View RSS Feed

Recent Blogs Posts

  1. Di kala kesunyian

    setiap insan memerlukan teman, samda sementara atau yg terikat selamanya

    apa pun alasan dan jenis ikatan, yg jelas insan memerlukan teman dalam hidup.

    teman ada berbagai jenis teman, mencari teman yg setia dan sejati boleh diibaratkan sebagai mencari jarum didalam timbunan jerami. Tapi x semuanya sesukar yg dijangka. kadang2 ada yg datang tanpa di undang.

    Keserasian memainkan peranan samada berpanjangan atau putus di tengah jalan
    Categories
    Uncategorized
  2. Tayar Kereta

    [QUOTE=FerRari F430;356266][URL="http://www.skypecrews.com/2011/05/kenali-tayar-kereta-anda.html"]Kenali Tayar Kereta Anda[/URL]
    [URL="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.skypecrews.com%2F2011%2F05%2Fkenali-tayar-kereta-anda.html&t=Kenali%20Tayar%20Kereta%20Anda%20%7C%20SKYPE%20CREW%E2%84%A2&src=sp"][COLOR=#004b91]47Share[/COLOR][/URL]


    Assalamualaikum & Salam sejahtera semua,
    [LEFT]Skype yakin dan pasti ramai di kalangan ...
    Categories
    Uncategorized
  3. matilahkau betina sial!

    aku ni memanglah naif didalam soal bercinta. tidak dinafikan.

    kadang2 aku kurang mengerti, bagaimana sekalipun tidak berjumpa, ada wanita yang ingin aku berjumpa keluarganya tetapi setelah berjumpa pertama kali, katanya cukuplah sekadar kawan biasa. takut pisang berbuah dua kali katanya.

    sebelum ini katanya tidak mahu aku mengambil gambarnya konon-konon pernah terkena buatan orang. segala gambar dari facebook & tagged telah dikeluarkan. alih-alih setelah kurang berkomunikasi ...
  4. bagaimana nak hilangkan tekanan semasa kerja.....

    :icon_shake: dah cuba memacam tp tak jalan, share idea ok
    Categories
    Uncategorized
  5. Dunia oh Dunia

    Dewasa ini , kenapa lah para sainstis asyik dok mengkaji ajer bila nak kiamat ,
    kenapa! sebab apa ! dan apa kah faedahnya ! ! !

    Pada dasarnya seperti sedia maklumlah kan setiap kejadian alam semuanya tuhan yang tentukan dan begitu juga hari kiamat .

    Tapi kenapa orang masih berlumba lumba untuk menganalisis serta menterjemahkan keadaan muka mudi ketika kiamat.

    Sebagai contoh pengiat filem telah menghasilkan filem yang bertajuk 2012 , discovery chanel
    ...
    Categories
    Uncategorized
Page 1 of 12 1234511 ... LastLast