View RSS Feed

mrcoo1985

 1. petua elak terpancut..;)

  [B]Petua Lambatkan Keluar Air Mani atau Lambat Pancut[/B]
  Majoriti lelaki mengalami sindrom yang memalukan ini semasa di ranjang. Tapi cubalah petua ini. Ketika rasa air mani mahu keluar, tarik nafas sepanjang yang anda boleh. Kemudian jika masih ada rasa air mani yang keluar, tarik lagi nafas dan lakukan sehingga seterusnya. Cara ini boleh membuatkan hubungan seksual anda lebih panjang dan lama.
  Disertakan juga petua orang-orang lama dalam menjaga zakar.
  1. Buang air besar jangan ...
 2. STD tu ape ek?

  What Is STD

  Sexually transmitted diseases (also known as STDs or STIs for "sexually transmitted infections") are infectious diseases that spread from person to person through intimate contact. STDs can affect guys and girls of all ages and backgrounds who are having sex it doesn't matter if they're rich or poor.

  Unfortunately, STDs have become common among teens. Because teens are more at risk for getting some STDs, it's important to learn what you can do ...

  Updated 15-08-11 at 04:20 PM by mrcoo1985

  Tags: std aids Add / Edit Tags
  Categories
  Uncategorized
 3. cara nk cari G-spot bkn g-string;)

  [B]Tiga langkah mencari G-spot dan seterusnya beri pasangan anda perasaan orgasm yang sangat nikmat.[/B]
  Jika anda mahu memberi pasangan anda mengalami orgasm yang tinggi setiap kali anda lakukan hubungan seks, anda perlu tahu dan rangsang bahagian G-spot pasangan anda. Setiap wanita mempunyai G-spot yang berbeza. Jadi, pada awalnya ia sangat sukar untuk di cari. Namun, anda perlu mencarinya kerana rangsangan di bahagian G-spot boleh memberi nikmat yang lebih pada pasnagan anda. Berikut adalah ...

  Updated 12-08-11 at 02:37 PM by mrcoo1985 (change category)

  Tags: g-spot Add / Edit Tags
  Categories
  Uncategorized
 4. cara tahan lama...hehehe...

  Seperti yang kita tahu, lelaki cenderung untuk mengalami orgasm lebih cepat dari perempuan. Biasanya lelaki apabila melakukan hubungan seks akan mengalami ejakulasi lima hingga sepuluh minit pertama manakala masa purata bagi perempuan adalah sepuluh hingga lima belas minit. Di sebabkan itu permainan foreplay adalah penting supaya wanita akan terangsang sepenuhnya apabila anda mula melakukan hubungan seks dan mereka cenderung untuk mengalami orgasm lebih awal dari anda.
  Namun, ada juga perempuan ...

  Updated 12-08-11 at 02:37 PM by mrcoo1985

  Categories
  Uncategorized