than 300 photos fantasy transition effect;
* High compatibility and high efficiency for Importing RMVB or RM video/audio;
* Convert various videos to MPEG videos compatible with standard DVD/SVCD/VCD;
* Burn the converted videos to DVD/SVCD/VCD;
* Rip DVD to popular videos of all sorts;
* Extract audio from various of videos and convert which to all kinds of audios (mp3, ac3, ogg, wav, aac);
* RIP CD to audios of all sorts directly;
* Support using with command line;
* Combine several video and audio files to one video file;
* Demultiplex or extract video and audio;
* Multiplex video and audio to one file;
* Flv Nelly Mosser audio extract and decode.

Total Video Converter supports reading the following file formats:

Video Formats:

. Rmvb(.rm,.rmvb)
. MPEG4(.mp4)
. 3gp(.3gp, 3g2)
. Game Psp(.psp)
. MPEG1(.mpg, mpeg)
. MPEG2 PS (.mpg, mpeg, vob)
. MPEG2 TS (DVB Transport Stream)
. Ms ASF(.asf, .wmv)
. Ms AVI(.avi)
. Macromedia Flash video FLV (.flv)
. Real Video (rm)
. Apple Quicktime(.mov)
. FLIC format(.fli, .flc)
. Gif Animation(.gif)
. DV (.dv)



register with this serial

0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801

Regards,
ureoldfriend



link di upload ke mkshare

hxxp://xxx.mkshare.org/820595

39918

ureoldfriend
24-09-07, 12:37 PM
ni pulak sofware winrar latest untuk pc korang...
so file mana yg aku upload ader dot rar blkg dia...

kena bukak guna sofware ni le.....

code atau password untuk sofware ni ialah
hxxp://xxx.rarlab.com (tukar yg xxx tu jadi www)

39919


so macm biasa ler..... sofware ni aku dah upload kat mkshare

hxxp://xxx.mkshare.org/785353


harap semua happy hendaknya

unprotected
24-09-07, 12:57 PM
Aku biasa download kat keepvid.com lebih mudah bagi aku....tapi kalau ko nak software aku bagi ko yg kat bawah nie ko trylah... :kid:


Description:
TubeHunter downloads videos from YouTube, MySpace, Metacafe, Pornotube , Dailymotion, Break.com and more, and saves them on your computer or directly to your iPOD. All downloaded videos can be converted by TubeH unter to other video formats including MPEG, MPEG4 AVI, iPOD MP4, MOV, Flash SWF, M4A, PSP, MP3, WAV, OGG, 3GP and 3G2.

Besides, 4 extra major features of TubeHunter:
1. Convert video file to iPOD/ PSP/ Mo bile/ Zune
2. Convert video file between all popular video formats
3 . Convert your favorite DVD movie to all most popular video/audio form ats, or to iPOD/ PSP/ Mobile/ Zune.
4. Convert videos from LimeWire/ BearFlix/ BearShare to iPOD/ PSP/ Mobile/ Zune or to other video forma ts

TubeHunter does not have any spyware or adware. No personal info rmation is collected, stored, or transmitted by TubeHunter. Tubehunter does not modify your web browser or registry. It does not install any browser plugins or hijackers.

link :

rapidshare.com/files/50307120/TH9.7.rar

no pass

kurang paham cara penggunaan die/..ley bg step die x?

ureoldfriend
24-09-07, 01:17 PM
amik jer youtube converter kat atas tu... senang gak...

Natchoo
12-10-07, 02:04 PM
Kekawan... saya nak cari software to convert AVI to RMVB..

Ada sugeestions.... ( Kalu software free lagi bagus laa:Finger_fing22: )

itik_rock
15-10-07, 09:54 PM
Kekawan... saya nak cari software to convert AVI to RMVB..

Ada sugeestions.... ( Kalu software free lagi bagus laa:Finger_fing22: )
Salam nie yang paling sempoi kira best gak lah bleh convert segala jenis video atau audio kedalam berbagai bentuk video atau audio tanpa segan silu...
Tapi apapun sori bukan dalam mk share...harap maaf.
hahaha ://w22.mybloop.com/explode/POweR/TotalVideoConverter_3.10.rar


haloooo kengkawan ada tak sofware mcm virtual drive versi terkini tapi free atau crack..

royaljelly
19-10-07, 03:55 AM
sapa tahu kat mana lagi ada jual DVD software pirate kat KL nie.,
nak cari Apple Final Cut Studio 2 full version (mungkin 10DVD kot.. )

sekarang lowyat, sg.wang, imbi, piramid, carefour semua dah bersih..
kat IT Mall Pj dan summit pula banyak software mac yang zaman tok kadok punya!

nak download, 57GB.. tah bila boleh siap.. huhuhu..

harap dapat membantu..

royaljelly
19-10-07, 03:57 AM
haloooo kengkawan ada tak sofware mcm virtual drive versi terkini tapi free atau crack..

Try Daemon Tools 4! paling bagus punya apps.. free jer..
it's the standard in virtual drive.. support ISO, MDF/MDS, dan macam2 lagi..
saya guna untuk semua sound sample DVD saya yang dalam harddrive tu..

mount je..

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php

kesinambungan
19-10-07, 11:03 AM
Ada sesiapa tak yang ada crack untuk Remark Office OMR software? Alamat dia di sini: http://www.gravic.com/remark/officeomr/
Cari satu internet tak jumpa2 sampai sekarang. Kalau boleh tolonglah...

Takde ke remark office? kat mana lagi bole cari?

tanjong3
21-10-07, 04:16 AM
sape2 ade software utk convert subtitle .srt dgn avi?? pm aku... plss..

kesinambungan
26-10-07, 10:07 AM
Acdsee 9.0 Professional Retail terkini 22.55 MB
rapidshare.com/files/58457901/ACDSee.v9.0.rar

DiscTrix Ultimate Defrag
rapidshare.com/files/61210791/DTUD.rar

Lebih baik dpd windows defragmenter. lebih pilihan.

john_lanc
30-10-07, 04:00 PM
Nak request software Partition Magic satu.
TQ

ultraman
31-10-07, 05:31 PM
Ehmm...........
Aku dah surf semua yang ko orang mintak........
Semua mintak yang software yang canggih canggih.........
Aku pun nak mintak tolong..........
Tapi........
Jangan ketawakan aku..........

Aku nak mintak software
1) real player yang ada crack sekali
2) software yang boleh main fail RMVB

Terimakasih bagi yang menolong

glenn.e
01-11-07, 05:56 PM
nak cr software yg convert ogg ke mp3??sape leh kasi tau

mantoba
01-11-07, 06:44 PM
Ehmm...........
Aku dah surf semua yang ko orang mintak........
Semua mintak yang software yang canggih canggih.........
Aku pun nak mintak tolong..........
Tapi........
Jangan ketawakan aku..........

Aku nak mintak software
1) real player yang ada crack sekali
2) software yang boleh main fail RMVB

Terimakasih bagi yang menolong

ok nie aku bagi ko..hehehe ko mesti nak tgk anime kan?
Real Player
link:
4shared.com/file/1458342/937ecb6b/real_player10.html?s=1

mantoba
01-11-07, 06:48 PM
Nak request software Partition Magic satu.
TQ

link:
4shared.com/file/12157980/53ac4629/Symantec_Norton_Partition_Magic_v805_Full.html?s=1

mantoba
01-11-07, 06:51 PM
nak cr software yg convert ogg ke mp3??sape leh kasi tau

ko try pakai yg nie...
link
4shared.com/file/20358366/2560ecd3/All_to_All___Audio_Conversion_Wizard_v_14___MP3_OG G_WMA_8_WAV__converter.html?s=1

mantoba
01-11-07, 07:01 PM
Ada sesiapa tak yang ada crack untuk Remark Office OMR software? Alamat dia di sini: http://www.gravic.com/remark/officeomr/
Cari satu internet tak jumpa2 sampai sekarang. Kalau boleh tolonglah...

Takde ke remark office? kat mana lagi bole cari?

keygen pun ada sekali kat dalam file nie.. aku harap betul softwarenya.. PC OMR is a leading Windows based forms-processing sharewar e software for tests and surveys. It is an intelligent testing tool to collect data from optical marks on plain paper forms. P C OMR works with imaging equipment such as scanners , or any most digital camera capable of providing images o f at least 640X480. Higher resolution may be required for test s or surveys requiring a 100 or more responses. PC OMR prov ides many test forms from which to choose and print on plain paper. PC OMR can automatically grade tests and provide a detailed analysis that can be exported to Excel or Word for mat. PC OMR supports tests with subjective question s. PC OMR reads 1 test form in 1 second by PC camera ( web camera) or 2-15 seconds by image scanner accordin g to scanner performance with complete accuracy when the forms are correctly filled in by users.link:rapidshare.com/files/16235757/pc_omr_v7_3_1_softlinks.eu_.rarPassword: softlinks.eu

john_lanc
02-11-07, 12:16 PM
Bro, aku dah p kat link yg kau bagi tu aku kene daftar dulu dgn 4shared.com ke aku blih terus download soft. tersebut. Tengok gaya cam kene daftar dlu je. Sory aku pon tak pandai gak ni.

link:
4shared.com/file/12157980/53ac4629/Symantec_Norton_Partition_Magic_v805_Full.html?s=1


ko try pakai yg nie...
link
4shared.com/file/20358366/2560ecd3/All_to_All___Audio_Conversion_Wizard_v_14___MP3_OG G_WMA_8_WAV__converter.html?s=1

mantoba
02-11-07, 01:14 PM
Bro, aku dah p kat link yg kau bagi tu aku kene daftar dulu dgn 4shared.com ke aku blih terus download soft. tersebut. Tengok gaya cam kene daftar dlu je. Sory aku pon tak pandai gak ni.

ko boleh download terus bro... tapi ko kene tambah www kat bahangian depan dia kalau tak dia akan keluar page lain...sorry lupa aku nak bagi tahu.. :P

abgwebcam
03-11-07, 01:50 PM
Selamat Hari Raya :)

Tany sikit nie.


apa software yag bagus untuk buat vcd? Ada org kasik kt saya vegas4.0. Dia cakap bagus tp masalahnya nombor serial tidak ada. Klu sapa-sapa dapat tlg cari nombor serial tu saya ingin ucapkan selamat hari raya kepada nya ok.

mantoba
05-11-07, 11:15 AM
Salam nie yang paling sempoi kira best gak lah bleh convert segala jenis video atau audio kedalam berbagai bentuk video atau audio tanpa segan silu...
Tapi apapun sori bukan dalam mk share...harap maaf.
hahaha ://w22.mybloop.com/explode/POweR/TotalVideoConverter_3.10.rar


haloooo kengkawan ada tak sofware mcm virtual drive versi terkini tapi free atau crack..

aku dah try pakai ko punya nie tapi crack dia ko ada tak?

lieypa_jepun
07-11-07, 09:00 AM
ada tak software yang boleh cut DVD files???

mantoba
23-11-07, 02:29 AM
ada tak software yang boleh cut DVD files???

try yg nie.. http://fmdownloads.net/images/index.php?url=9HHDYbbF2D.5G92F6Z4CAb7.%3A6GbVOSTXS RVbhqzZx.56CZuHI5.CZJWZOZVZQSZN.D

hangleq
23-11-07, 09:49 AM
aku dah try pakai ko punya nie tapi crack dia ko ada tak?
aper password utk open winrar tue...
nie crack dia
CrackNews.com - Total Video Converter v3.10 (http://cracknews.com/get_121143_Total.Video.Converter.v3.10_crack.html)

P._Total_---_Converter_3.10_by_yer
Deposit Files (http://depositfiles.com/en/files/1575450)#

michaelangelo
23-11-07, 11:42 AM
aku nak request adobe acrobat professional 7 atau 8 full version (NOT demo or reader only)
for Mac OS X..

sesapa yg ade installernya buleh laa upkan ke rapidshare kot... bleh aku donlod hehehh...

exploited
27-11-07, 02:41 AM
Ada sesiapa boleh suggest software untuk alter subtitle file dengan mudah?

requested by akubb
program : subdownloader

p/s utk geng mk n akubb aku upload kn sub yg aku guna ni
mmg senang click2 je...


Free file hosting by Savefile.com (http://www.savefile.com/files/1223150)

hangleq
28-11-07, 04:12 PM
ok bro,

since Nero 7 ni beso saiznya, aku malas nak re-upload. ko download dari link yang aku bagi ni. dlmnya ada serial no. skali..

NERO 7 7.5.7.0
22213


N-Joy!


mane dier nyer attachment tue dude???

unprotected
30-11-07, 10:24 AM
aku nak request ... sound editor yang bley edit *.amr nye..pasal aku ade donlot ringtone kat jiwang dlm *.amr tp dpt sound die selo .. so aku nak kuat kat sound die,.,...dah try pakai souundforge tp xdpt

itik_rock
04-12-07, 01:49 AM
aku nak internet dowload manager yang dah crack bleh kengkawan?..

mantoba
04-12-07, 02:17 PM
aku nak request ... sound editor yang bley edit *.amr nye..pasal aku ade donlot ringtone kat jiwang dlm *.amr tp dpt sound die selo .. so aku nak kuat kat sound die,.,...dah try pakai souundforge tp xdpt

cuba ko pakai yg nie..

Description:

Audio Editor Gold is an advanced and powerful, full-featured digital audio editing software.
You can use it to record your own music, voice, or other audio, edit it, mix it with other
audio or musical parts, add effects like Reverb, Chorus, and Echo, and master it so that you
can burn it to a CD, post it on the World Wide Web, or e-mail it.

It provides an intuitive, easy-to-use interface and enables you to perform a lot of operations
without any difficulties! Audio Editor Gold supports all major audio file formats.

If you're using audio for anything - Websites, PowerPoint presentations, Flash animations.
It will take your creations to the next level!

Use Audio Editor Gold to record your own music, voice or other sounds, import and export lots
of audio files formats, including Windows PCM (WAV), MP3, Ogg Vorbis, WMA 9 and AIFF, play it,
mix it, edit audio files visually using Cut, Copy, Paste and applying more than 20 effects and
filters, including: Cut, Paste, Move, Delete, Fadein/Out, Crossfade, Vibrato, Delay, Normalize,
Fade, Flanger, Amplify, Invert, Insert Silence, and more.

Features:

- Open, create, and save audio files in any of the supported formats (can also save any portion
of a loaded file to disk as a new file);
- Display audio data waveform ([CENSORED]m Full, [CENSORED]m In, [CENSORED]m Out, [CENSORED]m Vertical);
- Record audio data from a microphone or any other available input device (You can record audio
from DVD / VCD / CD Player, Tapes and LP's, MP3 Player, RealPlayer, Windows Media Player,
Web Page, Internet Conversation, Internet News, Internet Radio Station and more);
- Edit audio files visually (Cut, Copy, Delete Selection, Delete Silence, Paste, Paste From
File, Mix, Mix From File);
- Apply various effects (Amplify, Compressor, Delay, Equalize, Fade In and Fade Out, Flanger,
Invert, Normalize, Phaser, Reverb, Reverse, Silence, Shrink, Stretch, Vibrato, etc.);
- Apply different filters to any selected portion of audio files (BandPass Filter, FFT Filter,
HighPass Filter, HighShelf Filter,LowPass Filter, LowShelf Filter, Notch Filter);
- Convert an audio file from one format to another;
- Use marker to locate the selected part or special part of the audio data;
- Add and edit extra information to your audio files (Album, Artist, Comments, Copyright, Genre,
Title, Year).

link:

rapidshare.com/files/68176931/audio_editor_gold_v9_2_15_LinksTree.com_.rar

Password: LinksTree.com

holywreckerz
08-12-07, 08:40 PM
semekom.. aku nak request software untuk cyber cafe tak kisah laa mol ke apa ke?
terima kasih..

exploited
08-12-07, 10:13 PM
RapidShare: 1-Click Webhosting (http://rapidshare.com/files/74680264/I_D_M5.11B9_www.softarchive.net.rar)

Internet Download Manager 5.11 Build 9

What's new in version 5.11.9 (Released: Dec 4, 2007):

* Changed "Download progress" dialog appearance for Windows Vista Aero theme to show "Minimize to system tray" button correctly

* Added the feature to use a pattern with wildcards (*) in the list of Internet addresses which IDM should not take over from browsers

* Version 5.11 build 9 includes all latest bug fixes

:aol_asstoass:

envy
10-12-07, 01:49 PM
aku nk cari antivirus yg boleh diharap sbnrnye...sape2 leh tlg aku nyer NOrtan antivirus dah expired...x tau antivirus pe yg bagus utk aku guna...please help me...thank