PDA

View Full Version : Panas...Hangat...Artis Tempatan...Kantoi...!!! (Part 4)



Pages : [1] 2

terunasuci
08-10-09, 12:02 PM
Sambung Gossip2 panas dan hangat Artis tempatan mahupun selebriti terkenal disini...janji yang nak digosipkan tu terkenal...maka boleh lah anda ceritakan disini.....

terunasuci
08-10-09, 12:05 PM
Biar saya rasmikan dulu...hehehe

pstttt....ada orang citer penyampai radio si Linda Onn tu ada buat pembedahan kat dagunya...tak caya cuba korang bandingkan gambar dia masa mula2 keluar dengan gambar yang terbaru......

bro_shinchan
08-10-09, 12:18 PM
aku rasa lindaonn pakai minyak dagu nih...
tu sebab dagu dia 'distort' memanjang.
:YM - 24::YM - 24::YM - 24:

mantoba
08-10-09, 02:16 PM
aku rasa lindaonn pakai minyak dagu nih...
tu sebab dagu dia 'distort' memanjang.
:YM - 24::YM - 24::YM - 24:


hahaha...aku rasa macam dagu hantu kat scare movie yg first tu aje...heheh

chaosspawn
08-10-09, 02:24 PM
Uish, buruk sangat tu. Semacam je, baik tak payah buat operation. Macam dah rupa batang dah. Kena santet kot.

terunasuci
09-10-09, 10:26 AM
Gossip untuk hari ini...

Fesyen bertudung untuk artis seksi Malaysia......

whocare
09-10-09, 12:52 PM
zila bakarin ?
demn it
aku nak gi sembahyang terus terstim
haha !
ah sudey

KiNgX
10-10-09, 11:03 PM
Fasha Sandha dan Tan Sri J




Siapa pula Tan Sri J ini? Selepas Qabil Ambak mengeluarkan kenyataan yang dia tidak jadi melamar Fasha beberapa hari lalu, tiba-tiba keluar gosip mengaitkan Fasha dengan Tan Sri J pula. Hai, ramai betul peminat Fasha ini! Mungkin sebab itu juga Fasha sering dilanda kontroversi.

Menurut gosip yang sampai, Tan Sri J ini ada memberi kereta mewah kepada Fasha, katanya Porsche warna putih. Tidak tahulah sama ada diberikan secara percuma atau sekadar dipinjamkan. Malah, Tan Sri J juga dikatakan pernah menghadiahkan kalung berlian yang dibelinya dari Singapura kepada Fasha.

Sedikit info tentang Tan Sri J: VIP ini dikatakan memang suka membantu artis-artis yang baru hendak meningkat naik. Maklumlah beliau seorang pemegang saham terbesar dalam sebuah organisasi minyak
p/s: saya menanti penjelasan dari seorang MOD di Board 18SX untuk memberi penjelasan ini, sudah la nama start dari huruf "J", berstatus VIP pulak tu...jangan Tan Sri J, Abang K tingal nak bagi perasap parang atas kemiyan ja lagi ni...

terunasuci
12-10-09, 11:22 AM
Black Mentor dan kekasih hatinya...

Kalau da terkenal...berebut2 nak pompuan nak jadi aweks...bermesra depan kamera pun da tak segan2 lagi......

terunasuci
12-10-09, 12:53 PM
Oleh kerana Dato K sekarang da ada dua, dan dua2 bermisai lak...maka untuk mengelakkan kekeliruan, Dato K sebenar telah menyimpan janggut dan kumis lak...




p/s : orang kata ada janggut ni buat geli2 sedap...Tok T mesti suka...ekekeke

jemaing
13-10-09, 12:50 AM
Fasha Sandha dan Tan Sri J


p/s: saya menanti penjelasan dari seorang MOD di Board 18SX untuk memberi penjelasan ini, sudah la nama start dari huruf "J", berstatus VIP pulak tu...jangan Tan Sri J, Abang K tingal nak bagi perasap parang atas kemiyan ja lagi ni...


Woiii...!Ape ke gile haku bergelar tan sri pulak...'tang geli' tu bleh la kot...hampeessshhh sungguh hang pa ni..!Tapi la..kalu fasha la..aku la...tak tao nak habaq laaaa..!Geram sungguh...!


ps...ko orang sembang pasai aku ka...:shutup:

KiNgX
13-10-09, 10:38 PM
Aset Sharifah Sofea

Sharifah Sofia akan menamatkan zaman bujangnya pada 18 Oktober ini dimana majlis pernikahannya dengan Syed Ismail Syed Al-Ali, 31, (bakal suami) akan berlangsung di Masjid Wilayah Persekutuan Jalan Duta.

Tapi bukan itu tujuan utama saya up kan posting ini, tetapi adalah kerana melihat aset yang dimiliki beliau adalah tersangat memberansangkan...konpem start 18 oct 2009 sampai 1 minggu yang seterusnya; 25 Oct 2009, laki beliau tak kan kuar rumah sebab busy dengan aset bininya.

hunyit
14-10-09, 12:12 AM
aku mmg dr dulu lg ske kat sharifah sofea nie...mengancam...

apai_gold
14-10-09, 11:51 AM
Aset Sharifah Sofea



bro, saya up lagi dua pic of sharifah sofea

whocare
14-10-09, 05:58 PM
meleleh plak aku tengok
tableh ini macam

SPEKONG
14-10-09, 10:02 PM
mak datuk!!!!!
besar yaaa amat
bole lemas ni!!!!

pecahpala
14-10-09, 10:11 PM
untung laki die nnt, mule2 lemas, dah lemas dpt pernafasan mulut ke mulut lak...heaven~

terunasuci
15-10-09, 08:20 AM
Tapi bukan itu tujuan utama saya up kan posting ini, tetapi adalah kerana melihat aset yang dimiliki beliau adalah tersangat memberansangkan...konpem start 18 oct 2009 sampai 1 minggu yang seterusnya; 25 Oct 2009, laki beliau tak kan kuar rumah sebab busy dengan aset bininya.


Menjelang perkahwinan beliau, selain mempunyai aset yang mantop, beliau juga telah meletakkan aksesori tambahan dipusatnya...sbb dikatakan ianya dapat menambahkan keghairahan kepada suami......

PrettyFace
15-10-09, 09:02 AM
besarnya sharifah sofea....

CtiE
15-10-09, 11:21 AM
kurang ajar betul penjenayah sekarang ni. Dah la merompak, sempat lagi pulak nak mencabul. Kepada pembaca Oh! Artis yang cantik-cantik dan comel-comel belaka tu, hati-hatilah ye? Kejadian macam ni memang tak selalu terjadi pada artis, tapi boleh dikatakan setiap hari terjadi pada orang biasa-biasa. Yang tak keluar paper lagi lah banyak.

Kejadian berlaku pada 2 Oktober lalu, jam 10 malam. Pelakon Melissa Maureen dan suami, Malique bersama anak perempuan, Inca Medina, lima bulan, didekati empat orang lelaki yang menaiki dua buah motosikal, apabila sampai di rumah di Section 6, Kota Damansara. Dua daripada lelaki itu membawa sebilah parang seorang.
Artikel dari www.ohartis.com
Tidak puas dengan mengambil dompet, telefon bimbit, rantai dan jam tangan mereka, dua dari perompak itu mula mencabul Melissa. Apabila Malique menolak tangan mereka, kepalanya ditetak sebelum perompak-perompak itu memecut pergi. Dalam akhbar Malay Mail semalam, Melissa memberitahu keadaan Malique dan anaknya sudah okay. Walaupun kehilangan kira-kira RM5,000 dalam bentuk wang tunai dan barangan, yang membuatkan Melissa paling terkilan ialah apabila kes mereka seakan tidak mendapat perhatian pihak polis.

melissa malique

Menurut Melissa, pihak polis hanya sampai di tempat kejadian 45 minit selepas panggilan dibuat. Selepas itu, disuruh Melissa dan suami ke balai polis Kota Damansara untuk membuat laporan. Di sana, pegawai polis bertugas dikatakan mengambil masa satu jam untuk mengambil laporan mereka, sambil menonton TV dan dengan keadaan kepala Malique yang berdarah. Tambah Melissa, pegawai berkenaan gagal memasukkan butir-butir seperti dirinya dicabul serta nombor plat motosikal perompak. Selepas itu, mereka diberikan nama seorang inspektor dari cawangan Mutiara Damansara untuk dihubungi tetapi tiada nombor telefon yang diberikan.

Selang beberapa hari kemudian, apabila mereka berjaya mendapatkan nombor inspektor berkenaan, mereka dimaklumkan beliau sendiri bahawa dia sedang bercuti.

+ Kredit artikel dari Izyan.com + ohartis.com

terunasuci
15-10-09, 11:26 AM
Tidak puas dengan mengambil dompet, telefon bimbit, rantai dan jam tangan mereka, dua dari perompak itu mula mencabul Melissa. Apabila Malique menolak tangan mereka, kepalanya ditetak sebelum perompak-perompak itu memecut pergi. Dalam akhbar Malay Mail semalam, Melissa memberitahu keadaan Malique dan anaknya sudah okay. Walaupun kehilangan kira-kira RM5,000 dalam bentuk wang tunai dan barangan, yang membuatkan Melissa paling terkilan ialah apabila kes mereka seakan tidak mendapat perhatian pihak polis.


Saya cuma nak tau, apa kah bentuk pencabulan yang perompak2 tu tengah buat??? senang sikit nak bayangkan tahap keseriusan kes tersebut......

CtiE
15-10-09, 11:27 AM
Khabar angin kini bertiup kencang mengatakan pelakon terkenal Ida Nerina Hussain, 45, telah bercerai dengan suaminya, Sha'arin Mohammed Razali, bekas pemuzik kumpulan Blackrose, pada awal Syawal lalu.

Ketika dihubungi portal murai.com.my, petang tadi, Sha'arin nyata terdiam sektika dan akui sukar untuk beliau memberikan penjelasan sebenar tentang gosip mahupun spekulasi berkenaan, sebaliknya meminta pihak media bertanyakan sendiri soalan itu kepada Ida.

"Saya rasa ada baiknya anda tanya Ida sendiri tentang hal ini. Sebabnya, saya sendiri tidak tahu hendak cakap macam mana," katanya.

Hari ini, gosip telah tersebar dalam dunia hiburan mengatakan Sha'arin dan Ida mahu memfailkan penceraian mereka minggu lalu di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan. Mereka berdua telah diijabkabulkan sebagai suami isteri pada 21 Jun 2006.

Meskipun belum dikurniakan cahayamata sejak 3 tahun berumahtangga bersama Ida, Sha'arin telah mempunyai 2 sepasang anak hasil daripada perkahwinan pertamanya dulu.

Sha'arin berkata, dia tidak berhak untuk bertindak sewenang-wenangnya kepada mana-mana pihak yang menyebarkan gosip tentang penceraian mereka seperti yang berlaku sekarang.

"Saya cuma buat tak tahu saja. Hakikat ini kerana sejak sebelum kami berkahwin sehinggalah sekarang, sudah banyak cerita kurang enak dilemparkan kepada kami. Susah untuk saya komen semua perkara itu. Biarlah masa menentukan," katanya.

Ditanya keadaan Ida ketika ini setelah cedera teruk di bahagian tulang belakang akibat terjatuh di rumah mereka pada 21 Jun lalu, Sha'arin berkata, Ida masih dalam tempoh pemulihan dan memerlukan bantuan kerusi roda.

Khabarnya, kontroversi penceraian antara Ida dan Sha'arin itu telah tercetus selepas mereka sering berbalah hingga menyebabkan mereka mengambil keputusan untuk berpisah. Ida sebelum ini pernah terbabit sebagai tenaga pengajar bagi program realiti TV, Akademi Fantasia 7 (AF7).

Portal murai.com.my cuba menghubungi Ida untuk mendapatkan kepastian tetapi telefonnya tidak berjawab.

Pada 21 Jun lalu, Ida telah menjalani rawatan membetulkan tulang belakangnya di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) selepas terjatuh di rumahnya. Kemalangan itu terjadi kira-kira jam 3 pagi ketika menaiki tangga di ruang tamu dalam rumahnya yang terletak di Persiaran Syed Putra di sini.

terunasuci
15-10-09, 11:33 AM
Pelik pulak aku tgk fesyen baju raya Rozita Che Wan ni...cam menonjolkan bahagian tu je...walaupun aku tak nak tengok, tp mesti tertengok gak kat bahagian tu...hehehe......

Intanmahsuri
15-10-09, 11:43 AM
Pelik pulak aku tgk fesyen baju raya Rozita Che Wan ni...cam menonjolkan bahagian tu je...walaupun aku tak nak tengok, tp mesti tertengok gak kat bahagian tu...hehehe......



Rozita ni memang la cantik. Cun sangat. Tapi rasanya dia lg cun kalau pakai mekap nipis je mcm masa dia berlakon drama Diari Ramadhan Rafique tu. Cantik je. Kalau dia start pakai bulu mata panjang seinci, mata galak..jd mcm kurang cantik je. :icon_biggrin:

whocare
15-10-09, 12:12 PM
Saya cuma nak tau, apa kah bentuk pencabulan yang perompak2 tu tengah buat??? senang sikit nak bayangkan tahap keseriusan kes tersebut......



akheakhea
bayangkan ape ha ..
serius ape haa
hahahahaha
:naughty:

KiNgX
15-10-09, 03:36 PM
Gambar Model Ammar Alfian Aziz (Pelakon drama Tari Tirana & Kekasih Puteri Sarah Liyana - Aduh Saliha)

Ammar Alfian Aziz adalah seorang model International untuk Nike, Adidas, Diesel Underwear. Untuk tatapan gadis-gadis MK sahaja (Gila berketol-ketol & clean shave).

CtiE
15-10-09, 04:02 PM
Gambar Model Ammar Alfian Aziz (Pelakon drama Tari Tirana & Kekasih Puteri Sarah Liyana - Aduh Saliha)

Ammar Alfian Aziz adalah seorang model International untuk Nike, Adidas, Diesel Underwear. Untuk tatapan gadis-gadis MK sahaja (Gila berketol-ketol & clean shave).


saya suka gmbar ini :icon_biggrin: no 9 bole tahan gak....

terunasuci
20-10-09, 11:26 AM
Gambar2 Sekitar majlis perkahwinah sharifah sofea...semoga berbahagia ke akhir hayat......

terunasuci
20-10-09, 11:30 AM
Ahad semalam, bersamaan 18 Oktober, jam 11.30 pagi bertempat di kediaman ibu bapa pengantin perempuan telah berlangsungnya majlis pernikahan personaliti TV3 Sasha Bashir dan buah hatinya, Yani Hijjas.

Perkenalan lima tahun yang bermula di satu pameran seni berakhir juga di jinjang pelamin. Sasha yang tampil anggun dengan sepersalinan baju kebaya putih rekaan Jovian Mandagie, menerima antaranya, mas kahwin sebanyak 100g emas dan senaskah Al-Quran.

Acara tertutup itu di hadiri keluarga dan teman rapat kedua belah pengantin.



p/s : dah macam wartawan artis lak aku ni...ekekeke

brew
20-10-09, 11:36 AM
Ahad semalam, bersamaan 18 Oktober, jam 11.30 pagi bertempat di kediaman ibu bapa pengantin perempuan telah berlangsungnya majlis pernikahan personaliti TV3 Sasha Bashir dan buah hatinya, Yani Hijjas.

Perkenalan lima tahun yang bermula di satu pameran seni berakhir juga di jinjang pelamin

Blog Yani Hijjas : http://atredeis.blogspot.com/

macam mana dia claim pameran seni?

terunasuci
21-10-09, 04:10 PM
Aksi mesra Julfekar dgn Jessica MyStarz LG...

Setelah Azharina dan Farahwahida, adakah ini artis baru yang akan di didik dan di jaga oleh beliau???

terunasuci
21-10-09, 04:14 PM
Sedang hangat berchenta...ke mana2 pun pasti bersama...kawan2 pun tumpang glamer......

CtiE
21-10-09, 04:27 PM
Ini notes yang Scha tulis sendiri di Facebook. maka terjawablah segala persoalan tentang Scha & Fahrin ya. Tak taulah camna deorang ni nak mengadap muka masing2 utk Sehati Berdansa. mungkin sebab Scha tak larat dah nak diusik oleh artis2 lain masa shooting Sehati Berdansa so baiklah dia buat confession. senang cerita satu malaya tahu.

Bismillah.

i dunno wether i shud do this or not. but my heart says i shud,so here i am. a confession im gonna make..

i believe most of you know about whats going on between me and him. ya, haluan masing2.. dulu when we were together, i admitted and went public about it. jadi bila dah habis juga, i know i should come clean and tell the thruth as well. didnt wana prolong this.

as human, as a girl, to me breaking up is one hell of a thing to do, the hardest thing to do i must say. people may think im a strong girl. im kasar and i can deal with this easily =) and i always look fin and happy but only God knows what im going thru now. we can say things that help to ease the pain, yes terima kasih sangat atas semangat yg diberi. i really appreciate it. i really do, thanks tapi selalunya its easier said than done.

im dealing with it now. its time, my time. scha terpaksa deal dengan benda yg tak enak, yg tak dapat dielakkan. hope it happened for good. saya kurang bernasib baik, bila benda ni berlaku jugak ke atas saya. its sad. really sad.

kita plan, kita usaha, kita doa tapi it still His call. kalau Dia dah tentukan mcmtu, macamtu lah jadinya. kita usaha, dont give up and give the hardest to fight for what we want but things dont always turn out the way kita nak. kan? jadi kita telan lah walau sakit mcm mana pun. saya ada bahagian saya, dia ada bahagian dia.

saya cuma minta semua orang faham, dan tak payah menyalahkan sesiapa sebab benda yg terjadi ni pun sebenarnya bukan kami yg minta.. it happened just like that no matter how hard we avoid it.
Breaking up is not a nice feeling. jadi i hope people would give time or space to both of us. dont speculate, dont judge dont label.. we all go thru this, dont we? we forgive and forget, no hatred, suci dan bersihkan hati. jadilah orang baru, yg lebih berjaya di dunia dan akhirat.

belum habis pasal ni lagi, timbul cerita baru. yg ada macam2 versi.orang bercakap seolah olah mereka tau apa yg terjadi sedangkan yg tau hanya me and him.. timbul pihak ketiga, which to me is the most ridiculous ive ever kena. itulah adat. bila berkawan pulak dengan orang lain,dikatakan bercinta. Dan timbul ceritra kononnya dia romeo..

all this while, i always sincere and i will always be. trust me. baru ‘luka’, belum pulih, terus nak ‘berlari’ lagi? impossible ! God knows how i feel and what i do. Cukuplah..
scha tak sepatutnya go public mcm ni tapi TUJUAN scha tulis note ni adalah sebab scha nak jawab kebanyakkan soalan fans kat sini. what u heard is true.
jadi lepas ni, please understand. we both going thru some changes in life, shitty ones. just need to toughen up and move on, kan?

its part of life, a process that can better ourselves, and make us stronger. apa yg terjadi , biarlah kept to ourselves. im sure he agress with me =)

please respect my future, and his future as well.

last but not least, its not easy, susah sangat but we have no choice. whatever happens, i hope you guys will support me, and him. and the show that we gonna do together. teruskan menyokong. teruskan bersama kami, dan juga maaf kalau kami menghampakan semua.

scha harap anda akan sokong SB dan saya akan cuba yg terbaik. teruskan menonton Awan Dania 2 dan Papadom di pawagam .

we look good together,we are made for each other but we dont meant to be together….
my prayers are with you and family. have a wonderful life ahead.

D.

p/s: harap semua tidak menjadikan note ini sebagai isu, terima lah confession ikhlas dr hati saya. habiskan terus di sini, look forward. bukan untuk publisiti,hanya utk menjawab persoalan semua di sini.

no more why when and how.
byebye
have a great monday
salam

scha alyahya.

CtiE
21-10-09, 04:38 PM
uishh hangat ni kalau betul lah dakwaan bapak kepada Nadia Dayana, bini kepada Damian VE. bapak Nadia kata, dia tak tahu menahu & tidak mewalikan mereka ni menikah.

“Semua ini satu penipuan yang di buat lelaki ini. Akad nikah tidak berlaku. Saya tak tahu apa motif dia. Bagi saya, orang yang waras akal tidak akan buat ’statement’, buat benda ni tanpa berjumpa keluarga. Dia telah menipu gadis yang keluar sekolah, dan pengaruh anak saya dan anak saya turut saja.”

Itu kata bapak Nadia. Kata Damian pulak lain. ni sms dia kepada bapak Nadia.

“Salam. I haven’t done anything wrong and if you want to call and threaten me macam tu, so be it. When you want to know the truth, demi Allah, I’ll give it to you. But don’t pre-judge people based on fitnah. I have nothing to hide. Kalau nak jumpa, bagitau je.

I’m not asking you to marry me to your daughter but if you want the truth, we can meet. Do a background check on the “people” that kononnya are telling you the so-called truth.

Jangan menganiaya orang macam ni. I’m sorry but I didn’t know your daughter didn’t tell you or talk to you about getting married. I was under the impression you knew. Lagipun, I don’t know much about the culture.”

kes berat ni ! kita tunggu dulu berita terkini sebelum komen lebih lanjut.
kdt to BeautifulNara.com

Intanmahsuri
21-10-09, 04:41 PM
Fening fala ai baca tulisan Scha ni..sorry Scha. Bahasa Melayu tak teruk sangat.

CtiE
21-10-09, 04:50 PM
Alhamdulillah. Dengar khabar pelakon versatile, Dynaz Mokhtar atau nama sebenarnya, Wan Intan Edrinaz Wan Mokthar (woot! sedapnya nama) kini mengandung lagi. Selepas keguguran pada tahun lalu, Dynaz masih tetap dimurahkan rezeki. Kami pun tumpang gembira walau takde kena mengena. Hehehe. Sukanya! Kalau terlepas atau tak tahu cerita tu, boleh rujuk balik artikel kami bertajuk (Gempar) Anak Dynaz Meninggal dalam Kandungan.


Gambar Dynaz ketika mengandung 5 bulan sebelum keguguran

Cuma apa yang kami harap lepas ni Dynaz lebih berhati-hatilah bila dah berbadan dua ni. Jangan pakai ketat-ketat lagi macam masa pregnant yang pertama dulu. Kesian baby dalam perut tu tak cukup ruang nak membesar. Sama-sama kita doakan Dynaz dan kandungannya selamat melahir dan dilahirkan. Kalau dah lahir nanti, kami share la pic-pic anak dia nanti.

Note: Bayi pertama Dynaz dulu sebenarnya bukanlah meninggal di dalam perut. Tetapi selepas dilahirkan kerana degupan jantung yang berdegup perlahan.

CtiE
21-10-09, 04:57 PM
Haha, tuhlah duk mengatal pakai baju pelik-pelik kan dah segan kejap-kejap nak jatuh. Gambar beliau penuh dengan keadaan beliau yang sedang membetulkan baju. Pakai bikini lagi baik yang. Saja letak gambar macamni. Pengajaran kepada artis Malaysia yang certain nya nak pakai camni .Tapi lawa juga Sun Ye nih, sesuai la dengan muka nya dan badan untuk baju tersebut.

Kdt to OHBULAN

Keira Chan
21-10-09, 08:34 PM
Haha, tuhlah duk mengatal pakai baju pelik-pelik kan dah segan kejap-kejap nak jatuh. Gambar beliau penuh dengan keadaan beliau yang sedang membetulkan baju. Pakai bikini lagi baik yang. Saja letak gambar macamni. Pengajaran kepada artis Malaysia yang certain nya nak pakai camni .Tapi lawa juga Sun Ye nih, sesuai la dengan muka nya dan badan untuk baju tersebut.

Kdt to OHBULAN

ni Sun Ye dari Wondergirls ke?

pecahpala
21-10-09, 11:37 PM
baju longgar mst sbb pki baju yg designer reka utk bg kat org lain, alih2 org tu xjadi amik so kasi kat die, dpt la murah skit tp letih nk mengangkat la..

CtiE
22-10-09, 05:56 PM
ni Sun Ye dari Wondergirls ke?

aah sun yee dari wondergirls comel kn? :-)

CtiE
22-10-09, 05:59 PM
Murah rezeki betul la dia ni. Bukan setakat rezeki je murah, jodoh pun murah (kira rezeki la tu kan?). Dengar cerita mulut ke mulut lalu sampai ke telinga, Maizawati bakal bernikah dengan seorang pemuda 22 tahun yang berasal dari Sabah. Bagus lah macam tu. Syukur. Semoga suami yang baru ni dapat membimbing Maiza ke arah yang lebih baik.

Abang Akhil, see! Laku bebenor bekas isteri hangpa ni ha. Habis edah je terus jalan. Baguslah Maiza, barang yang busuk usah dikenang-kenang ia tak? Eh bukan busuk, tapi lama. Tersasul lagi. Maiza, kami sokong anda dan 6 orang anak anda dari belakang. Bukan belakang je, depan tepi atas bawah pun kami sokong! hehehe. Lebih-lebih pulok :P

Akhil Hayy boleh nyanyi lagu ni pulak dalam ceramah yang akan datang. Kan dia suka menyanyi time ceramah. “Bekas Isteriku kahwin lagi.. dengan pemuda 22 tahun… bla bla bla”.. LOL!

+ Pic courtesy of Murai..

CtiE
22-10-09, 06:04 PM
Manusia hanya merancang, namun Tuhan yang menentukan segala-galanya. Demikianlah suratan hidup Linda Onn yang akhirnya tidak jadi berkahwin dengan Fahrin Ahmad. Hubungan mereka telah tinggal satu sejarah tetapi kenangan itu Murai Batu dengar ada terpalit pada sebuah rumah besar yang baru dibeli dan diduduki Linda sekarang.

Murai Batu telah mendengar cerita eksklusif ini daripada satu sumber sewaktu Murai Batu mengikut teman wartawan dari murai.com.my bertandang ke rumah baru Linda, 32, yang terletak di Bukit Indah, hujung minggu lalu. Banglo 6 bilik itu memang besar dan cantik, tersergam di pinggiran bukit. Ia mempunyai sebuah kolam renang untuk Linda dan anak-anak buahnya bersantai.

Harganya? Memang ramai hendak tahu sangat tentang harganya dan Murai Batu difahamkan ia mencecah sekurang-kurangnya RM2.4 juta. Kelas Linda Onn…

Kata sumber itu lagi, banglo mewah itu sepatutnya diduduki oleh Linda bersama Fahrin kerana mereka sebenarnya telah merancang untuk berkahwin pertengahan tahun lalu. Dengan erti kata lain, rumah itu mahu dijadikan sebagai harta sepencarian mereka bersama tapi apa boleh buat, cinta mereka akhirnya putus di pertengahan jalan.

Dengan perancangan yang tidak menjadi itu, Linda tetap redha malah meneruskan hasrat untuk memiliki rumah itu juga walaupun dia sudah ada sebuah rumah besar Beverly Heights. Ampang.

Banglo Linda Onn

Murai Batu tahu, ramai mula bergosip dari mana Linda mendapat duit untuk membeli rumah sebesar itu. Kata Linda, itu semua menggunakan titik peluhnya sendiri yakni daripada tugas di stesen radio serta menguruskan 6 restoran nasi ayam dan asam pedas di Lembah Klang.

Jadi janganlah siapa-siapa hendak bergosip Linda kononnya ditaja oleh mana-mana VVIP. Syabas Linda kerana awak seorang wanita yang gigih dan begitu independent.

+ Kudos to Murai. Burung ape? Murai.. burung ape? murai.. kahkah!

Saja letak. Gambar family besar Linda Onn. Semuanya super-indah!
family linda onn

KiNgX
23-10-09, 07:13 PM
Gambar artis tenggelam timbul (Ina Naim) diraba peminatnya. :taunt:

Horatio
24-10-09, 07:08 PM
Tahniah pada Datuk Anjang Aki..... bertambah 1 datuk lagi dalam dunia hiburan

KiNgX
25-10-09, 12:58 AM
Model terhangat masa kini - posting ini di dedikasi buat saudara wood3.

wood3
25-10-09, 01:05 AM
Model terhangat masa kini - posting ini di dedikasi buat saudara wood3.

khhrrriiiiaaqqqqqq . .ktuiiiii !!! . . .cam haremmm je mamat ni. Baik jadi model suar dalam.
suii siowww 3 hari pasai terpandang muka mamat ni.

p/s: boh la gambaq azharina . .huuuu . .suka . .suka pandang DADA dia.

KiNgX
25-10-09, 01:09 AM
Hetty Salerne di Bangkok.

Gambar ni rasanya dah lama, cuma baru ia digembar-gemburkan di kebanyakkan media hiburan gosip bebaru ini. Rasanya dia single lagi, tapi ape ke hei nya berdua-duaan dalam bilik tu? Dah bosan dengan Fendi (Zek Zaidi) ker? ekekekekeke

(Fendi adalah suami kepada Zetty (Hetty) didalam drama yang membosankan; Sembilu Kasih, ari ni gaduh, esok baik balik, pastu gaduh lagi, pastu baik balik, pastu gaduh balik....bopa banyak kali gaduh larrr)

wood3
25-10-09, 01:37 AM
Hetty Salerne di Bangkok.

Gambar ni rasanya dah lama, cuma baru ia digembar-gemburkan di kebanyakkan media hiburan gosip bebaru ini. Rasanya dia single lagi, tapi ape ke hei nya berdua-duaan dalam bilik tu? Dah bosan dengan Fendi (Zek Zaidi) ker? ekekekekeke

(Fendi adalah suami kepada Zetty (Hetty) didalam drama yang membosankan; Sembilu Kasih, ari ni gaduh, esok baik balik, pastu gaduh lagi, pastu baik balik, pastu gaduh balik....bopa banyak kali gaduh larrr)

habaq kat zeety tu kalau dah bosan ngan zek zaidi . . .mai sini cari ZACK MISAI pulak . . . nallla dok adaaaaa.
Tapi kan minah zetty ni huuu . . .kalau berlakon drama tu . . .geram je aku tengok.


p/s: aku tonton drama tu pun pasai nak tengok dia ni la.

KiNgX
25-10-09, 01:38 AM
Sekadar berkongsi beberapa gambar lucu dari artis & artis wannabe tempatan kita.

Pussychasser
25-10-09, 08:18 AM
Aksi mesra Julfekar dgn Jessica MyStarz LG...

Setelah Azharina dan Farahwahida, adakah ini artis baru yang akan di didik dan di jaga oleh beliau???



Teman rasa mamat ni ada lain mcm sikit la patut la org yg dah kena cabuttttt ....teman rasa je la :aol_goldenshowers:

hayabusa
25-10-09, 09:31 AM
Aset Sharifah Sofea

Sharifah Sofia akan menamatkan zaman bujangnya pada 18 Oktober ini dimana majlis pernikahannya dengan Syed Ismail Syed Al-Ali, 31, (bakal suami) akan berlangsung di Masjid Wilayah Persekutuan Jalan Duta.

Tapi bukan itu tujuan utama saya up kan posting ini, tetapi adalah kerana melihat aset yang dimiliki beliau adalah tersangat memberansangkan...konpem start 18 oct 2009 sampai 1 minggu yang seterusnya; 25 Oct 2009, laki beliau tak kan kuar rumah sebab busy dengan aset bininya.

Siut...stim aku tgk minah nih! Aset memang memberangsangkan!

Pussychasser
25-10-09, 10:29 AM
Siut...stim aku tgk minah nih! Aset memang memberangsangkan!

tangkap leleh je la ...org lain yg dapat sental:boobs2::a1093::a1088:

CtiE
25-10-09, 10:39 AM
Berita ini mungkin yang pertama di beritahu di media dan internet. Kami di Oh! Artis, telah dimaklumkan bahawa pelakon drama Sindarela (sebagai Tasha), Kisah Kaisarah (sebagai Amy), Tari Tirana dan beberapa lagi drama tempatan iaitu Wan Sharmila Wan Muhamad telah bercerai secara baik (talak 1) dengan suaminya, Fazli Bahrom pada jam 10:30 pagi tadi ( 23 Oktober 2009) di Mahkamah Syariah Johor Bahru.

Mahligai yang mereka bina hanya bertahan beberapa tahun (nikah pada awal tahun 2007). Sebab mengapa penceraian ini berlaku tidaklah pula kami ketahui malah tidak ingin juga kami ketahui kerana itu masalah peribadi mereka dan harus kita hormati. Apa yang kami harapkan, agar kedua-dua pihak tabah menerima ketentuan illahi ini.

kdt to : OHARTIS.COM

Pussychasser
25-10-09, 11:16 AM
Berita ini mungkin yang pertama di beritahu di media dan internet. Kami di Oh! Artis, telah dimaklumkan bahawa pelakon drama Sindarela (sebagai Tasha), Kisah Kaisarah (sebagai Amy), Tari Tirana dan beberapa lagi drama tempatan iaitu Wan Sharmila Wan Muhamad telah bercerai secara baik (talak 1) dengan suaminya, Fazli Bahrom pada jam 10:30 pagi tadi ( 23 Oktober 2009) di Mahkamah Syariah Johor Bahru.

Mahligai yang mereka bina hanya bertahan beberapa tahun (nikah pada awal tahun 2007). Sebab mengapa penceraian ini berlaku tidaklah pula kami ketahui malah tidak ingin juga kami ketahui kerana itu masalah peribadi mereka dan harus kita hormati. Apa yang kami harapkan, agar kedua-dua pihak tabah menerima ketentuan illahi ini.

kdt to : OHARTIS.COM

Dia ni "main" bising ni...dah jadi model "J" maka apa lagi pada joe-joe sekalian submit tender la...kot-kot lekat.:icon_flak:

terunasuci
26-10-09, 11:13 AM
Setelah berpisah secara rasmi dengan bininya, di khabarkan ini lah kekasih terbaru mamat exist...

teringat bait2 terakhir lagu popular nyanyian beliau...

ampuni la dosa sejak ku di lahirkan..
hingga akhir hayat muuuuu..
iiiibbuuuuu.........

terunasuci
26-10-09, 11:17 AM
Sekadar berkongsi beberapa gambar lucu dari artis & artis wannabe tempatan kita.

Perbandingan nasi lemak sape lebih besar antara dua sahabat karib ini.....

chochobi
26-10-09, 12:09 PM
Perbandingan nasi lemak sape lebih besar antara dua sahabat karib ini.....



Macam nasi lemak RM1.00 dengan kuih koci jer.. kui kui kui.. :24:

KiNgX
26-10-09, 01:11 PM
Dorang cakap, ni gambar Chef Wan masa memuda dulu...apa-apa pun, layanzzz

KiNgX
26-10-09, 01:22 PM
Ni lak gambar model Amber Chia jadi hari-hari mau.

whocare
26-10-09, 02:23 PM
Dorang cakap, ni gambar Chef Wan masa memuda dulu...apa-apa pun, layanzzz


sumpah sejak nengok pic ni
seharian aku gelak dalam ofis
hahaha ! :Finger_fing21:

KiNgX
26-10-09, 02:53 PM
Bila dah jadi artis ini, nak bergambar pun susah. Terbaru gambar Anith OIAM 3 tunjuk gambar jari tengah :fuck:

KiNgX
26-10-09, 07:02 PM
Gambar ini saya tujukan buat rakan karib saya...Nel. Beliau memang meminati sungguh si polan yang berbaju sopan didalam gambar kat bawah ni.

p/s: Yang purple tu memang malatopssss

Pussychasser
26-10-09, 07:27 PM
Perbandingan nasi lemak sape lebih besar antara dua sahabat karib ini.....



Satu nasi lauk sotong kurita satu lagi sotong kering ... tapi both sodap wo:thumbsup:

terunasuci
27-10-09, 11:39 AM
PETALING JAYA: Pengacara program mistik dan pasangannya gagal hadir ke mahkamah bagi mendengar pertuduhan khalwat yang dikenakan terhadap mereka sehingga hampir menyebabkan penjamin dikenakan denda RM6,000 dan dipenjara.

Semalam ditetapkan untuk pertuduhan dibacakan dan pengakuan diambil daripada Hairi Shahrizal Mustafa, 25 dan pasangannya Ziffa Zubir, 28.

Bagaimanapun, mereka tidak hadir dan mengemukakan sijil cuti sakit yang dihantar ke Pejabat Pendaftaran Mahkamah Syariah, di sini, kelmarin melalui seorang wakil.

Kedua-dua mereka bakal didakwa mengikut Seksyen 29(1) a (lelaki) dan b (wanita) Enakmen Jenayah Syariah Selangor yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun atau denda maksimum RM3,000, jika didapati bersalah.

Kedua-dua mereka terbabit dengan program Expose: Suatu Masa dan Expose: Mistik. Hairi juga adalah penerbit kanan rancangan dan pengacara program Pemburu Hantu.

Pendakwaan dilakukan Pegawai Pendakwa dari Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) Mohamad Saufi Mastor Lani.

Terdahulu dalam prosiding, Hakim Syarie Ghazali Ahmad menegur penjamin Hairi dan Ziffa kerana gagal memastikan kedua-dua mereka hadir ke mahkamah.

GHAZALI: Kenapa orang yang puan jamin tidak hadir ke mahkamah?

PENJAMIN: Saya tidak tahu mereka hanya beri sijil cuti sakit.

GHAZALI: Kedua-dua mereka sakit serentak? Sakit apa?

PENJAMIN: Demam.

GHAZALI: Sepatutnya sebagai penjamin, puan mesti pastikan kehadiran mereka. Bukan senang nak jadi penjamin. Puan sudah membuat akujanji untuk bawa tertuduh, puan boleh dikenakan denda RM3,000 seorang dan mungkin juga boleh dikenakan penjara.

Ini kes membabitkan kerajaan negeri dan mereka. Saya beri anda peluang, selepas ini Mahkamah kemudian menetapkan 19 November ini untuk sebutan semula.

Sebelum ini, Harian Metro melaporkan bahawa seorang pelakon drama mistik dan seram sanggup menyabung nyawa dengan menyeberangi balkoni di tingkat lima untuk ke rumah jiran bagi melarikan diri daripada anggota penguat kuasa Jais.



p/s : memang mistik betul ni...hehehe

terunasuci
27-10-09, 11:42 AM
Apa ni banag Eman?? nape stokin sebelah lain, sebelah lagi lain...kena cepat2 cari orang rumah ni...hehehe

terunasuci
28-10-09, 09:18 AM
Fesyen bertudung penerbit filem "Andartu terlampau...21 Hari Mencari Suami"...dan sebagai tujuan promosi, beliau menyatakan tak kesah untuk menayangkan 'aset'nya dalam filem itu......

Retiree01
28-10-09, 12:11 PM
ratu tetek...
antara haliza misbun, Ida Nerina dan sharifah sofea... dalam keadaan berbungkus pun org dah geram... heheh

terunasuci
28-10-09, 12:17 PM
ratu tetek...
antara haliza misbun, Ida Nerina dan sharifah sofea... dalam keadaan berbungkus pun org dah geram... heheh

Dek kerana anda meminati dan geram ngan aset sharifah sofea, istimewa untuk anda...hehehe......

peminat
28-10-09, 12:19 PM
Yang paling Best 'Ziela Jalil'... tapi sekarang dah nak jadi nenek la kot. Dengar khabar-khabar angin... dia dah suruh arwah suaminya menghapuskan semua filem-filem yang dia penah berlakon sebelum nih. So tak de peluang la sesapa yang nak tgk Buahnya yang luar biasa besar bagi saiz Asia....

terunasuci
28-10-09, 01:53 PM
Yang paling Best 'Ziela Jalil'... tapi sekarang dah nak jadi nenek la kot. Dengar khabar-khabar angin... dia dah suruh arwah suaminya menghapuskan semua filem-filem yang dia penah berlakon sebelum nih. So tak de peluang la sesapa yang nak tgk Buahnya yang luar biasa besar bagi saiz Asia....

Oleh kerana anda peminat Ziela Jalil, saya up kan antara pic terakhirnya...tak jumpa lak pic masa zaman2 dia tengah hot dulu...cuma saya teringat satu wawancara dia ngan wartawan, dia cakap, "nak wat camne...dah anugerah tuhan"...hehehe

Ni artis tiga zaman berbeza yang mempunyai aset yang berharga......

Retired
28-10-09, 01:56 PM
tumpang lalu dan nak tanya sikit. farawahida tu sapa? betul ke ada gambar2 bogel dia?
kalau aku ada sapa nak? hahahahha

sam261079
28-10-09, 02:00 PM
Baba666 farawahida tu darah kacokan itali dan malaysia .. mula ala_ala kajol heroin hindustand ... mmg meletup lah cun giler ....

dar74
28-10-09, 02:23 PM
tumpang lalu dan nak tanya sikit. farawahida tu sapa? betul ke ada gambar2 bogel dia?
kalau aku ada sapa nak? hahahahha

babe, farahwahida tu penyanyi yg ceritanyer masuk paper psl dikatakan ada satu rakaman video ttg perlakuan seks nyer dgn komposer yg produce album dier tue..

kalo ko ader gambar bogel dier, bole la kongsi2 ilmu...hehehe

Retired
28-10-09, 02:27 PM
babe, farahwahida tu penyanyi yg ceritanyer masuk paper psl dikatakan ada satu rakaman video ttg perlakuan seks nyer dgn komposer yg produce album dier tue..

kalo ko ader gambar bogel dier, bole la kongsi2 ilmu...hehehe

bawak bertenang....aku dapat dalam mediashare punya file (bentuk rar). biar aku download dan tgk dulu ahahaha

terunasuci
28-10-09, 04:51 PM
ehemmm...
tak payah ramai2 request...
kalau betul2 ada baba up kan lah nanti......
so, sama2 lah kita tungguuuuuuuuuuu

KiNgX
29-10-09, 01:12 AM
Penangan Goyang Gerudi....

GrandDon
29-10-09, 12:12 PM
bawak bertenang....aku dapat dalam mediashare punya file (bentuk rar). biar aku download dan tgk dulu ahahaha


Saya pun ada dapat link mediashare dlm bentuk farawahida.rar
Malangnya ia adalah link ke ImageLock..Ada sapa2 tahu nak operate mende jadah ni..Saya ni buta IT. Linknya spt berikut:

http://www.mediafire.com/download.php?zz1hzwzmnyz

izsreal
29-10-09, 11:33 PM
Saya pun ada dapat link mediashare dlm bentuk farawahida.rar
Malangnya ia adalah link ke ImageLock..Ada sapa2 tahu nak operate mende jadah ni..Saya ni buta IT. Linknya spt berikut:

http://www.mediafire.com/download.php?zz1hzwzmnyz




Bleh caya ke tu? size pun kecik gilerz...

terunasuci
30-10-09, 08:53 AM
Kawan2 aku sumer dah tayang pusat, aku pun nak tayang pusat gak lah...mungkin itu yang ada dalam pikiran si Misha ni kot...hehehe

terunasuci
30-10-09, 08:59 AM
Tok T dan fesyen2 tudungnya...
kesian gak bila aku tgk dia gayakan fesyen2 tu......

KiNgX
31-10-09, 10:32 AM
Dorang cakap, ni gambar Chef Wan masa memuda dulu...apa-apa pun, layanzzz

Selepas Chef Wan, ni gambar anak dia lak...(Anak dia ni keje kat sebelah opis saya jer)

ultraman
31-10-09, 11:02 AM
Originally Posted by unkong http://www.mk-portal.org/forum/images/MNS/buttons_mns/viewpost.gif (http://www.mk-portal.org/forum/showthread.php?p=253956#post253956)
Saya pun ada dapat link mediashare dlm bentuk farawahida.rar
Malangnya ia adalah link ke ImageLock..Ada sapa2 tahu nak operate mende jadah ni..Saya ni buta IT. Linknya spt berikut:

http://www.mediafire.com/download.php?zz1hzwzmnyz



Bleh caya ke tu? size pun kecik gilerz...

Ehmm............
Bagi aku yang pakai kaspersky anti virus.....
TROJAN nih.....

Apa tu TROJAN????
Aku pun tak tahu detail.....
Tanya OTAI komputer???

sniffer5
01-11-09, 12:12 AM
Originally Posted by unkong http://www.mk-portal.org/forum/images/MNS/buttons_mns/viewpost.gif (http://www.mk-portal.org/forum/showthread.php?p=253956#post253956)
Saya pun ada dapat link mediashare dlm bentuk farawahida.rar
Malangnya ia adalah link ke ImageLock..Ada sapa2 tahu nak operate mende jadah ni..Saya ni buta IT. Linknya spt berikut:

http://www.mediafire.com/download.php?zz1hzwzmnyz



Bleh caya ke tu? size pun kecik gilerz...

Ehmm............
Bagi aku yang pakai kaspersky anti virus.....
TROJAN nih.....

Apa tu TROJAN????
Aku pun tak tahu detail.....
Tanya OTAI komputer???

Looks like virus bro. The file in executable (exe) format. Play safe, just delete the file. Dont open.

KiNgX
01-11-09, 01:34 AM
Originally Posted by unkong
Saya pun ada dapat link mediashare dlm bentuk farawahida.rar
Malangnya ia adalah link ke ImageLock..Ada sapa2 tahu nak operate mende jadah ni..Saya ni buta IT. Linknya spt berikut:

http://www.mediafire.com/download.php?zz1hzwzmnyz

Bleh caya ke tu? size pun kecik gilerz...

Ehmm............
Bagi aku yang pakai kaspersky anti virus.....
TROJAN nih.....

Apa tu TROJAN????
Aku pun tak tahu detail.....
Tanya OTAI komputer???


Looks like virus bro. The file in executable (exe) format. Play safe, just delete the file. Dont open.

Saya pun berasa sedemikian rupa. Mujurlah saya pantas mendelete apabila merasakan sesuatu tidak kena berlaku dengan PC saya. Tak de pun tak per koleksi Farahwahida ni, kat thread Koleksi Tempatan sana nun lagi banyak awek-awek yang cun, molek, 34 C, putih, hairy or non hairy berbanding dengan Farahwahida...:78:

Ok lah, berbalik kepada topik asal, saksikan lah sendiri bentuk puting Datuk Siti & Cheryl Samad yang sebesar anak jari. Gambar kedua pula melihat kebodohan artis kita yang seksi sedang mengaminkan doa (Terutama skali Anne Ngasri) :flickdry:

FLO
01-11-09, 09:12 AM
best kan ?

KiNgX
01-11-09, 04:25 PM
Ni ape hal ni? Nak berpeluk pun cari la bilik, bukan berpeluk di tandas (Beego)
(http://artis-terlampau.blogspot.com/2009/10/beego-berpeluk-di-tandas.html)

KiNgX
01-11-09, 04:30 PM
Haa...ni pun ape hal lak ni? Nak berpeluk pun, cari la bilik, bukan berpeluk di dalam kolam mandi (Baby Faralia - Pelakon Awan Dania)

KiNgX
01-11-09, 04:35 PM
Rozita mengayakan pemakaian berpurdah seperti wanita arab-arab yang lain ketika menunaikan umrah bebaru ini. Mungkinkah ini satu perubahan besar yang dilakukan oleh Rozita? atau sekadar gimik semata-mata. Kita nantikan penampilannya di mana-mana drama/filem terbarunya.

pecahpala
01-11-09, 06:00 PM
nk elak H1N1 kot, xpon xnk kasik org tau die sape, nnt terbeliak lak mate org arab tgk.

whocare
02-11-09, 11:33 AM
alif aziz tau ke mane mulot that girl
yelakan mata dea agak tersasar 360 darjah
ehe

KiNgX
03-11-09, 04:36 PM
Adik manis bertudung, si kakak seksi gitewww....(Gambar kakak heliza AF5 <---- dulu kami main masak-masak skali dulu nie time kecik-kecik)

KiNgX
03-11-09, 04:40 PM
Gambar Manohara dengan kekasih hati...brengsetttttt sungguh kamu nie. :flickdry:

KiNgX
03-11-09, 04:46 PM
Hallowen party 2009 (Artis, VIP)

Ada Yasmin hani, Sharifah Ervinna & Shereen Shah (Anak Owner HRC), Shereen Shah, Craig Fong, Don Nazar (Anak owner Uncle Don's), Baba666, Jemaing dan lain-lain :78:

KiNgX
03-11-09, 04:49 PM
Gambar Separa lucah Nadia (Gadis Melayu 2)..i dunno, is it true? :thumbsup:

terunasuci
05-11-09, 04:14 PM
Shera WHI ex- kamal adli...cun aku tgk minah ni...nape lah si Kamal tu tergamak carik yang lain...rugi2......

terunasuci
05-11-09, 04:15 PM
Gurauan pasangan kekasih 2 sejoli......

KiNgX
05-11-09, 10:17 PM
Rozita mengayakan pemakaian berpurdah seperti wanita arab-arab yang lain ketika menunaikan umrah bebaru ini. Mungkinkah ini satu perubahan besar yang dilakukan oleh Rozita? atau sekadar gimik semata-mata. Kita nantikan penampilannya di mana-mana drama/filem terbarunya.


Gambar terbaru Rozitass...lebih mantop dan montok...kan dah cakap....

KiNgX
05-11-09, 10:39 PM
Tok T dan fesyen2 tudungnya...
kesian gak bila aku tgk dia gayakan fesyen2 tu......



Ni lak pengikut terbaru Tok T...Mek (Salam Pantai Timur).

KiNgX
05-11-09, 10:49 PM
Gambar Faezah Elai ketika bersama rakan-rakan..cantikkan beliau?

KiNgX
07-11-09, 01:30 AM
Zaidi Omar Terlibat Dalam Kemalangan Maut, tapi dia hidup lagi.

KUALA LUMPUR: Seorang penunggang motosikal terbunuh selepas bertembung dengan sebuah kereta jenis BMW dalam satu kemalangan maut di Lebuh raya Lingkaran Tengah 2 (MRR2) berhampiran Bulatan Batu Caves, di sini awal pagi semalam.

Dalam kejadian jam 1.15 pagi itu, Tuan Mohamad Nul Hakim Tuan Long, 21, berasal dari Pangkalan Kubur, Kelantan dikatakan menunggang motosikalnya melawan arus di lorong kanan lebuh raya berkenaan untuk mengelak sekatan polis.
Bagaimanapun, mangsa bertembung kereta dipandu dramatis terkenal, Zaidi Omar, 51, dari arah Kepong menghala Batu Caves, menyebabkannya tercampak kira-kira 15 meter dan mati di tempat kejadian akibat kecederaan teruk di kepala.

Pegawai Turus Siasatan dan Perundangan Trafik Bandaraya, Deputi Superintendan Abdullah Roning, ketika dihubungi, mengesahkan perkara itu dan siasatan sedang dibuat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.
“Siasatan awal mendapati pemandu terbabit gagal mengelak motosikal mangsa yang tiba-tiba muncul dari arah bertentangan. Akibat pertembungan itu, mangsa yang tinggal di Sungai Buloh mati di tempat kejadian akibat cedera parah.

“Mayatnya kemudian dihantar ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk dibedah siasat sebelum jenazahnya dituntut anggota keluarganya tengah hari tadi untuk dikebumikan,” katanya. Polis mengesahkan Zaidi membuat laporan berhubung kemalangan itu di Ibu Pejabat Polis Trafik Kuala Lumpur, Jalan Tun HS Lee tidak lama selepas kejadian sebelum ditahanuntuk diambil keterangannya bagi membantu siasatan. Abdullah berkata, pelakon terbabit dibebaskan selepas polis berpuas hati dengan keterangannya tetapi keretanya yang terbabit dalam kemalangan itu masih ditahan sebagai mematuhi prosedur siasatan sebelum dirujuk ke Jabatan Kimia.

Sementara itu, Zaidi gagal dihubungi untuk mendapatkan kenyataannya berhubung kejadian itu.

KiNgX
08-11-09, 09:19 PM
Gambar artis bersosial lagi (Zeyna & Nas T ;pelakon KAMI)

KiNgX
08-11-09, 09:42 PM
Ramai mengatakan Nor Aliah Lee sudah berkahwin...betul ker? Gambar 1st kat bawah menjadi bukti...gambar selebihnya adalah gambar beliau menjadi model....MILF malatopss

KiNgX
08-11-09, 09:47 PM
Gambar kediaman mewah Mawi...dikatakan harga rumah tu sahaja berharga lebih RM1 juta. Itu baru harga rumah, belum lagi masuk nilai barangan yang dah ada kat dalam rumah tu.

KiNgX
08-11-09, 10:01 PM
Gambar anak perempuan Rosyam Nor....terbaik dari ladang. (Bukan gambar seksi, saja ja nak tunjuk)

BalakSteady
10-11-09, 10:04 AM
GAMBAR PANAS | part 1
Gambar Panas Sharifah Jasmine Soraya,
Peserta Gadis Melayu Musim Ke-2 Bersosial

BalakSteady
10-11-09, 10:05 AM
GAMBAR PANAS | part 2 end
Gambar Panas Sharifah Jasmine Soraya,
Peserta Gadis Melayu Musim Ke-2 Bersosial

KiNgX
10-11-09, 07:49 PM
Gamaknya...ni la kot punca Kelantan kalah tempohari...erk??

CtiE
12-11-09, 02:23 PM
(Gambar) Baby Intan Sarafina selamat dilahirkan

Dan sekarang, baby lelaki yang dinanti-nanti semua telahpun selamat dilahirkan berkat doa peminat semua buat Intan Sarafina. Alhamdulillah. Nama diberi adalah MEGAT EVAN RAEZ. Oh! Indah sungguh ciptaan Allah. Bukan setakat baby ni, tapi lihatlah ibunya. Tak terkata keindahannya.

+ Terima kasih Yaya Halim / OHARTIS.COM

KiNgX
12-11-09, 06:50 PM
Anak dara Ziela Jalil..hurmmm, macam mak dia (takde seksi pun, cuma nak habaq anak dia dah besaq dah)

KiNgX
12-11-09, 06:56 PM
Gambar Eira Syazira nampak bra...(Haha, nampak sikit jer.. tapi nampak jugak kan?!)

KiNgX
12-11-09, 07:06 PM
Dulu muka inesen ja, pakai tudung lagi. Sekarang, rezeki dah datang balik, tudung pun dah ilang....artis..artis!! (mungkin begitu kebanyakkan komen yang diterima mengenai perihal terbaru mengenai Wan Nur Azlin dalam drama Awan Dania)

KiNgX
12-11-09, 07:10 PM
Gambar Ning Baizura itam hangit dan berbaju hari-hari mau.

KiNgX
12-11-09, 07:14 PM
Ni pun sorang lagi nak jadi harimau..tapi tak pe...ranummmm

KiNgX
12-11-09, 07:19 PM
Akhirnya...tudung Hajah Tok T yang seciput tu hilang jugak di minggu fesyen MIFA..

KiNgX
12-11-09, 07:34 PM
Mamat ooo Mamat

Mamat telah melafazkan cerai kepada isterinya (Shila) pada bulan Oktober lalu. Shila juga mendedahkan bahawa punca perceraian mereka adalah kerana wujudnya orang ketiga iaitu seorang gadis yang baru berusia 16 tahun (gambar last skali)

Tambah memanaskan keadaan, mereka sentiasa di lihat bersama-sama di sekitar Singapura. Ada pula yang mengatakan mereka dilihat bercium dan bermesra di khalayak ramai

KiNgX
12-11-09, 07:38 PM
(Gambar) Baby Intan Sarafina selamat dilahirkan

Dan sekarang, baby lelaki yang dinanti-nanti semua telahpun selamat dilahirkan berkat doa peminat semua buat Intan Sarafina. Alhamdulillah. Nama diberi adalah MEGAT EVAN RAEZ. Oh! Indah sungguh ciptaan Allah. Bukan setakat baby ni, tapi lihatlah ibunya. Tak terkata keindahannya.



Yang ni lak gambar anaknya si Lisdawati dan Fauzi Nawawi yang diberi nama Nur Aida Fazneesya.

KiNgX
12-11-09, 07:40 PM
Yang ni lak gambar anaknya si Lisdawati dan Fauzi Nawawi yang diberi nama Nur Aida Fazneesya.


Yang ni lak gambar anak mak...ko buat apa tu Cico Hararap???

KiNgX
12-11-09, 07:44 PM
Gambar Siti Saerah kena foursome..dasat betul jejaka-jejaka ni...

FLO
12-11-09, 08:02 PM
Yang ni lak gambar anak mak...ko buat apa tu Cico Hararap???


baju hijau tu kawan gigs:icon_biggrin:

Retiree01
12-11-09, 10:12 PM
Mamat ooo Mamat

Mamat telah melafazkan cerai kepada isterinya (Shila) pada bulan Oktober lalu. Shila juga mendedahkan bahawa punca perceraian mereka adalah kerana wujudnya orang ketiga iaitu seorang gadis yang baru berusia 16 tahun (gambar last skali)

Tambah memanaskan keadaan, mereka sentiasa di lihat bersama-sama di sekitar Singapura. Ada pula yang mengatakan mereka dilihat bercium dan bermesra di khalayak ramai

mamat ni mmg kesukaan nyer pucuk muda kot.... dari dulu asyik kantoi dgn budak bawah umur heh

jincapit
13-11-09, 05:11 AM
baju hijau tu kawan gigs:icon_biggrin:


kawan gigs?? hahahaha tah2 aku kenal si gigs nie.. baju hijau tu dak penang.. dok ampang lanie.. nama xyah sebut aa.. geng2 tu semua slalu lepak area2 doraisami..

CtiE
13-11-09, 09:05 AM
Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

+ BN

catt413
14-11-09, 12:52 AM
Ramai mengatakan Nor Aliah Lee sudah berkahwin...betul ker? Gambar 1st kat bawah menjadi bukti...gambar selebihnya adalah gambar beliau menjadi model....MILF malatopss

boleh jadi betul.. 2 minggu lepas ada jumpa NorAliah Lee kat Rally di Cyberjaya bersama seorang mamat.. Beliau menyokong Team Felda (Saladin)..

KiNgX
14-11-09, 02:05 AM
Gambar anak-anak tiri Tok T semasa majlis hari jadi anak bongsu Datuk K (Bukan Kingx yer) dengan bekas isteri pertama, Tengku Zawiyah.

Masa majlis Datuk K (sekali lagi, bukan Kingx yer) ni okay jer sambutannya, tapi masa Tengku Zawiyah punya majlis..fullamakkk..ada perempuan tak cukup kain tu...surprise!! kecik-kecik dah didedahkan dengan orang yang terdedah. (3 gambar yang terakhir)

FLO
14-11-09, 03:02 AM
Gambar anak-anak tiri Tok T semasa majlis hari jadi anak bongsu Datuk K (Bukan Kingx yer) dengan bekas isteri pertama, Tengku Zawiyah.

Masa majlis Datuk K (sekali lagi, bukan Kingx yer) ni okay jer sambutannya, tapi masa Tengku Zawiyah punya majlis..fullamakkk..ada perempuan tak cukup kain tu...surprise!! kecik-kecik dah didedahkan dengan orang yang terdedah. (3 gambar yang terakhir)


itu auwww king..bukan awek:icon_biggrin:

KiNgX
14-11-09, 04:06 PM
Yang ni lak gambar anak mak...ko buat apa tu Cico Hararap???

Tambahan gambar beliau tengah bersosial.

KiNgX
14-11-09, 04:16 PM
Muka Tok T kalau tengok pada jarak jauh memang cun melecun, tapi kalau jarak dekat lak? hurmmm.

KiNgX
15-11-09, 11:05 PM
Sazzy Falak & Dira Abu Zahar Bergaduh??

Beberapa blog hiburan tanahair menyatakan yang Sazzy Falak dan Dira Abu Zahar bergaduh secara belakang hanya kerana pasal undian Sehati Berdansa. Kenyataan pergaduhan ini berdasarkan status pada facebook mereka berdua.

Sebab bergaduh adalah kerana undian dalam rancangan berkenaan, bukankah tujuan utama program berkenaan diwujudkan adalah untuk membantu badan2 kebajikan di Malaysia ni.

Gediks betol lah.

D2H
15-11-09, 11:37 PM
Pulak.. matlamat utama rancangan ni still maintain, tapi matlamat peserta ni yg dah menyimpang. Sapa yg start dulu? si Sazzy ke Dira? Mungkin perang psikologi tapi melarat hingga ke gado btul2..

Hmm... kalo mcmni masukkan pasangan Enot balik pastu bagi diaorang menang. abis cite!

KiNgX
15-11-09, 11:52 PM
Shazzy Falak ni memang gediks sikit. Dari gaya dia masa pas menari pun memang nampak macam dia jer yang terhebat. Memang nampak sangat gaya dia tu nak memenangi tahkta Sehati Berdansa ni. Mentang-mentang la dia dapat pecah rekod dapat 100% markah dari juri (Anita Sarawak la ni)...kalau IM dan Shamtpg masuk, rasanya lagi hebat dari Shazzy Falak dan pasangannya tu.

Banyak sangat kontroversi sebelum start lagi program ni, tak menjadi possible musim depan akan menjadi hambar.

jemaing
16-11-09, 06:51 AM
...kalau IM dan Shamtpg masuk..
..Nie nama sebenar ke kingx...:icon_biggrin:..tapi kalu depa tu..title program kena tukaq..sehati bertandak kot...!:shutup:

Qish
16-11-09, 10:03 AM
semak la dorg ni nk gaduh2...kang aku kol producer sehati berdansa tu kang...semua2 skali xpyh nk gedik menari...kata nk beramal. ni dah gaduh2 pe jadah. artis ni mmg gedik ke ape. isk...

Intanmahsuri
16-11-09, 11:23 AM
Sazzy tu confident, sebab tu nampak mcm dia je yang paling hebat. Bila diberi markah tinggi so dia lagi bersemangat nak buat yg terbaik. Tu je. Korg ni!
Dira ni pulak aku nengok asyik tension aje. Mcm nak marah2 aje..ekekekeke...

VOTE FOR SAZZY AND NASH..muehehehehehe...

p/s Kingx, jom la time dinner buat sehati berdansa..ekekekeke



..Nie nama sebenar ke kingx...:icon_biggrin:..tapi kalu depa tu..title program kena tukaq..sehati bertandak kot...!:shutup:
Bertandak tu apa bang...sehati membajak ok gak..:icon_biggrin:

KiNgX
16-11-09, 02:31 PM
Ada peminat Dafi AF5 keciwa bila tengok gambar ni di FB....gatal sungguh mata beliau (kat gambar 1st).

KiNgX
16-11-09, 02:33 PM
Azizah Mahzan Sosial Lagi?

Puteri Hang Li Po
16-11-09, 02:46 PM
Azizah Mahzan Sosial Lagi?

Kalau tak silap ni saki baki gambar masa shooting Spa-Q kat Langkawi yg kecoh dulu......:-??

terunasuci
18-11-09, 12:57 PM
Yasmin Khaniff seorang pelakon baru tak kisah digelar jalang...Tabik hormat kat si Yasmin Khanif yang rela dicop dengan gelaran ntah apa-apa nie...Nie semua sebab penangan filem Jalang yang dia berlakon tue la. Cuba dengar sikit apa dia cakap:-

"Saya tak kisah pun orang nak panggil saya jalang. Maknanya orang sudah mula kenal saya dalam industri ini hasil daripada lakonan dalam Jalang. Saya hanya melakonkan watak tersebut dan itu bukan diri sebenar saya"


Betul gak apa yang dia kata tue. Sekadar lakonan jer. Diri sebenar Yasmin Khanif sudah semestinya bukan jalang. Compem seorang wanita Melayu yang baik hati, sopan dan anggun gitu. Aku percaya dia tak sejalang di dalam filem lakonan dia. Tengok gambar2 yang aku up ni pun tau yang Yasmin Khanif nie ada ciri-ciri wanita Melayu terakhir. Tak gitu???

terunasuci
18-11-09, 12:59 PM
Ekslusif!!!... gambar pelakon comel Nora Danish bersama seorang jejaka...hensem orangnye...sape nie ek???



p/s : hensem ke poketnya tebal??? ekekeke

Retiree01
18-11-09, 01:49 PM
Ekslusif!!!... gambar pelakon comel Nora Danish bersama seorang jejaka...hensem orangnye...sape nie ek???



p/s : hensem ke poketnya tebal??? ekekeke



mcm kedai nasik ayam hainaneese je nih... kalau nak ikutkan hensem , Terunasuci 3.5 kalilagi hensem aku rasa...

FLO
18-11-09, 01:57 PM
mcm kedai nasik ayam hainaneese je nih... kalau nak ikutkan hensem , Terunasuci 3.5 kalilagi hensem aku rasa...

mcm kedai steamboat kat sunway jerrrrr

mamat tu compare dgn slit..aku rasa hensem lagi slit..cuma slit rambut tengah botak jer:icon_biggrin:

CtiE
18-11-09, 03:49 PM
Mulut tempayan boleh ditutup, mulut orang mana lah nak boleh. Lagi-lagi gosip-gosip dalam internet ni lagilah jari-jari sumpah tak boleh nak ditutup. Orang yang tak laser pun jadi laser dalam internet ni. Heh.

Terbaru, Ayu yang juga juara One in a Million musim ke-2 dikatakan telah kahwin secara senyap dan telahpun melahirkan seorang anak sulong. Nak dijadikan cerita ketika gosip ini hangat diperkatakan, Ayu OIAM juga dilihat tenggelam entah ke mana dari industri hiburan seni Malaysia.

Katanya Ayu telah terlanjur bersama kekasih hatinya yang bekerja di kedai makan di mana kini lelaki tersebut adalah suaminya yang sah. Gosip ini tercipta dek kerana sebuah akhbar tempatan menulis tentang seorang selebriti realiti TV yang dikatakan telah berkahwin dan melahirkan seorang anak luar nikah.

Menurut beberapa forum hiburan terkemuka, artis tersebut adalah Ayu OIAM. Ini ditambah lagi kenyataan beberapa rakan artis yang ternampak perut Ayu yang seakan-akan makin membuncit. Mereka ingatkan sebab Ayu ni kuat tonggang air mabuk. Rupanya itu pun ya, mengandung pun iya.

Bagi kami di Oh! Artis, mudah sahaja untuk Ayu memadam gosip ini jika ianya tidak benar hanya dengan tampil di media dan menjelaskannya. Bukan semakin menyorok di belakang dinding. Kalau macam tu, lagi la orang percaya yang gosip ini benar. Berani tentulah kerana benar dan takut semua orang pun tahu kerana salah.

Konklusinya, siapapun artis realiti yang dimaksudkan, itu tidaklah penting. Jadilah perkara seperti ini sebagai satu ikhtibar buat kita semua. Kalau nak jadi terkenal tu, jagalah diri betul-betul. Ini sebelum ni kekampungan, lepas jadi artis mengalahkan beruk punya perangai.

Woohhaa!!

+ Sumber rujukan gosip, Roti Kaya./Ohartis

wawa
18-11-09, 11:47 PM
gambar nora d kat kedai mkn tu aku rasa kat ampang yong tau fu

KiNgX
19-11-09, 02:36 AM
Gambar Panas Adik Sharifah Shahira ??

KiNgX
19-11-09, 03:00 AM
FAIZAL AF4 kena tangkap basah di Terengganu??


Pertama sekali, berita ini tidak dapat di’sahkan kesahihannya dari mana-mana pihak di bahagian Faizal AF4. Tetapi jika menurut clue yang diberi penulis di Gua.com.my, Faizal AF4 adalah orang yang paling hampir untuk di’kaitkan dengan isu terbaru ini.

Menurut penulis tersebut, seorang juara realiti TV telah di’tangkap basah di kampung halamannya & artis ini pernah dicalonkan untuk menjadi belia contoh.Masih segar rasanya dalam fikiran peminat hiburan yang Faizal AF4 pernah dicalonkan untuk menjadi belia contoh peringkat negeri Terengganu.

Berita tangkap basah Faizal AF4 ini sengaja tidak di’hebahkan kerana mahu menjaga nama baik penyanyi ini dan keluarga — maklumlah, belia contoh. Faizal AF4 juga dikatakan ada merancang untuk berkahwin hujung tahun ini bersama gadis tersebut.

KiNgX
19-11-09, 03:04 AM
Apa Motif Azwan Ali Dalam Kes Ceramah Dr.Asri?

Gambar dibawah diambil ketika bekas mufti Perlis, Dr.Asri tampil di mahkamah untuk mengaku tidak bersalah atas tuduhan memberi ceramah tanpa tauliah. Tapi, apa Azwan Ali buat tampil tiba-tiba memberi sokongan kepada Dr.Asri?

p/s: Nel kalau tengok ni, sure melompat sakan, artis pujaan beliau nie...

KiNgX
19-11-09, 03:06 AM
Sekitar Malam Muda Mudi Joe Flizzow & Rakan-rakan

Tiada apa yang kontroversi mengenai gambar beliau, cuma gambar beliau yang berjumpa rakan-rakan di malam minggu.

KiNgX
19-11-09, 03:33 PM
Gambar seksi Liyana Farah Suradi (Pelakon cerita Awan Dania)

KiNgX
19-11-09, 03:41 PM
Apa Manohara buat semasa tension?

Aleeza Zaily
19-11-09, 03:45 PM
Apa Motif Azwan Ali Dalam Kes Ceramah Dr.Asri?

Gambar dibawah diambil ketika bekas mufti Perlis, Dr.Asri tampil di mahkamah untuk mengaku tidak bersalah atas tuduhan memberi ceramah tanpa tauliah. Tapi, apa Azwan Ali buat tampil tiba-tiba memberi sokongan kepada Dr.Asri?

p/s: Nel kalau tengok ni, sure melompat sakan, artis pujaan beliau nie...


Untuk mengetahui mengapa si Azwan Ali berada di tempat kejadian sila layari blog beliau: http://silaserazwanali.blogspot.com/ whatever it is, I'm still not happy dgn gaya penulisan dia...

PakUda
19-11-09, 03:50 PM
Apa Manohara buat semasa tension?

ada betul ke tarak betul ini orang..? :shutup:

peminat
19-11-09, 03:56 PM
Tapi tak nampak seperti manohara pun...Pelanduk berupa dua serupa la nih.....

FLO
19-11-09, 03:59 PM
Untuk mengetahui mengapa si Azwan Ali berada di tempat kejadian sila layari blog beliau: http://silaserazwanali.blogspot.com/ whatever it is, I'm still not happy dgn gaya penulisan dia...

x berubah pun
ingat dh balik umrah dh berubah
tulisan mcm dulu gak..separuh panas jer la
ingat bila dh menangis dlm melodi dah hantar surat damai melalui peguam
maka berubah la...

p/s: berubah la wan ooo....dh tua dh kita ni

KiNgX
20-11-09, 01:27 AM
Datuk K kini lebih Macho?

Macho kah Datuk K dengan imej terbaru menyimpan janggut? Oooo....mesti Tok T yang suh simpan ni, leh geli-geli lebih sikit tenyeh-tenyeh janggut tu ke pet pet

KiNgX
20-11-09, 01:31 AM
Teruja, terkesima atau terperanjat bila berjumpa bintang pujaan ramai, mungkin?

CtiE
20-11-09, 03:13 PM
Inilah wajah terbaru pelakon terkenal Siti Shahrizah atau Eja selepas lebih 2 bulan bercuti panjang melahirkan bayi sulungnya, Nur Eishal.
gmbr terbaru ini ketika dia berada di pelancaran Islamic Fashion Festival (IFF) 2009 di Hotel JW Marriot, baru-baru ini, Eja berkata dia sekarang masih menjalani proses melangsingkaan badan yang mana beratnya kini sudah menyusut kepada 47 kilogram.

harap2 dia dpt tunjuk gmbr bayi sulung beliau pada masa terdekat ini... msti cute mcm mak dia...

KiNgX
20-11-09, 07:21 PM
Penyanyi Curi Telefon Bimbit di Singapura Di Kenal Pasti: Mamat


Kesahihan berita ini hampir 100% kerana ada akhbar dari Singapura yang melaporkan berita ini beserta nama Mamat. Semalam, Mamat dilaporkan dilepaskan dengan ikat jamin seorang saudara yang menetap di Singapura. Kes Mamat ini sedang dalam siasatan pihak polis.

Pelakon yang telefon bimbitnya dicuri mendakwa ingin menggugurkan dakwaan terhadap Mamat kerana kasihankan anak-anak beliau, namun pihak polis tidak membenarkan tindakan sedemikian.S edih melihat keadaan Mamat hari ini, sudahlah sedang dalam proses penceraian dengan isteri dek kerana orang ketiga, kini terlibat pula dalam kes kecurian.
Mamat ooo...mamat

KiNgX
20-11-09, 07:25 PM
Parti Hari Lahir Azza & Watie, Istimewa Pole Dance!


Walaupun sudah dimamah usia, Azza & Watie masih berupaya menyambut hari lahir seperti zaman anak dara berumur 20-an. Apakan tidak, majlis hari lahir mereka turut di indahkan dengan Pole Dance, yang rata-rata tahu tarian tersebut memang menghairahkan.

KiNgX
20-11-09, 07:32 PM
Kumpulan Artis Berparti


Ramai juga yang menghadiri majlis parti yang diadakan ni. Terutama pelakon-pelakon hebat dan mantap di layar seni, termasuk juga pelakon-pelakon vateran dan juga yang baru. Sudah lah membuat parti, pakaian pula seksi seksi. Siap minuman keras menjadi juadah pembuka selera..isk isk isk..apa nak jadi daa

KiNgX
20-11-09, 07:37 PM
Zahida Rafik Pakai Tudung


Artis Zahida Rafik tanpa memakai tudung dan berpakaian seksi seksa kini tidak disangka-sangka dia telah memakai tudung. Atas tujuan apa, tidak di beritahu. Mungkin untuk majlis yang dihadirinya ketika itu kot.

CikLana
20-11-09, 11:58 PM
Parti Hari Lahir Azza & Watie, Istimewa Pole Dance!



psssttt rasa2 kelab mana ek ni? siap ada pole dance tu

FLO
21-11-09, 02:36 AM
psssttt rasa2 kelab mana ek ni? siap ada pole dance tu

kelab fentau jalan ipoh kot


king
awek pakai baju tido kat rosyam nya party tu mcm auww jer

landmark1123heavy
21-11-09, 02:51 AM
Datuk K kini lebih Macho?

Macho kah Datuk K dengan imej terbaru menyimpan janggut? Oooo....mesti Tok T yang suh simpan ni, leh geli-geli lebih sikit tenyeh-tenyeh janggut tu ke pet pet

Aku baru nak cakap... Maybe selama ni tok ti tak geli sebab kecik & kendur masuk ke dalam...
Tapi tak apa lah, setakat geli-geli kat tengkuk pun OK lah, tok ti cakap..
Hehehe

KiNgX
21-11-09, 06:17 AM
Aleeza Kassim seksi

KiNgX
22-11-09, 09:40 PM
Gambar Azza Elite &Teman Lelaki Baru , Firhan Yusof

KiNgX
22-11-09, 09:43 PM
Gambar Sharifah Sofea melindungi "aset"nya

p/s: Kalau selalu macam ni, melepassss la nak tengok lagi.

KiNgX
22-11-09, 09:46 PM
Yang ni lak gambar Fouziah Ghouse, walaupun bertudung tapi terjojol la pulak!!!

BalakSteady
24-11-09, 04:58 PM
FASHA SANDHA
scandal photos.. sorry, kalu re-post! | part 1

BalakSteady
24-11-09, 04:59 PM
FASHA SANDHA
scandal photos.. sorry, kalu re-post! | part 2
Sekarang baru tahu kenapa Nora Danish bengang betul dengan minah nie!

KiNgX
25-11-09, 10:46 PM
Perghhhh, penangan goyang gerudi Inul

KiNgX
26-11-09, 01:11 AM
Tak suka betul aku dengan Ahmad Dhani ni...

p/s: Aku benci betul tengok dia nyanyikan semula lagu "Madu 3" tu..haram tak sedap pun, tapi radio rajin pulak dok putarkan...macam suara dia sedap sangat...F**K Off

landmark1123heavy
26-11-09, 08:35 AM
Tak suka betul aku dengan Ahmad Dhani ni...

p/s: Aku benci betul tengok dia nyanyikan semula lagu "Madu 3" tu..haram tak sedap pun, tapi radio rajin pulak dok putarkan...macam suara dia sedap sangat...F**K Off

KingX, thanks di atas pic ni.
Mamat ni sudah terang-terangan yahudi sekarang yg dahulunya dikatakan balaci yahudi.. (melalui pengetahuan aku yg cetek ni la)

Ianya bermula apabila aku mendengar lagu-lagunya seperti ingin menyampaikan sesuatu.
Namun aku masih tidak dapat meneka seperti meneka maksudnya seperti lagu 'Tanya itu sama hud-hud - M.Nasir'
Mula-mula aku mengenali band ini aku sudah tetanya-tanya apakah disebalik maksud nama band ini iaitu dewa.
Dewa apa?

Kadang-kadang peminat fanatik band ini, orang melayu kita juga, marah sangat apabila band kesukaan mereka ini di fitnah sedemikian.
Katanya tak usahlah pedulikan sangat, kami hanya nak dengar lagu, untuk berhibur itu saje...

Pendapat aku la, walaupun kita ingin berhibur, sekurang-kurangnya lagu tersebut bukan sahaja dapat melalaikan & mengkhayalkan malah membawa peminat setia terkeluar dari landasan agama tanpa disedari.

Setiap orang atau peminat yang melagukan lagu tu seolah-olah menyokong/bersetuju dan begitu semangat menyanyikan lagu tersebut seperti lagu Negaraku.
Maka matlamat yahudi sudah tercapai, semua kaum/agama dapat dipengaruhi dengan begitu mudah dan pantas hanya melalui musik.

Tengok sajalah web sosial facebook paling popular pada abad ini malah ia menjadi kegilaan oleh masyarakat di Malaysia.
Photopages pun begitu, majoriti orang Malaysia yang menggunakan perkhidmatan web tu.

Dulu aku juga terbaca tentang simbol-simbol yang kumpulan ini guna semasa di konsert.
Masih tidak jelas aku cuba google mencari info...
Akhirnya aku telah terjumpa dan aku copy & paste artikel pd blog ttg mamat ni dan yahudi..

Melalui baju yg dipakainya sudah confirm & kalau kat sini dah lama kena tembak dia ni.
Aku cuba meneka apakah maksud lambang pada baju dia tu?

Aku nampak seolah-olah macam Islam & Jew adalah Christian...? very stupid..
Ada sesiapa tahu maksud lambang ini?

Ini hanyalah pandangan peribadi sahaja...
Kepada warga MK yang lain sila beri komen anda :)

chaosspawn
26-11-09, 10:39 AM
fouziah ghous ni besar la.... terus segar minda aku...

sam261079
26-11-09, 10:52 AM
fouziah ghous ni besar la.... terus segar minda aku...

bro ...jangan mudah tertipu , kadang-kadang kaum hawa nie badan tak berapa cantik dengan 1 cara ajer yang dia boleh buat kaum adam ini tergoda dgn memakai push up bra so namapak lah menonjol skit

p/s : gua dah berjumpa dgn fauziah ghouse nie sedap mata memandang ajer ala-nasi lemak 30sen ... boleh lah

abangbecha
26-11-09, 11:49 AM
Melalui baju yg dipakainya sudah confirm & kalau kat sini dah lama kena tembak dia ni.
Aku cuba meneka apakah maksud lambang pada baju dia tu?

Aku nampak seolah-olah macam Islam & Jew adalah Christian...? very stupid..
Ada sesiapa tahu maksud lambang ini?

Ini hanyalah pandangan peribadi sahaja...
Kepada warga MK yang lain sila beri komen anda

Pada pandangan aku, baju yang dipakainya tu kalau dieja berbunyi COEXIST. Maksudnya apa sahaja agama yang dianuti oleh umat manusia di muka bumi ini, kita boleh hidup bersama tanpa persengketaan. Takde menda pun sebenarnya isu baju yang dipakainya tu kalau penulis kat suratkhabar paham maksud COEXIST secara tersirat. Itu kalau dilihat dari sudut positif la. Just my 2 riyal

p/s: Ko mana paham lagu Madu 3 tu kingX. Lain la orang macam aku ni. Feel abis dengan lagu ni sampai tutup2 mata menghayati intipatinya. Tak kira la sape yang nyanyi....hehehehehe

ninja
26-11-09, 12:35 PM
p/s: Ko mana paham lagu Madu 3 tu kingX. Lain la orang macam aku ni. Feel abis dengan lagu ni sampai tutup2 mata menghayati intipatinya. Tak kira la sape yang nyanyi....hehehehehe

betul2..wa siap buat ringtone la lagu tu...ahahaha..sampai kan kene tegur...belum kawen dh pasang lagu tu...berangan la tu...itu bukan angan2 tapi cita2 ahahahahah!

terunasuci
26-11-09, 01:10 PM
Khabarnya ada seorang MOD tu minat betul dengan si Anne, pengacara Hot FM...aritu aku dengar sampai sanggup bertolak2 dan berhimpit2 dengan orang ramai gara2 nak bergambar dengan Anne...

Kalau anda pandai cuba teka siapa dia...hehehe......

3 peneka pertama yang berjaya meneka dengan tepat akan dihadiahkan sebuku sabun mandi......

D2H
26-11-09, 01:33 PM
Khabarnya ada seorang MOD tu minat betul dengan si Anne, pengacara Hot FM...aritu aku dengar sampai sanggup bertolak2 dan berhimpit2 dengan orang ramai gara2 nak bergambar dengan Anne...

Kalau anda pandai cuba teka siapa dia...hehehe......



hehe.. mcm penah ku tgk gambar ni kat social networking yg top milik beliau.. :icon_biggrin::icon_biggrin:

L.S.D
26-11-09, 01:35 PM
Khabarnya ada seorang MOD tu minat betul dengan si Anne, pengacara Hot FM...aritu aku dengar sampai sanggup bertolak2 dan berhimpit2 dengan orang ramai gara2 nak bergambar dengan Anne...

Kalau anda pandai cuba teka siapa dia...hehehe......

3 peneka pertama yang berjaya meneka dengan tepat akan dihadiahkan sebuku sabun mandi......


Eleh, muka hensem tu, tutup macam mana pun boleh kenal :D Namanya mula dari.......

KiNgX
26-11-09, 02:26 PM
Gambar Jehan Miskin dan Tony Eusoff Berparti

KiNgX
26-11-09, 02:35 PM
Asyik tengok artis yang terbuka sana sini jer, apa kata sekali sekala kita tengok artis-artis yang tertutup sikit..?


Antara wajah artis tersebut ialah Wardina, Fifi (Pengacara TV), pasangan kembar Aein dan Ekin, Vie Shanti (isteri Eizlan Yusof), Camelia dan juga Dato Siti Nurhaliza ketika menghadiri Islamic fashion Festival 2009 bebaru ini

terunasuci
26-11-09, 02:49 PM
hehe.. mcm penah ku tgk gambar ni kat social networking yg top milik beliau.. :icon_biggrin::icon_biggrin:


Eleh, muka hensem tu, tutup macam mana pun boleh kenal :D Namanya mula dari.......

Mana jawapannya ni...letak nama pangkal beliau pun dah cukup sebagai bukti jawapan...sbb tak silap aku, dia sorang je nama pangkalnya begitu...hehehe

Intanmahsuri
26-11-09, 02:58 PM
Mana jawapannya ni...letak nama pangkal beliau pun dah cukup sebagai bukti jawapan...sbb tak silap aku, dia sorang je nama pangkalnya begitu...hehehe



Datuk K..jawapan saya. Saya nak sabun buku.

whocare
26-11-09, 03:15 PM
hehehe
sabun buku je
auwh !
hahaha .. datuk k? .. agree :D

KiNgX
26-11-09, 03:23 PM
Untuk menghangatkan lagi gosip liar ini, 1 lagi gambar telah ditemui di dalam sebuah laman web sosial. Rahsia terbongkar....nampaknya seorang MOD itu bukan sahaja meminati Anne, malah turut sama berskandal dengan Tini HotFM...tengok tangan dorang tu? Amboi..amboi..amboiiiiiii

Qish
26-11-09, 03:28 PM
Untuk menghangatkan lagi gosip liar ini, 1 lagi gambar telah ditemui di dalam sebuah laman web sosial. Rahsia terbongkar....nampaknya seorang MOD itu bukan sahaja meminati Anne, malah turut sama berskandal dengan Tini HotFM...tengok tangan dorang tu? Amboi..amboi..amboiiiiiii

amboi membakar org tu nmpknye kingx...

kasik lagik...kasik lagik....

wahahahahahahah

terunasuci
26-11-09, 03:33 PM
Datuk K..jawapan saya. Saya nak sabun buku.


hehehe
sabun buku je
auwh !
hahaha .. datuk k? .. agree :D

Ya betullll...sila tuntut hadiah walau di mana anda berjumpa saya...saya akan pastikan hadiah tersebut akan sentiasa saya bawa...

Nilai hadiah mengikut kepayahan soalan...tak kan soklan mudah nak bagi shower cream kot...boleh tutup kilang nanti...hehehe

landmark1123heavy
26-11-09, 03:34 PM
Khabarnya ada seorang MOD tu minat betul dengan si Anne, pengacara Hot FM...aritu aku dengar sampai sanggup bertolak2 dan berhimpit2 dengan orang ramai gara2 nak bergambar dengan Anne...

Kalau anda pandai cuba teka siapa dia...hehehe......

3 peneka pertama yang berjaya meneka dengan tepat akan dihadiahkan sebuku sabun mandi......



Uik...
Aaa yai yai yai...
Macam pernah ku lihat tempat ni...
Tapi kat mana yer...
Rasanya signboard hijau tu hotel Shutter Inn...
Hahaha.. kenangan...

terunasuci
28-11-09, 10:05 AM
Syhhhhhh...meh dekat2 saya nak citer ni...dengar cerita Pamela Anderson Malaysia a.k.a Lana Nordin buat hidung baru kat Bangkok.... lepas buat ciktek, ni buat hidung plak.... lepas ni kte tggu P.A Malaysia kite ni kuar television dgn hidung baru....betul ke???

terunasuci
28-11-09, 10:07 AM
"Ermmm...besar gak u punya ye aleeza...leh i tumpang landing kepala i jap"...mungkin itu kata2 yang diucapkan siti sarah kepada aleeza kasim......

KiNgX
29-11-09, 01:23 AM
Panas!! Gambar DJ Radio Bogel??



Panas!! Panas!! Menurut sumber, gambar gadis separuh bogel ini adalah DJ sebuah radio. Tidak pasti radio tempatan atau tidak. Yang nyata gadis ini telah berbogel di dalam konti stesen radio.

Jika diperhatikan pada tagline pada cermin di belakang gadis tersebut ialah "Today's Best Music". Memang ada radio tempatan yang menggunakan tagline tersebut tapi bagaimanapun agak terlalu awal tuk mengesahkannya. Nanti tak lama lagi adalah kenyataan kat paper nanti.... layanssss..

KiNgX
29-11-09, 01:27 AM
Munir Phyne Ballerz Sudah 2 Tahun Kahwin



Munir, bekas anggota kumpulan Phyne Ballerz telah lama berkahwin sebenarnya. Sudah hampir 2 tahun perkahwinan Munir dengan isterinya, Yuhaznimie Yaakob. Isteri dia orang Sarawak. Mereka berkahwin pada 19 Ogos 2007.

Baru sekarang Munir menyesal kerana merahsiakan perkahwinan dari pihak media massa. "Biarpun ada pihak memberitahu media selepas beberapa bulan kami berkahwin, namun masih ramai peminat tidak tahu mengenainya.

"Disebabkan itu, saya begitu menyesal kerana tidak menjemput media di majlis perkahwinan saya dulu. Bukan saya melupakan pihak media, tetapi tidak berapa gemar publisiti mengenai cerita peribadi berbanding karier seni.

FLO
29-11-09, 01:28 AM
Panas!! Gambar DJ Radio Bogel??






SAM
sila siasat:icon_biggrin:

KiNgX
29-11-09, 01:30 AM
Adegan Ranjang Tamara Bleszynski



Siapa pulak Tamara Bleszynski ni ? Tamara Bleszynski ni adalah pelakon sinetron Hikmah. Tamara Bleszynski jugak pernah berlakon dalam filem Cicakman 2.

KLGuy
29-11-09, 01:37 AM
Adegan Ranjang Tamara Bleszynski

She is hot! I've been her fan since seeing her on an Astro Indo Comedy Sinetron! And yes she is the evil lady in Cicakman2

KiNgX
29-11-09, 01:42 AM
Fesyen Rambut Pelik Anita Sarawak

KiNgX
29-11-09, 01:53 AM
Gambar Gadis Mandi Buih Di KL??



Ia berlaku di sekitar KL... hmmm... maybe, tempat tu dirahsiakan takut semua orang tau dan datang serbu mandi sekali. Tak sure nak letak kat thread mana, tapi sebab semua laman web gosip ada gambar sini, mana tau kot kot pasni ada artis yang ngaku datang, so saya letak kat thread sini jer la..apa-apa pun...layanzzz

KiNgX
29-11-09, 01:54 AM
Gambar Gadis Mandi Buih Di KL?? (Contd)

FLO
29-11-09, 02:03 AM
KING
gua tau kat mana
kat JYKS...:icon_biggrin:

gigs
29-11-09, 02:06 AM
Merujuk pada gambar gadis mandi buih oleh saudara Kingx, event tu memang berlaku pada bulan Ogos lalu. Gua pon dapat invitation, tapi ada hal lain yang menghalang gua dari ke sana. Member gua ada beberapa orang yang gi sana.

Tempat berlangsungnya event ini adalah Market Place Restaurant & Lounge @ Off Jalan Yap Kwan Seng.

KiNgX
29-11-09, 02:07 AM
Lan Kristal mahu Kahwin dah


Lan Kristal atau nama sebenarnya, Mohd. Razlan Mohamed Yusof) dan juga bakal isterinya, Ain atau nama sebenarnya Nur Sheila Hassim dah nak kawen. Depa jemput semua orang (pihak media dan peminat untuk mai). Menurut kad undangan, majlis diadakan di rumah Ain pada 6 Disember 2009 di Kampung Seri Aman, Batu 13, Puchong, Selangor manakala sebelah Lan diadakan pada 20 Disember di Taman Permata, Kuala Lumpur.

eliazara
29-11-09, 04:35 AM
Adegan Ranjang Tamara Bleszynski

perghhh so hot janda meletup ni....dulu aku layannnn gak sinetron hikmah yang dia berlakon...maybe pic sexy ni untuk filem baru lakonan beliau iaitu Air Terjun Pengantin....

KiNgX
29-11-09, 10:58 AM
SAM
sila siasat:icon_biggrin:

Ntah-ntah SAM kot yang rakamkan nie? SAM, kasi FR berserta gambar skali tau.

KiNgX
29-11-09, 11:03 AM
Video Aksi Panas Zouffi - Ku Serahkan



Nama Zouffi menjadi popular gara-gara gambar aksi panasnye berpeluk dengan beberapa perempuan tersebar di Youtube. Bagi yang tidak kenal siapa Zouffi, Zouffi atau nama sebenarnya Mohd. Soffi Baharuddin,28, adalah seorang penyanyi yang tengah popular dengan lagu Ku Serahkan.


Klik link ni untuk tengok gambar-gambar panas beliau :35:

http://www.youtube.com/watch?v=1699bes_VSc&feature=player_embedded

brew
29-11-09, 06:31 PM
Merujuk pada gambar gadis mandi buih oleh saudara Kingx, event tu memang berlaku pada bulan Ogos lalu. Gua pon dapat invitation, tapi ada hal lain yang menghalang gua dari ke sana. Member gua ada beberapa orang yang gi sana.

Tempat berlangsungnya event ini adalah Market Place Restaurant & Lounge @ Off Jalan Yap Kwan Seng.

Tak silap aku event ni mmg ada buat secret invitation kat facebook satu lama dulu. http://www.facebook.com/event.php?eid=125819533622&ref=mf

acidrock
29-11-09, 09:51 PM
Panas!! Gambar DJ Radio Bogel??







Bg link ajelah ye. Jgn marah. Artis yang dimaksudkan adalah dari Filipina. Maui Taylor. Try google beliau.

http://www.gameops.net/2007/06/maui-taylor-on-magic-899.html

KiNgX
30-11-09, 02:45 AM
Bg link ajelah ye. Jgn marah. Artis yang dimaksudkan adalah dari Filipina. Maui Taylor. Try google beliau.

http://www.gameops.net/2007/06/maui-taylor-on-magic-899.html

Ekekeke....ni dah jadi kes tipah tertipu dah ni.....haram zade :shutup:

sam261079
30-11-09, 08:25 AM
SAM
sila siasat:icon_biggrin:

berdasarkan dari pemantauwan semua station radia dimalaysia nie , gambar berkenaan ada hubung kait dgn gambar Zana af yang pernanh menjadi DJ di salah satu station radio yang berwarna oren ...... sekian laporan saya ...

KiNgX
30-11-09, 10:50 AM
berdasarkan dari pemantauwan semua station radia dimalaysia nie , gambar berkenaan ada hubung kait dgn gambar Zana af yang pernanh menjadi DJ di salah satu station radio yang berwarna oren ...... sekian laporan saya ...

Hahaha...tak pe Sam, misteri telah terungkai dengan posting yang diberikan oleh acidrock seperti yang tertera dibawah ni.


Bg link ajelah ye. Jgn marah. Artis yang dimaksudkan adalah dari Filipina. Maui Taylor. Try google beliau.

http://www.gameops.net/2007/06/maui-taylor-on-magic-899.html

sam261079
30-11-09, 10:59 AM
Hahaha...tak pe Sam, misteri telah terungkai dengan posting yang diberikan oleh acidrock seperti yang tertera dibawah ni.

No problem bro kingx ,
suspend jugak tadi ..

KiNgX
30-11-09, 11:24 AM
Gambar seksi Aleeza Kasim Dan Rakan-rakan.

KiNgX
30-11-09, 03:34 PM
Scha sebagai TOMBOY? Berambut pendek...

Gambar ini di dapati dari laman Scha sendiri with the message:

I’m loving my new hair. Tho I look unhappy, deep inside I’m extremely happy with my decision ;p
Bandingkan dengan gambar Scha Al-Yahya sewaktu ayu..hidung dan pipi semua sama ooo..tapi macam takde tetek jer, ker orang lain ni? Yer ker? Kat Sehati Berdansa bukan panjang lagi ker rambut beliau? apa-apa pun, layanzzzz

p/s: Sekarang rasa nak terpancut lak tengok gambar adik Scha, Marissa Al-yahya...seksi dan cun wooo

http://marissaalyahya.blogspot.com/
http://twitter.com/marissaalyahya

http://4.bp.blogspot.com/_Bq1qgnAI_QI/Skz1SabA1oI/AAAAAAAAACU/hAA98RidYbQ/S220/2.jpgadik Scha

http://farm3.static.flickr.com/2569/3919376670_9a82982270_o.gif Scha

KiNgX
30-11-09, 03:41 PM
Rozita Che Wan Bakal Kahwin Pemain Bola Sepak??


Tiada aral melintang, tup tup keluar pula cerita Rozita Che Wan yang dikatakan bakal melangsungkan perkahwinan dengan seorang pemain bola sepak yang 15 tahun lebih muda darinya, tahun depan. Pemain bola sepak yang dikaitkan dengan Rozita kali ini bernama Mohd. Asrarudin Putera Omar, baru berumur 21 tahun.

Adik beliau, Ayu Raudah sekarang dikatakan hangat bercinta dengan Zakuan Adha lak...iskk isk

abangbecha
30-11-09, 03:51 PM
Rozita Che Wan Bakal Kahwin Pemain Bola Sepak??



Dalam banyak-banyak gossip, gossip ni aku tak suka. Kalau setakat pemain bola sepak umur 21 tahun, apa kurangnya abang?? arghhhhhhhhhhhhh


p/s: Kalau kau kawin dengan abang, hari-hari abang belikan bulu mata palsu....I loike!!

pakyeop
30-11-09, 04:02 PM
Dalam banyak-banyak gossip, gossip ni aku tak suka. Kalau setakat pemain bola sepak umur 21 tahun, apa kurangnya abang?? arghhhhhhhhhhhhh


p/s: Kalau kau kawin dengan abang, hari-hari abang belikan bulu mata palsu....I loike!!

Ko betul2 wat aku gelak besarlah becha....sedorlah diri ko tu...hanyalah seorang penarik becha....kekekeke

FLO
30-11-09, 04:04 PM
Dalam banyak-banyak gossip, gossip ni aku tak suka. Kalau setakat pemain bola sepak umur 21 tahun, apa kurangnya abang?? arghhhhhhhhhhhhh


p/s: Kalau kau kawin dengan abang, hari-hari abang belikan bulu mata palsu....I loike!!

sbb abang x pandai main bola....:icon_biggrin:

abangbecha
30-11-09, 04:14 PM
Pakyeop, Flo, walupun aku ni hanyalah seorang penarik becha yang tak reti main bola, namun keikhlasan hati ini untuk memilikinya hanya Tuhan yang tahu. Aku rindu sayang betul dengan Rozita ni. Dia je yang tak tau..heheheh

p/s: Lagipun bini aku cakap, kalau aku nak kawin lain, dengan Rozita & Nora je dia bagi green light. Dia ingat aku takleh dapat ke hape. Akan ku buktikan satu hari nanti...hahahhahaah.

brew
30-11-09, 04:26 PM
Scha sebagai TOMBOY? Berambut pendek...



pahal aku tgk cam ada janggut je?

Rozita Che Wan Bakal Kahwin Pemain Bola Sepak??


Adik beliau, Ayu Raudah sekarang dikatakan hangat bercinta dengan Zakuan Adha lak...iskk isk

Hebat mamat nie, aku rasa dorang ni ada persatuan "Artis mana berjaya kita kahwin"

KiNgX
30-11-09, 05:42 PM
pahal aku tgk cam ada janggut je?


Entahlah...saya pun tertanya-tanya sedemikian rupa seperti yang telah saya nyatakan diposting saya sebelum ini.

By the way, tak tahu baru atau lama, sudah atau belum dipost, gambar Zarina Anne Julie ngah mandi...

Big Daddy
30-11-09, 08:39 PM
Sape mau Rozita Che Wan tu? Haaaa...amik la korang!!!

Janji, Tiz Zaqyah a.k.a Nur Amina, jangan sesekali korang terfikir.

Hahahahah...!!!

KiNgX
01-12-09, 01:56 AM
Huhh...nasib baik semua berebutkan Rozitaas & Tiz Zaqyah...kalau tersebut nama Scha Al-Yahya tadi, mau aku pancung posting sorang-sorang :dancing:. Scha Al-Yahya, saya yang punya!!!

Scha, Abg K sayang kamu..:inlove: :6: :105: :YM - 11: :YM - 9:

KiNgX
01-12-09, 04:11 PM
Natasha Hudson sah bercerai buat kali yang kedua.

Cantik tu memang cantik dah, tapi sayang seribu kali sayang, gagal lagi dalam perkahwinan yang pertama dan yang kedua...Janda Hot ni.

KiNgX
01-12-09, 04:24 PM
Aksi mesra Mohd Firdaus dengan artis-artis.

Nama glemer yang lain lak ialah Suezy Amelia Natasha...Ni mesti keja sebagai juru mekap artis nie...bapok pun bapok la...layanzzz

abangbecha
01-12-09, 04:34 PM
Natasha Hudson sah bercerai buat kali yang kedua.

Cantik tu memang cantik dah, tapi sayang seribu kali sayang, gagal lagi dalam perkahwinan yang pertama dan yang kedua...Janda Hot ni.


Dulu lagi abang dah cakap. Kekayaan tak menjamin kebahgian. Kan ke kita tengok citer Ahmad Albab sama-sama dulu. Syawal tu dulu miskin jugak macam abang. Pastu jumpa harta Jin terus kaya. Abang pon tengah tunggu harta jugak ni. Harta TOTO....hahahahha. Meh kat abang meh....

p/s: Pantang betul aku dengan janda-janda rambut karats ni....ngeh...ngeh..ngeh

p/s2: kimek la gamba bapok tu weiii!!!!

KiNgX
01-12-09, 11:33 PM
Gambar mesra artis suam-suam kuku.

Aksi pasangan kekasih, Salima AF4 dan Afif My Starz LG 1 bergambar berdua. Hati-hati Salima, ramai yang memerhati anda. Jaga sikit batas tu, awak tu bertudung. Jangan mencemarkan imej wanita bertudung.

p/s: Jangan sampai TS dapat gambar bertudung kat atas, tapi kat bawah....hurmmm

KiNgX
01-12-09, 11:38 PM
Yasmin Hani with Light Make Up.

Orang cakap artis ni kalau without mekap, hancur..tapi lain pulak buat Yasmin Hani ni....seen with light make up outside the studio, still looking sweet and clean (shave).

p/s: Woiii....penggunaan grammar BI aku ni betoi dak? ekekekeke

KiNgX
01-12-09, 11:52 PM
Ni nak wat personal review jap, tak de copy dari mana-mana blog artis. Bukannya dengki apatah lagi jeles, tapi kekadang aku rasa macam nak lempang la Aril AF7 nie...ekekekekeke. Bila dengar dia bercakap, nampak ganas, hebat, cool jer, bila beri komen balas pasal lakonan beliau dalam cerita "Kau Dan Aku" tu..fuhhh berapi-api komen dia.

Tapi sayang, bila dengar lagu dia "Menatap Matamu" tu, terus aku nak gelak pecah pewot...brengset, harap imej jer ganas, lagu jiwang macam kera. Kalau nak nyanyi lagu jiwang, imej tu jangan nampak ganas sangat...muntah aku!


Sungguh indahnya hari berlalu <------ lirik lagu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun

http://www.youtube.com/watch?v=VJ_OETBfzFc <----- youtube

Big Daddy
02-12-09, 11:30 AM
Poor Natasha Hudson!

Ada yang tak kena ni, 2 kali kawin, 2 kali cerai, takde rezeki la tu. Anyway, Natasha tetap akan laku macam biasa. Kalau tak sudi amik Becha, aku sudi dijadikan anak ikan sementara Becha dapat tackle dia...hahahaha!!!

For Nora, I pun offer kat u sama dengan kat Natasha...hehehehehe!!!

Tiz, don't worry, I tetap setia pada u... :Love_144:

p/s gambar bapok yg last tu cuba korang tgk, dia stim ke apa?

jemaing
02-12-09, 11:37 AM
p/s gambar bapok yg last tu cuba korang tgk, dia stim ke apa?


Huuuwiii...sampai situ usha ke bro..?..ekekeke...saya takad usha muke je..adalah geram sikit..:icon_biggrin:..ye..la..kata orang asalkan geli..!muah..muah..muah..!

Big Daddy
02-12-09, 11:48 AM
Huuuwiii...sampai situ usha ke bro..?..ekekeke...saya takad usha muke je..adalah geram sikit..:icon_biggrin:..ye..la..kata orang asalkan geli..!muah..muah..muah..!
Bro,

Bukan sampai ke situ aku usha, tapi part tu lagi jelas nyata dan terang, obvious sgt bro...hahahah!! Ko geram kat muka? Biar benar ni bro, masakan MOD Board Enjoy bole geram dgn bapok...hahaha!!!

p/s aku pun geram gak, geram nak tumbok je muka dia tu...:35:

kujang
02-12-09, 12:01 PM
Ni nak wat personal review jap, tak de copy dari mana-mana blog artis. Bukannya dengki apatah lagi jeles, tapi kekadang aku rasa macam nak lempang la Aril AF7 nie...ekekekekeke. Bila dengar dia bercakap, nampak ganas, hebat, cool jer, bila beri komen balas pasal lakonan beliau dalam cerita "Kau Dan Aku" tu..fuhhh berapi-api komen dia.

Tapi sayang, bila dengar lagu dia "Menatap Matamu" tu, terus aku nak gelak pecah pewot...brengset, harap imej jer ganas, lagu jiwang macam kera. Kalau nak nyanyi lagu jiwang, imej tu jangan nampak ganas sangat...muntah aku!


Sungguh indahnya hari berlalu <------ lirik lagu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun

http://www.youtube.com/watch?v=VJ_OETBfzFc <----- youtube


aku rasa dia ni patut nyanyi dangdut la..cam siottt jer dengar dia nyayi..nyampah betul

abangbecha
02-12-09, 12:59 PM
Poor Natasha Hudson!
Ada yang tak kena ni, 2 kali kawin, 2 kali cerai, takde rezeki la tu. Anyway, Natasha tetap akan laku macam biasa. Kalau tak sudi amik Becha, aku sudi dijadikan anak ikan sementara Becha dapat tackle dia...hahahaha!!!

For Nora, I pun offer kat u sama dengan kat Natasha...hehehehehe!!!



Asal aku mimpi aje kau ada. Asal aku mimpi aje kau ada. Kau ni memang kacau daun la Labuuuuuuuuu....arghhhhhhh!!!

Apa-apa pon semalam aku tengok citer Biggest Loser Asia. Perghhhhhh....Sarimah sejak jadi janda ni...mantap malatop tuuuuuuu. Geram je aku tengok masa dia pakai dress masa first half of the show. Nak je aku masuk dalam TV terkam!!

p/s: Seksi la you semalam Mah. Sampai abang termimpi-mimpi dibuatnya...heheheh

KiNgX
02-12-09, 01:41 PM
Asal aku mimpi aje kau ada. Asal aku mimpi aje kau ada. Kau ni memang kacau daun la Labuuuuuuuuu....arghhhhhhh!!!

Apa-apa pon semalam aku tengok citer Biggest Loser Asia. Perghhhhhh....Sarimah sejak jadi janda ni...mantap malatop tuuuuuuu. Geram je aku tengok masa dia pakai dress masa first half of the show. Nak je aku masuk dalam TV terkam!!

p/s: Seksi la you semalam Mah. Sampai abang termimpi-mimpi dibuatnya...heheheh

Becha, tak de snap gambar sarimah ni ker? snap la sekeping 2 lain kali...kasi meriah sikit....baru leh memanchut sesama

abangbecha
02-12-09, 01:51 PM
Becha, tak de snap gambar sarimah ni ker? snap la sekeping 2 lain kali...kasi meriah sikit....baru leh memanchut sesama

Aku baru puji dia pon orang sebelah dah mencubit. Kalau aku tangkap gambar rasanya mau kena penerajang kot....kekekkekeke. Tapi serius beb. Memang seksi. Dadanya yang bidang, figurenya yang menawan, kakinya yang panjang...slurrppp. Mungkin jadik isu jugak tu tak lama lagi dlm suratkhabar atau ruangan gossip.

p/s: Dah la seksi, dia punya English accent buat dia bertambah seksi. Terseksa aku semalam....hahahah

KiNgX
02-12-09, 06:59 PM
Gambar Lurah Seksi Manohara

KiNgX
02-12-09, 07:09 PM
Ummi Nazeera (Nur Kasih)

Sonoknya akak peminat tu merasai kelembutan teteks, kalau aku pun senyum gak kalau jadi macam tu..

Big Daddy
02-12-09, 07:18 PM
Ummi Nazeera (Nur Kasih)

Sonoknya akak peminat tu merasai kelembutan teteks, kalau aku pun senyum gak kalau jadi macam tu..
Biar pun lembut, aku tetap membenci di dalam hati...

Ni penangan Nur Kasih la yg wat aku benci ni...hahahah!!

KiNgX
03-12-09, 05:45 PM
Nurul Syuhada Majalah 3...hurmmm, nice!

Kimie
03-12-09, 06:41 PM
King!

Letak ler plak gambar lurah Sarimah plak.. agar tak tenang diri Abang Becha nanti.... ekekeke

KiNgX
03-12-09, 06:57 PM
Sape mau Rozita Che Wan tu? Haaaa...amik la korang!!!

Janji, Tiz Zaqyah a.k.a Nur Amina, jangan sesekali korang terfikir.

Hahahahah...!!!



Penangan Nur Kasih....malam ini, saya pasti, Big Daddy kita akan menangis kelukaan apabila melihat gambar-gambar ini....

KiNgX
03-12-09, 10:56 PM
King!

Letak ler plak gambar lurah Sarimah plak.. agar tak tenang diri Abang Becha nanti.... ekekeke

Untuk permintaan ni, saya sebenarnya menanti Becha yang uploadkan. Kita tunggu episod yang akan datang. Becha, pasti DSLR tersedia kat depan TV.

Paparazzi nak rehat jap, asyik-asyik Abg K jer, nanti orang naik jemu nak baca...korang jemu tak? ekekekekeke

ninja
03-12-09, 11:19 PM
iklan sket antara wanita yg aku geram dan buat modal akakakakaka

http://img.photobucket.com/albums/v440/giggster/hannah_tan5.jpg

http://2.bp.blogspot.com/____JAHB0ZGk/SgsJ-mjemyI/AAAAAAAAAD8/rWmmieTyCdg/s400/Hannah-Tan-4.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3301/3497962434_a68df00209.jpg

http://mstar.com.my/archives/2005/12/30/HIBURAN/m_Aduh/hannah1.jpg

FLO
03-12-09, 11:47 PM
hannah tan mmg superb
tahukah anda....HT kawan baik BABA??:icon_biggrin:

p/s : baba..bawa la p AD..ekekek

ninja
04-12-09, 06:24 PM
Nah layan..gambo model Malaysia nama Stephanie Liah..xtau la model suam2 kuku ker x die ni keke..tapi betik die mengkal betul kaakkaka


http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliahlagi5.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliahlagi3.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliahlagi4.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliahlagi9.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliahlagi10.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah6.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah2.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah3.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah4.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah5.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/stephanieliah7.jpg

ninja
04-12-09, 06:26 PM
Ni plak si Fizzo ngn model amoi x tau sapa nama..tapiiii mengkal betul dada die kekekeke

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow6.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow2.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow3.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow4.jpg

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/fizow5.jpg

abangbecha
04-12-09, 11:07 PM
Sampai dari JB tadi terus gi meeting dengan boss. Balik umah mak aku dah dekat pukul 10pm. Takde menda nak buat, layan la TV. Ada Anugerah Skrin kat TV3. Yang aku nak citer kat sini, dalam banyak-banyak penyampai yang menyampaikan anugerah, Rozitas paling seksi wooooooo. Perghhhhh lawa gila. Dah la baju dia singkat & seksi. Benanah otak aku tengok. Apasal la kejap sangat dia sampaikan anugreah dengan si Nasir Bilal Khan tu. Tak puas mata abang memandang....

p/s: Errr...ni gossip ke ketaksuban ni....argghhhhh lantak lah. Rozita aku yang punya woiiiiiiii!!!!!!

ninja
04-12-09, 11:26 PM
Sampai dari JB tadi terus gi meeting dengan boss. Balik umah mak aku dah dekat pukul 10pm. Takde menda nak buat, layan la TV. Ada Anugerah Skrin kat TV3. Yang aku nak citer kat sini, dalam banyak-banyak penyampai yang menyampaikan anugerah, Rozitas paling seksi wooooooo. Perghhhhh lawa gila. Dah la baju dia singkat & seksi. Benanah otak aku tengok. Apasal la kejap sangat dia sampaikan anugreah dengan si Nasir Bilal Khan tu. Tak puas mata abang memandang....

p/s: Errr...ni gossip ke ketaksuban ni....argghhhhh lantak lah. Rozita aku yang punya woiiiiiiii!!!!!!

untuk Becha..kasik die bernanah lagik kakakakaak..tapi tadi mmg ..camera amik dari side tepi..peehhh..besar cup Rozita tuh


http://img164.imageshack.us/i/rozitachewanqh5.jpg/

http://mediamalaya.com/wp-content/uploads/2008/12/rozita-che-wan-ayu-raudah4.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_wGCq5-udNl8/SVMNgcEOPhI/AAAAAAAABxw/G_53p86djrM/s400/ayu+raudhah+dan+rozita+che+wan.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3338/3233599309_58d206c761_o.jpg

http://www.rindok.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/rozita-che-wan.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_wGCq5-udNl8/SaNJ6ezvrxI/AAAAAAAAC_A/fe76_un73DM/s400/nashrin+-+misha+omar.jpg

http://h.imagehost.org/0879/p_0005.jpg

abangbecha
04-12-09, 11:56 PM
untuk Becha..kasik die bernanah lagik kakakakaak..tapi tadi mmg ..camera amik dari side tepi..peehhh..besar cup Rozita tuh



Cilakak ninja....hahahaha. Tapi serius aku cakap. Aku ni dah lama mengikuti perkembangan Rozitas kesayangan aku tu. Tapi hari ni kat Anugerah Skrin dia paling cun penah aku tengok. Muka macam anak patung beb!! Tapi anak patung MILF la..kekekeke. Body dia pon dah toned down sikit. Pegi gym agaknya minah ni. Konfom mengigau aku malam ni. Tak baik tau Rozita seksa abang macam ni.....

p/s: Kalau aku kaya, serius aku gi masuk meminang malam ni jugak. Esok nak tikam lebih sikit la.....kekekekkek

p/s2: ko jangan kacau daun lak awangblack...kekekekek

ninja
05-12-09, 10:45 AM
Cilakak ninja....hahahaha. Tapi serius aku cakap. Aku ni dah lama mengikuti perkembangan Rozitas kesayangan aku tu. Tapi hari ni kat Anugerah Skrin dia paling cun penah aku tengok. Muka macam anak patung beb!! Tapi anak patung MILF la..kekekeke. Body dia pon dah toned down sikit. Pegi gym agaknya minah ni. Konfom mengigau aku malam ni. Tak baik tau Rozita seksa abang macam ni.....

p/s: Kalau aku kaya, serius aku gi masuk meminang malam ni jugak. Esok nak tikam lebih sikit la.....kekekekkek

p/s2: ko jangan kacau daun lak awangblack...kekekekek

aku dah jumpa Rozita ni live..nanti aku up pic aku ngn Rozita kasik ko makan hati sket akakakaka!...tapi die ni xde la segebu dalam TV..kurus jer beb..tp mmg cun tahap dewi dewi ... kui....time tu aset die xde la sebesar skg ni..aku igt die g urut batin la tu yang aset die membesar tu haahahah

abangbecha
05-12-09, 11:08 AM
Cipan. Ada lak gamba dengan Rozita. Ni yang aku dengki ni!!

Dengar citer dia gi modified asset dia tu. Menurut pemerhatian bini aku, tinggi & teletak semacam jek asset dia tu sejak kebelakangan ini. Tak nampak natural. Dulu takde pon nampak besaq sangat. Tak tau la aku kalau bini aku cakap ni sebab dia dengki dengan si Rozitas tu...heheheh

p/s: Ini baru gossip namanya. Tapi modified ke, natural ke, abang tetap sayang rindu kamu...kekekke

ninja
05-12-09, 11:17 AM
Cipan. Ada lak gamba dengan Rozita. Ni yang aku dengki ni!!

Dengar citer dia gi modified asset dia tu. Menurut pemerhatian bini aku, tinggi & teletak semacam jek asset dia tu sejak kebelakangan ini. Tak nampak natural. Dulu takde pon nampak besaq sangat. Tak tau la aku kalau bini aku cakap ni sebab dia dengki dengan si Rozitas tu...heheheh

p/s: Ini baru gossip namanya. Tapi modified ke, natural ke, abang tetap sayang rindu kamu...kekekke

kekekeke! ini Rozitas mmg spec spec kegemaran kita Becha...mmg karatssss dan meletopppp....tu la dgr sembang2 mekap artis semua dok kata die g ejas aset die tu..tapi mmg mantop laaaa...kat Rum Jungle xde ke spec mcm ni ahahahah

ni bawah serpihan gambo Rozita semalam..jap aku carik lagik

http://www.gua.com.my/photobank/2009/12/63/full/MPPB_19067.jpg

http://www.gua.com.my/photobank/2009/12/63/full/MPPB_19055.jpg